Kundomdömen om Servatur Don Miguel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2198 omdömen
Utmärkt
 
1034
Väldigt bra
 
802
Bra
 
254
Mindre bra
 
64
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2022-07-15

av Oscar B Göteborg, Sverige

Bra läge och trevlig personal!

Vi bodde här i två veckor och hotellet är väldigt trevligt. Det är fräscht och rent och personalen är mycket serviceinriktade. Dock känns rummen lite omoderna och hotellet hade mått bra av en uppdatering. Frukosten är stor och det finns något för alla. Poolområdet är också bra. Det enda vi verkligen inte gillade var musiken/uppträdandet som hotellet hade på kvällarna. Om rummet låg nära eller över terassen så var det helt omöjligt att gå och lägga sig och vila, då det var ganska hög musik.

 
2022-01-26

av Sumagrer Hönö, Sverige

Bra läge fina rum

Trevligt hotell som ligger centralt till. Ca 20 min promenad till stranden. 5 min till yumbo köpcentrum, fullt med barer och restauranger, spes populärt för gay. Flera bra restauranger på smågater i närheten. Hotellet har ett fint pool område, med utlån av handdukar. Vill du ha plats i solen får du vara tidigt ute för att få en solstol. Trevligt barområde ute. Gymmet katastrof. Bra frukost om än lite enformig. God kaffe på termos, men ingen kaffemaskin. Middag åt vi aldrig på hotellet. Rummen var väldigt fina och rymliga. Fina balkonger m bra möbler. Väldigt litet kylskåp. Inget kaffe/vattenkokare på rummet. Värdeskåp mot bet. Dom flesta rummen ligger lång bort från entré, så om du har svårt att gå se till att du får rum nära resensjon. Trevlig hjälpsam personal. Inget negativt att säja om detta hotellet.

 
2022-01-25

av Navigate737066

Semester

Trevligt hotell med bra frukostbuffé. Man skall bo högt upp och be om och få rum där det är kvällssol om man vill ha det. Mejla gärna hotellet. Det var musik varje kväll till ca halv 11 vid restaurangen, kan vara lite störande om man bor över där och skulle vilja ha lite egentid. Rent och snyggt, nya handdukar varje dag. Gratis handdukar till poolen. Bor väldigt nära Jumbo, ca 2 minuters promenad. Nära till mataffärer. Rökare får sitta precis utanför ingången till hotellet, lite konstigt där alla går förbi.

 
2021-11-17

av lgudrun56 Vännäs, Sverige

Vuxenhotell!

Don Miguel ett mycket bra hotel i centrala Playa del Ingles. Frukosten var något utöver det vanliga o personalen på hela hotellet var helt fantastisk. Gott om solsängar vid poolen men det var ganska många som lade ut handdukar på morgonen. Rent o snyggt överallt. Det vi saknade var ett större kylskåp o en vattenkokare på rummet. Kan tänka mig att komma tillbaka till detta hotel.

 
2020-02-07

av 108ingridu

Mycket nöjd

Mycket trevligt personal, vänliga och glada. Jag blev överraskad av personalen hela dagen för att jag firade min födelsedag där. Fick fina presenter när jag kom tillbaka till rummet efter att firat hela dagen. Maten var väldig bra, man kunde välja mellan olika maträtter. Hotellet ligger i centrum, så man kan promenera eller ta buss till stranden. Varje kväll kan man njuta av artister och bra musik och dansa om man vill. Helt fantastisk hotell. Vi vill gärna komma tillbaka till samma hotell nästa gång.