Rumstyper på CHECKIN Bungalows Atlántida

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Två sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer/3-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med stor balkong eller terrass. På uteplatsen finns två solstolar. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och deponering ingår. Luftkonditionering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller terrass. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 3 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.