Kundomdömen om Casthotels Fuertesol Bungalows

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,3 av 10 baserat på 101 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
6,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
5,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,2 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Hyggligt läge, tillräcklig storlek på rum, tryggt och ett bra poolområde för ett rimligt pris.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-28


8 av 10

+
närhet till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2022-10-28


6 av 10

+
Poolen. bungalow med 2 uteplatser
-

Bekräftad gäst: 2022-04-08


3 av 10

+
-
Framför allt den urusla wifi-tillgången. Kunde ha haft en mycket bättre uteplats. Nu satt man i praktiken mitt ute i en av gångarna till bungalowerna. Kunde ha varit större uteplats.

Bekräftad gäst: 2022-04-08


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-01


4 av 10

+
Bassängen.
-
Ni bör kontrollera hotellets standard noggrannare. Då det fanns mycket att önska. Söndriga sängkläder, solstolar, soffbord. Avsaknad av bashusgeråd. Vi fick köpa sådant som saknades. Utebelysning saknades, där satt maskeringstejp över uttaget vid ytterdörr. Toaletten vid receptionen fungerade ej. Mm.

Bekräftad gäst: 2022-03-25


6 av 10

+
Uteplats och badkar
-
Det skulle behövas bättre täcken och en bäddmadrass

Bekräftad gäst: 2022-02-25


9 av 10

+
Lugnt. Frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2022-02-07


10 av 10

+
Nära till stan och stranden
-
Tvål och schampoo kan vara bra att ha i badrummet.

Bekräftad gäst: 2022-02-04


4 av 10

+
Poolen
-
Köksutrustning och bäddsoffan

Bekräftad gäst: 2022-01-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

921 omdömen
Utmärkt
 
270
Väldigt bra
 
366
Bra
 
205
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2020-02-26

av 958m_rtar Huddinge, Sverige

Skamligt

Vi köpte en charterresa via Apollo och för priset vi betalade för resan så förväntade vi oss självklart ingen lyx. Vi har bott på enklare och billigare budgethotell över hela världen men det måste finnas det mest grundläggande: HYGIEN. Apollo beskriver hotellet som "något slitet" vilket är en grov underdrift. Hotellet är fallfärdigt! Vid ankomst så var vår bungalow inte ens ordentligt städad, toaletten var smutsig, golvet smutsigt.. Sängarna är tältsängar, en spånskiva med madrass och bäddsoffan var trasig och lagad med silvertejp, inte ens våra barn kunde sova i den. Poolområdet var fint och välskött men poolerna var iskalla. Receptionen stänger kl 20.00 och vem som helst kan ta sig in på området, vi kände oss inte trygga och vågade inte lämna någonting framme. Caleta de fuste var inte en trevlig semesterort alls. Vi checkade ut efter första natten. Vi reste vidare till Corralejo istället, där vi hittade bättre hotell till samma pris. Dock vill jag poängtera att vi inte har något negativt att säga om personalen på hotellet, de var mycket vänliga och serviceminded, stort tack!

 
2019-08-21

av Marianne989 Uppsala, Sverige

OK för den självständiga

Var här en vecka 31 jan - 7 febr 2019 Första kvällen funderade vi på hur vi skulle stå ut i en vecka. Lägenheten luktade rök och var instängd. Den lilla orten Caleta de Fuste kändes sunkig, lite "trashig" med restauranger som faktiskt inte lockade oss en enda gång.  Men, dagarna gick, vi upptäckte närheten till  stränderna och härliga promenadstråk åt alla håll. Stor SPARbutik i köpcentrum ca 15 min på gång/cykelväg, bredvid bilvägen. Vi lagade alla måltider hemma. Lägenheterna har två ingångar, på den ena får två solsängar plats, mycket bra om man inte vill vara på poolområdet. De kostar dock 10€ per vecka . Vi var där i lågsäsong och ingen trängsel, varken på hotellet eller på stränderna. När vi sade till i receptionen att köksfläkten inte fungerade, och en elkontakt hängde löst, var vaktmästaren där och fixade redan när vi kom tillbaka! Snabb service! Gångavstånd till den lilla busstationen, att åka norrut till Corralejo var billigt och tog bara 30 min. I huvudstaden Puerto del Rosario finns ett stor köpcentrum Las Rotondas, fyra våningar- om vädret är dåligt. Flygplanen flög över oss några gånger per dag,  vi stördes inte nämnvärt. Tvärtom var närheten till flygplatsen en fördel, bekvämt och billigt att ta bussen till och från. Det är ett enkelt hotell, trots att första intrycket inte var så bra, blev vi ändå nöjda med vår vistelse. Fungerade utmärkt om man är van att sköta sig själv och inte vill ha stökiga barnklubbar och annan underhållning. Vi fick vad vi betalade för.  

 
2019-03-01

av ottoNorrland

Närheten till allt

PLUS: det är ett lugnt Bungalow område, endast 7 minuters promenad från stadskärnna, där alla cafeer, barer och restauranger är. Ytterliggare 5 min promenad till den fina stranden! Bungalowsens standard är OK och kvadratmässigt för 2 pers är det perfekt, men inget överflöd som 5 stjärniga hotell, men det passar perfekt för den person som inte är ute efter den bästa standarden (som jag). Bungalowsen är mysiga och har både fram och baksida plats, vilket gör att du som gäst har solläge under hela dagen. Poolen är kylig, men inte så farligt! Trevlig personal, lugnt område, centralt och de städar rummen nästan varje dag. MINUS: Flygplanen: Den som vill ha det helt tyst på semestern skall inte boka Fuertesol, då flygen går med ganska jämna mellanrum mellan kl 07:30 - 17 (aldrig nätter). Flygplanen kan låta en del emallnåt. Vi saknade lätta käksprylar som skärbräda och vinglas (sådana små saker hade förbättrat standarden avsevärt!). ÖVRIGT: för Wifi ett dygn betalar du 6 euro (ingår ej i vistelsen). TV kan du också lägga till i din boking väl på plats. Från Caleta de Fueste är det endast 15 min med buss till huvudstaden.

 
2018-04-22

av SHB1966 Valbo, Sverige

Fin pool!

Servicen på hotell var bra, trevlig personal i poolbaren. Mindre trevlig i mini marketen. Bungalowen var trevlig. Bra med en altan på båda sidor. Inte bra sängar. Mindre bra var att det var badkar. Bättre om det varit dusch. Fin pool, stor, men svinkallt i den. Skulle vara trevligt med lite växter eller något annat som livar upp miljön vid poolområdet. Inga problem med solsängar. Läget var bra. Ca 600 m till centrum. Havet ca 800 m. Vädret var väl inte det bästa 2 v i april. Kallt på kvällarna. Ta med tröja/jacka. Blåsigt, blåsigt, blåsigt. Flera jättebra restauranger.

 
2011-04-10

av minisanna södra sverige

finns bättre

iskall pool,helt oandvändbar om det inte är strålande sol,betal-tv 14 tum med dålig bild,sängarna är som ikea extra säng med en spånskiva i botten stenhård,annars rent och snyggt och nära till stan,flygen går direkt ovanför med 5-12 minuters mellanrum då får man avbryta sina disskusioner