Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 312 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Nyrenoverat rum.
-

Bekräftad gäst: 2022-01-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-16


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-16


7 av 10

+
Nära till allt
-
Sängen och kuddar.

Bekräftad gäst: 2022-01-15


5 av 10

+
Läget
-
Trots bokning tio månader innan resa fick vi ett rum under all kritik. Fanns inte möjlighet till en solstråle på hela dagen. Och där skulle vi bo i fyra veckor!! Efter MYCKET om o men fick vi bytt. Bedrövligt att man ska behöva lägga energi på sådant.

Bekräftad gäst: 2022-01-01


8 av 10

+
Takterrassen
-
Mer utbud i baren

Bekräftad gäst: 2022-01-01


10 av 10

+
Se tidigare svar
-
Se tidigare svar

Bekräftad gäst: 2022-01-01


7 av 10

+
Receptionens service, närheten till allt
-
Dammsugningen inför vistelsen samt småsaker som en fräschare toalettsits

Bekräftad gäst: 2021-12-22


6 av 10

+
Balkongen
-
Städa bättre. Vi hittade en öppnad kondomförpackning i sovrummet. Kökskniv saknades. Vinglas sakandes. Obehagliga kuddar i sängen.

Bekräftad gäst: 2021-12-22


8 av 10

+
Poolområdet. Saknade dynorna på solsängarna.
-
Vi var nöjda. Föredrar att det finns fyra av bestick av vardera, glas, koppar, stolar etc. Vi var två par som bodde i varsin lgh. Turligt nog den här gången bodde vi vägg i vägg och kunde lätt låna av varandra.

Bekräftad gäst: 2021-12-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

688 omdömen
Utmärkt
 
215
Väldigt bra
 
276
Bra
 
107
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2020-03-06

av Anki K Hudiksvall

Trevligt Hotell

Mycket trevligt hotell med centralt läge. Rent och fint, trevlig personal, bra poolanläggning. Vi hade en solig och mysig vecka på detta hotell. Bodde på 2,a våningen med utsikt mot den fina poolen. Badvakt fanns varje dag, samt en liten bar med lunchrätter.

 
2019-12-10

av Mats230089 Eslöv, Sverige

Rekommenderas

Trivdes väldigt bra här.Läget var bra.vi hade balkong mot poolen vilket var lugnt och bra.Fräscht och välstädat. Bra sängar men tyvärr två enkelsängar som ej kunde flyttas ihop. Bra WiFi. Lite löjligt att ta betalt för säkerhetsskåpet. Saknade pool handdukar. Mycket regler vid poolen med dyner och dykning och glas flaskor. Ful bokning av solstolar redan klockan 7 på morgonen är patetiskt.

 
2019-11-21

av Semesternovember201

Semester

Perfekt läge, nära till allt vad gäller strand, butiker och restauranger. Jättebra service.Trevlig och hjälpsam personal. Rent och snyggt överallt. Barnvänligt. Vi kan tänka oss att återkomma igen. Familjen G

 
2019-10-16

av emmulina

Besviken!!

Vi fick ett dåligt slitet rum. Kom ibland avlopps doft i badrum samt sovrum. Köksutrustning utbudet var dåligt, ingen möjlighet att diska själv. Ofräscha handdukar samt sängkläder. Sängen var bra. Värsta av allt var oljudet om nätterna. Omöjligt att sova. Inte ljudisolerat och varmt. Finns ej ac eller fläkt. Poolen är ej uppvärmd, kallt och stänger tidigt 18. Baren där stänger alldeles för tidigt. Finns inte oftast solsängar, dom bokas upp tidigt på morgonen. Trist!!! Läget är bra. Nära till shopping, restauranger, mataffärer och minigolf. Jag hoppas att hotellet gör det bättre för sig, för läget är bra.

 
2019-07-07

av Sandra M

Bo inte här

Bo inte här!! Det går inte att sova här. Oljud pågår till 05 på morgonen varje dag. Det är kackerlackor i rummen och det hade vi alla fått under veckan som var svenskar och åkte med apollo och ljudet så högt att man blir galen man får ingen lugn och ro.