Kundomdömen om R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 143 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rum, poolområde, mat.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


10 av 10

+
Trevligt hjälpsamma. God mat ordning o reda. Rent både inne o ute
-

Bekräftad gäst: 2024-04-16


8 av 10

+
Lugnt
-

Bekräftad gäst: 2024-03-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-15


10 av 10

+
Fantastiskt städning och trevlig personal Samma som kom varje dag Vanessa
-
Bra med tema på maten så olika varje dag Fanns alltid något att äta då vi äter olika jag och maken Sämst var tvn att SVT Sverige Inte fungerade

Bekräftad gäst: 2024-03-08


9 av 10

+
Fin boende
-
pool ej uppvärm

Bekräftad gäst: 2024-02-26


10 av 10

+
Mysigt, välskött och lugnt
-
Iskall pool, bil som vi bokat lämnades till annan gäst.

Bekräftad gäst: 2024-02-26


8 av 10

+
Rent och snyggt
-
Mycket dåligt att det inte finns några lådor eller hyllor att lägga kläder på, typ underkläder, bad, strumpor mm Vi bodde 3 veckor i vår resväska, INTE acceptabelt för ett 4* hotelll. Att inte SVT kanal 82 fungerade, enl hotellet hade det varit så i flera veckor. OM Apollo skriver att det finns SVT så se till att det gör det, annars ta bort1 Inte någonstans på hela hotellet fanns det något som visade att Apollo fanns där. Ingen pärm eller anslag som de andra resebyråerna hade. Det var väldigt dåligt skyltat, svårt att hitta.

Bekräftad gäst: 2024-02-26


9 av 10

+
Lugnet, atmosfär, personal, rent och fräscht, information, fin och välskött trädgård
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

411 omdömen
Utmärkt
 
151
Väldigt bra
 
168
Bra
 
67
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-11-11

av Hanna R

R2 romantic fantasia suites

Trevligt område, lite eftersatt på sina ställen. Oerhört nonchalant och sur personal i pool-barerna. Övrig personal - trevliga och väldigt hjälpsamma. Bra mat, annorlunda servering av dryck i restaurangen med tanke på all-inklusive. Det är bordsservering.

 
2019-10-10

av anteeva Taby, Sverige

TOPPEN PLATZ

Personale är fantastisk , snabbatt servera ock goda kunskaper som service fodra rent o fint matsale ock best av allt färsk mat frukost lunch o middag.Inga rester dag efter som så mångalltinkludit hotell gör

 
2019-04-15

av Ulla S Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Inget för rörelsenedsatta personer

Fin trädgård men rummen har glasvägg till badkar och toalett och en gemensam dörr in till badrum och som skall vridas för att stänga av till toaletten. Badkar som är svårt att ta sig i och ur. Hur kul är det att se sin medresenär sitta och bajsa ? Poolen på hotellet hade bara en stege som satt långt från kanten. Fick byta hotell till systerhotellet BahiaPlaya där några rum hade stådusch men fortfarande glasvägg fast med insynsskydd. Havet gick inte att bada i för stora stenar täckte botten ca 30 meter ut. Maten bra och poolerna på systerhotellet var fina. 32 grader i den uppvärmda poolen och 22 grader i den andra.Visst bokades det solstolar tidigt på morgonen men det fanns alltid plats. Kommer aldrig att åke hit igen.

 
2019-03-29

av niinaan Östhammar, Sverige

Skön avkoppling

Detta underbara ställe ska man bara besöka om man vill ha avkoppling äta god mat,gå fina promenader, träffa trevlig personal som vill att besökaren ska ha det bra. Härlig boende i sviten med underbar poolområde utanför.

 
2017-11-18

av 721marjut_ Stockholm, Sverige

När du vill koppla av och bara njuta av tillvaron

Om du vill ha avkoppling, mysig miljö, god mat och helt fantastisk personal så är detta rätta stället. Rekommenderar varmt att ta ett bad i någon av de jacuzzis som finns i trädgården. Mycket välstädade rum. Maten på restaurangen var varierande och vällagad, fanns något för alla.