Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,3 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget och frukostbuffén, utan tvekan!
-
Krokar i badrummet samt kök. Tvål borde vara en självklarhet att det ingår

Bekräftad gäst: 2024-02-25


6 av 10

+
Närheten till stranden . Trevlig personal. 9
-
Väldigt enkel köksutrustning till lägenheten, ingen stekspade, inga vinglas mm.

Bekräftad gäst: 2024-01-28


6 av 10

+
Läget
-
Önskade lägre våning, fick 14vån.!🤯skrev detta redan i april åkte i december dåligt!

Bekräftad gäst: 2024-01-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

39% av resenärerna rekommenderar

1114 omdömen
Utmärkt
 
172
Väldigt bra
 
278
Bra
 
266
Mindre bra
 
162
Underkänt
 
236

5 senaste omdömen

2024-03-12

av Yosa78 Mariestad, Sverige

Återkommit och redan bokat nästa år

Var här både 2023 och 2024. Denna gången valde vi superior room som var fräschare. I år var maten bättre än förra året. Frukost riktigt bra, lunch och middag rätt bra. Mycket trevlig personal i restaurang och bar! Bra läge nära stranden och flera mataffärer. Trevlig uteplats vid baren. Bra drinkar. Cava ingår. Behövde inte betala någon disposition såsom någon annan skrivit. Sol på balkongen och uppskattade att det fanns kylskåp och pentry. Hade önskat fler krokar och hyllor på rummet samt vinglas. Bra sängar. Inget lyhört alls. Underhållningen några kvällar störde mer än det gav och den inspelade musiken övriga dagar kunde varieras lite. Redan bokat 2025.

 
2023-12-01

av 926ylvag New York, New York

Stort strandnära hotell

Centralt beläget hotell nära stranden. Vi bodde i superion rum och det var så fräscht. Dock saknades duschcreme, vinglas och hårfön. Trevligt pollområde med både sol och skugga. På frukosten fanns allt man kunde önska. Närliggande hotell förde en del oväsen fast ej sent på kvällen.

 
2023-07-23

av Dennis M

Vår upplevelse med ett enda ord. Fantastisk.

Bästa läget om man vill ha sol, bad och nöjen. Gångavstånd till allt. Bodde på våning 11 med fantastisk utsikt över hav och dyner. Trevlig personal och mycket vänliga i baren. Baren var alltid trevlig på kvällar med mycket blandat folk. Söker ni inte lyxiga rum utan bra rum med bästa läge och pris så är det hit. Vi, sällskap på tre familjer med olika rum, åker absolut hit igen. Skönt att slippa solen vid poolen efter hel dag på stranden. Det är njutning i skuggan och dopp i stor pool som man kan simma några rundor i.

 
2023-02-08

av helenaF8896JT Sweden

Nära havet, men med sliten standard.

Rummen är tyvärr ganska slitna, och som par blir man besviken på två enkelsängar som är svåra att få ihop i det mycket lilla sovrummet. Ett plus va balkongen med kvällssol och havsutsikt. Hotellet bredvid hade en del högljudda event på kvällarna som kunde vara störande. Även frukosten va ett plus, mycket gott och mycket att välja på och god även bra städning på rummet. Kan tänka mig att återvända till hotellet, men då till ett trevligare rum, med dubbelsäng och utan myntbetalning på tvn.

 
2023-01-21

av Yosa78 Mariestad, Sverige

Låg standard på rum men fantastisk balkong och bra läge nära stranden, Maspalomas, affärer och restauranger

Valde ett enklare hotell denna gång då det var första resan utan barnen. Precis som i beskrivningen är detta ett hotell för dig som värderar läget före standarden. Läget är mycket bra. Från hotellet kommer du till den underbara strandpromenaden och själva stranden på 2-3 minuter. Nära till flera supermarket och restauranger. Vi uppskattade att det var promenadavstånd till Maspalomas och till San Agustin. Ett lugnt hotell utan störningar från andra både på rummet och vid allmänna utrymmen. Alla rum har balkong mot havet med utsikt mot Maspalomas. Vårt rum på våning 12 hade sol från 13-18:30. Underbart att sola på egen balkong! Personalen är trevliga och snabba. Sängkläder och handdukar fräscha och städning av rummet gjordes 5 gånger. Dock skräp från föregående gäst som virvlade fram under säng och soffa. Annars är hotellet slitet även om lobbyn är fräschare än rummet vi fick. Ofräscht duschdraperi i badkaret, slitet klinker i badrummet, äldre trämöbler med nedsuttna dynor. Köket har kylskåp och enstaka tallrikar och glas. Saknade glas för Cavan vi hade i kylen. Vi fick ett stort rum (4bäddar och 55 kvadrat på 3 rum för oss 2). Ena sovrummet valde vi att sova i då det andra luktade mycket illa så där är vi glada att vi inte behövde sova. Ingen tvål på rummet så det fick vi ge oss ut och köpa. Det tycker jag ska finnas på rummet efter en lång resa. Drinkarna i all-inclusive var goda och inte så där syntetiska som de kan vara ibland trots att de togs ur automat. Men gin&tonic blandade de själva och då blev det lite mer alkohol. Ölen var bra enligt mannen. Maten var sådär. Frukosten var bra och hade allt vi önskade. Lunchen var bättre än middagen. Vi är inte så kräsna med mat och väljer alltid all-inclusive men maten var inget vidare stundtals denna gång. Dock fräscha grönsaker varje dag. Strips och någon fisk och 1-2 kötträtt. Ibland stekt potatis, ris en gång. Pasta carbonara och pizzaslice var mina favoriter och mannen uppskattade deras dagliga soppa. Poolen hade bara fåtal besökare och hade sol 1-2 timmar på förmiddagen och sen förvann den bakom ett annat hotell och sen kom den fram igen några timmar på eftermiddagen. Så tyvärr var det mycket skugga där och ingen vidare ordning bland stolar och med smutsiga bord. Dock en trevlig altan/uteplats vid baren som vi gärna satt vid för lite sol. Vi är mycket glada att vi hade vår balkong med sol. Svårt att sätta betyg då vissa saker var mycket bra medan andra saker var under all kritik. Skulle jag återkomma? Ja kanske just pga närheten till Maspalomas, San Agustin och strandpromenaden som vi älskar. Ja kanske pga så långt tid med sol på balkongen. Kanske ja pga priset. Nej då jag är tveksam om jag vill ha det slitna rummet igen och maten gjorde inte saken bättre. Kommer titta efter annat hotell nästa resan men hittar vi inget till vettigt pris så kan vi tänka oss att återvända till detta hotell. Men då skulle jag kolla rummet noga och be att få byta om jag inte är nöjd.