Rumstyper på R2 Maryvent Beach

Renoverad trerumslägenhet

Renoverad trerumslägenhet med terrass eller balkong och havsutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Trappsteg finns i lägenheten. Planlösning och storlek på både lägenhet och uteplats varierar. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa, enkelsäng samt en bädd på övervåningen av ett skåp - stege finns. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer.

Renoverad tvårumslägenhet

Renoverad tvårumslägenhet med terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Planlösning och storlek på både lägenhet och uteplats varierar. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med terrass eller balkong och havsutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Trappsteg finns i vissa lägenheter. Planlösning och storlek på både lägenhet och uteplats varierar. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa och i enkelsäng. En lägenhet har en bädd på övervåningen av ett skåp - stege finns. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Ett sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Planlösning och storlek på både lägenhet och uteplats varierar. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare, smörgåsgrill och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.