Rumstyper på Faro, a Lopesan Collection Hotel

Deluxerum

Deluxerum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Deluxerummen är belägna på våningar 1-3 av hotellet. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar, Nespresso-maskin och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum, delvis öppet mot rummet, men med dusch och wc bakom frostade glasdörrar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong och begränsad havsutsikt samt solstolar på balkongen. Rummen är belägna på femte våningen. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Soffa. Minibar, Nespresso-maskin och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum, delvis öppet mot rummet, men med dusch och wc bakom frostade glasdörrar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Soffa. Minibar, Nespresso-maskin och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum, delvis öppet mot rummet, men med dusch och wc bakom frostade glasdörrar. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.