Kundomdömen om Servatur Don Miguel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och vuxenhotell
-

Bekräftad gäst: 2024-02-24


8 av 10

+
Lugnt och skönt
-
Vore skönt att någon gång vid poolen slippa höra musik spelas

Bekräftad gäst: 2024-01-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-09


5 av 10

+
Centralt
-
Trångt runt poolen

Bekräftad gäst: 2023-02-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2388 omdömen
Utmärkt
 
1115
Väldigt bra
 
868
Bra
 
273
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2024-01-20

av Sebastian G

Januariresa

Rent och fräscht hotell med allt vad man behöver. Trevlig och hjälpsam personal. Pool och restaurangområdet ger sol hela dagen. Hotellet är 18+ vilket märktes då de flesta boende var i övre medelåldern. Missa inte frukosten, utbudet var väldigt stort samt bra kvalitet på allt.

 
2022-12-25

av Ulf E

Väl värt att ha sin semester

Rent och snyggt samt trevlig och hjälpsam personal. Bra frukostbuffé. Halvpension kan jag rekommendera för dig/er som inte orkar, leta restaurant på kvällarna. Middagsbuffén riktigt bra, är alltid något nytt varje kväll. En annan fördel att hotellet är - endast för vuxna... Underhållning varje dag i går också. Kan mer än väl komma tillbaka hit igen...

 
2022-12-22

av Hehehenke Sala, Sverige

Trevligt hotell med bra läge!

Hotell med bra läge. Välstädat och prydligt, trevlig personal. Inredningen i rummen känns äldre och skulle behöva moderniseras. Frukost och middag helt ok. Hade dock önskat att åtminstone vatten kunde ingå vid middagen. 15 minuters promenad till närmaste strand och ca 40-45 minuters promenad till stranden vid Faro. Direkt närhet till Yumbo centrum med allt vad det har att erbjuda.

 
2022-12-08

av Erkki Eke Y Strängnäs, Sverige

Centralt Only Adults hotel.

Centralt läge vid Yumbo-center. Nära till det mesta men ca 1 kilometer till stranden. Mycket riklig frukostbuffe, rent och snyggt både i rum och allmänna utrymmen. Bra service. Fri wifi i hela hotellet. Only Adults hotell men kan tilläggas att 90% av gästerna är män.

 
2022-07-15

av Oscar B Göteborg, Sverige

Bra läge och trevlig personal!

Vi bodde här i två veckor och hotellet är väldigt trevligt. Det är fräscht och rent och personalen är mycket serviceinriktade. Dock känns rummen lite omoderna och hotellet hade mått bra av en uppdatering. Frukosten är stor och det finns något för alla. Poolområdet är också bra. Det enda vi verkligen inte gillade var musiken/uppträdandet som hotellet hade på kvällarna. Om rummet låg nära eller över terassen så var det helt omöjligt att gå och lägga sig och vila, då det var ganska hög musik.