Kundomdömen om Faro, a Lopesan Collection Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Strandläget, servicen och rena snygga designen
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
Ditrekt vid stranden, bara att välja havet eller poolen när man vill svalka sig Utmärkt frukost med mycket bra personal och service
-

Bekräftad gäst: 2023-02-11


10 av 10

+
Frächt och mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

1471 omdömen
Utmärkt
 
971
Väldigt bra
 
342
Bra
 
89
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2022-03-25

av Soldyrkaren Sweden

Fräscht fint hotell

Bodde i ett double superior på översta våningen. Strålande utsikt med balkong i västerläge. Ok poolområde med kall pool, utgång direkt till stranden, perfekt för promenader och härliga bad med stora vågor. Bra frukost, åt inga andra måltider på hotellet. Nära till shopping, supermarket och massa restauranger. Svårt att hitta god mat. Åt gott bara en gång på Tavolo 14. Oftast livespelning på restauranger. Då också i hotellets bar, som var mycket trevlig. Saknade spa och uppvärmd pool annars vad man kan vänta sig av ett femstjärnigt hotell. Tacksam att de placerade en ensam person högst upp, så brukar det inte vara.

 
2019-04-03

av gidsmi Uppsala, Sverige

Bra, men alltför många extra avgifter.

Bra, men alltför många extra avgifter. En avgift för wifi på rummet i våra dagar är märkligt. Dessutom var det ett ”Osäkert nätverk”, vilket begränsade surfandet. Att ta betalt för säkerhetsskåpet på rummet på ett 4-stjärnigt hotell är även det mycket märkligt. Alla extra avgifter upplevs lite irriterande snålt. Rummet var bra liksom poolområdet. Att vi fick en reserverad plats vid poolen för hela veckan var utmärkt! Frukosten var mycket god med en vacker utsikt mot havet.

 
2019-02-02

av Kjell L Malmö, Skåne Län, Sweden

Utmärkt och bästa läge

Fint läge nära bad och strandpromenad. Lugn miljö, fin pool, gott om utrymme och mycket god mat. Vänlig och mycket hjälpsam personal. Rent och fint. Vi kommer gärna tillbaks. Tack för en fin vistelse.

 
2019-01-19

av Lars N Örebro län, Sverige

Bästa läget i Mas Palomas/Meloneras

Vi bodde för andra gången på hotellet, denna gång 14 dagar. Läget är fantastiskt direkt vid strandpromenaden och gångavstånd till bra restauranger och barer. Vid poolen får man bestämma sina stolar, som man behåller hela vistelsen. Inget jäkt och jagande. Vi bodde där från nyårsafton och nyårsbuffén och underhållningen var fantastisk. Hotellet är dock i behov av renovering. Går i 80-tals stil och börjar bli slitet. Det är inte billigt att bo på hotellet, så det är väl läget man betalar för. The Nykvists

 
2019-01-07

av Anette A Malmö, Sverige

Perfekt läge

Ett hotell som har ett perfekt läge direkt vid stranden och nära till restauranger och butiker. Hotellrummen rätt okej men har blivit något slitna, skön säng och får man balkong mot havet så är det härligt. Ska vara ett vuxenhotell men nu vid nyår så vistades där barn, rätt okej men bokar man vuxenhotell så önskar man ju det. Frukostbuffén hade allt man önskade även middagsbuffén men efter 10 dagar blir man lite trött på utbudet för det är lite enformigt. Nyårsbuffén var fantastisk men lite tråkigt upplägg. Att få sin egen solstol vid poolen är skönt så slipper man hetsen att det ska paxas solstolar tidigt på morgonen, synd inte fler hotell gör så. Mycket trevlig personal men synd att de tror man är från Tyskland hela tiden, fast det bodde många tyskar där.