Kundomdömen om CHECKIN Bungalows Atlántida

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,8 av 10 baserat på 47 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,8 / 10
Städning
 
5,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Service
 
6,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Läget är bra samt att det var tyst.
-
Det saknades parasoll på uteplatsen vilket innebar att man inte kunde sitta där och fika eller sitta och läsa. (snålt) Man hade bäddat in en sov kudde som inte gick att använda eftersom den var gjord i plast (inte acceptabelt) Sängarnas påslakan och örngott var alldeles för stora i förhållande till kudde och täcke. Sängarna var även hårda. De borde investera i nytt säng koncept vilken skulle förbättra hygienen samt vara mer lätt bäddat för personalen.

Bekräftad gäst: 2024-03-25


6 av 10

+
personal
-
poolerna drinkarna vinet wifi

Bekräftad gäst: 2024-03-17


5 av 10

+
läget
-
väldigt dålig körksutrustning. 1 4l kastrull, 3 glas, 5 matknivar, 3 gafflar, en förskärare som var helt utan egg mm.

Bekräftad gäst: 2024-03-10


5 av 10

+
Läget till strandpromenad o havet
-
Måste nog uppgraderas mycke ,inga vinglas ,vi ville ju gärna kunna laga lite käk ,kastrull så stor att man ej kunde ha stekpanna samtidigt ,skärbräda o stekspade fattades matavfall stod ibland4-5 dagar innan den tömdes

Bekräftad gäst: 2024-03-04


5 av 10

+
Nära till havet
-
Dålig kommunikation, ingen talade engelska.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


7 av 10

+
Bra frukostbuffe
-
Uteplatsen kunde varit trevligare. Full insyn och inte ens en meter till grannen.

Bekräftad gäst: 2024-02-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-11


5 av 10

+
trevliga bungalows men slitet
-
gör poolområdet trevligare tråkig matsal väldigt hög ljudnivå

Bekräftad gäst: 2023-12-10


7 av 10

+
Bra storlek på lägenheten och centralt placering med både närheten till strand och aktiviteter. Bra frukostbuffé.
-
- Ganska slitna rum, skulle behöva uppfräschning med lite färg och nya golv, inte renoverat på länge (om ens alls). Golv mycket repiga runt entre (dörr har skrapat upp mattan) och runt bäddsoffa (också uppskrapad). Golv i badrummet mycket slitna där fog uppluckrad mellan kakelplattor. - sängar väldigt hårda - möbler i rummet mycket slitna, och skulle behöva en uppfräschning. - tv saknar smart funktioner så som castingen - wifi mycket dålig täckning på rum och när uppkoppling, väldigt långsamt

Bekräftad gäst: 2023-12-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

33% av resenärerna rekommenderar

1807 omdömen
Utmärkt
 
489
Väldigt bra
 
504
Bra
 
366
Mindre bra
 
195
Underkänt
 
253

5 senaste omdömen

2024-02-03

av JM52_13 Vargön, Sverige

Budgethotell

Detta är ett budgethotell med väldigt vänlig personal och ett bra centralt läge. Vi tillbringade 2 veckor i en bungalow på bottenplan med stor och soligt uteplats. Vid bokning fick vi reda på att vi skulle få ett superior room vilket kändes tryggt. Tyvärr levde inte vistelsen upp till våra förväntningar. AC saknas i rummet, Wi-Fi fungerade överhuvudtaget inte, duschstången var trasig ( men byttes efter påpekande) toasitsen satt lös, ett eluttag i duschrummet var trasigt och livsfarligt ( byttes också efter påpekande), batterier till fjärrkontroll var slut. ( gick inte att få nya i receptionen det skulle komma en tekniker för att byta batterier!) vinglas och kniv saknas i köksutrustningen, ( försökte få vinglas i baren med det gick inte ” we dont have so many, sorry”) till slut förbarmade sig en städerska och fixade glas till oss. Städningen var si så där, en i vårt sällskap köpte badtofflor för hon ville inte stå direkt i duschen. Detta hotell har förbättringspotential!

 
2024-01-26

av Mona S Värmlands län, Sverige

Nöjda

Tre underbara veckor spenderade vi på det som nästan blivit som vårt andra hem! Hotellet har ett utmärkt läge, personalen är fantastisk, rummen är bra och även maten! Vi kan verkligen rekommendera en vistelse på detta hotell och vi kommer helt säkert tillbaka!!!

 
2023-12-19

av Karin H

Trevlig lägenhet

Stort bungalow område med 2 små pooler. Lägenheten var väldigt rymlig, likaså balkongen. Enda nackdelen var köksutrustningen, fanns inte så mycket. Lägenheten var renoverad, så den såg fin ut, dock kan soffan bytas. Sängarna var bra. Poolområdet var väldigt litet, och såg inte inbjudande ut, så där var vi inte. Maten var bra! Läget var jättebra, lugnt område, men ändå inte så långt till strand promenaden.

 
2019-07-17

av JK86sthlm

Okej men betala inte mycket

+ Standardrum, stor balkong, stort badrum, fint och rent. Frys, kyl och spis. Vi hade all inclusive. Maten var bra, proteinrik och det gick äta hälsosamt och mindre hälsosamt om man föredrog det. Basutbud inget mer. I sin helhet medelklass hotell som vi hittade till fyndpris med billig all-inclusive, skulle dock inte betalat mer. Avslappnad, trevlig och hjälpsam personal. - Inget AC i rummet. Det var 26-27 grader i rummet. Gick att ordna en portabel högljudande för 60€/vecka. Alternativt en bordsfläkt som inte gav någon effekt. Safetybox mot avgift Stressad personal vid snacksen/mellanmålen som serverade råa burgare och korvar. Hotellet tillät lite suspekt försäljning på hotellet. T ex fotografier med papegojor och ugglor där man lockade barnen att fotograferas med fåglarna. I efterhand skulle de debiteras för 15-20€ för fotografiet. Rätt fult att spela på barnens känslor för att tjäna pengar. Mycket av hotelletsaktiviter var undermåliga alternativt under reparation, squashbana och lekpark var avstängda. Minigolfbanan hade sett bättre dagar. Gymmet hade en spinning cykel, en multihipmaskin, benspark osäkert om den var hel och en pecdec samt annan ologisk organisation av hela gymmet. Finns goda gymmöjligheter 500m bort dock.

 
2019-03-20

av dorsinbodo Stockholm, Sverige

Semester

Hotell i sin helhet vad gäller personal läge bemötande helt ok. Men vad som inte framgår är att området är ganska stort och med trappor utan hiss ett jäkla släpande med väskor om som vi får ett rum några trappor upp och längst in på området. Finns heller ingen annan utgång från området förutom genom receptionen det finns utgångar men dom får inte användas på grund av säkerhet, så bor man längst in och vill röra sig till barer på andra sida gatan sett från vårat rum får man snällt traska runt hela området. Så men inte minst för att få tillgång till A/C kostar det 50€ samt 50€ i deposition snudd på ocker.