Workcation

Workation på Gran Canaria

Jobba på distans från Kanarieöarna!

Är det nåt vi lärt oss, så är det att jobba på distans fungerar riktigt bra. Så varför inte kombinera effektiva arbetsdagar på ett av våra hotell på Gran Canaria med sol, bad, träning, god mat och äventyrliga upplevelser? 

På Gran Canaria kan du starta din dag med en joggingtur på stranden, äta en god frukostbuffé som ger dig bra energi och direkt när arbetsdagen är slut kan du ta ett dopp i poolen eller ta dig ut och upptäcka ön. Här tipsar vi om hotell som funkar bra för workation, och after work-aktiviteter du inte får missa! Häng med och se vilket kontor, eller ja, hotell, som passar dig bäst!

 


Upptäck Gran Canarias bästa workation-hotell
Hitta hotellet som passar din arbetsdag bäst

apollo mondo family
Lopesan Baobab Resort - vinter

Lopesan Baobab Resort - vinter

God mat, härliga pooler, gym och instruktörsledda träningspass. På Lopesan Baobab är det enkelt att kombinera jobb med avslappning.
apollo mondo local
Cordial Muelle Viejo

Cordial Muelle Viejo

Cordial Muelle Viejo är en unik pärla i den charmiga fiskebyn Puerto de Mogán. Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter med perfekt läge nära havet.

Salobre Hotel & Resort

Detta är ett hotell som måste upplevas! Här trivs man om man är ute efter lyxig avslappning i natursköna omgivningar.

After work på Gran Canaria
Vad vill du göra när arbetsdagen är slut?

Njut av god mat

Läckra tapas, paella och sangria. Utforska det kanariska köket och njut av god mat under din workation på Gran Canaria.

Läs mer

Ta ett dopp

Ta ett svalkande dopp när arbetsdagen är slut! Här tipsar vi om 7 härliga stränder att besöka under din workation på Gran Canaria.

Läs mer

Upptäck Gran Canaria

Vandra i bergen, se delfiner i sitt rätta element, slappa på en lyxig katamaran - på Gran Canaria finns massvis med härliga aktiviteter att göra när du jobbat klart för dagen.

Läs mer

Sol, bad & storstad

Trendiga tapasbarer, massor av shopping och Spaniens bästa strand.  Besök storstaden Las Palmas under din workation. Vi tipsar om vad du inte får missa! 

Läs mer

Hitta hotellet för din workation