Kundomdömen om Broncemar Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 158 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-23


1 av 10

+
Läget
-
Blev lurad av bilderna. Rummen låg mitt emot varandra med 20 meter mellan lägenheterna och man kunde se vad grannarna hade på tallriken. Det var som att sitta i en apbur för alman beskådan det finns ingen avskildhet för privat beskådan. Grannen kunde se rakt in i sovrummet. Jag har varit på Fuertenventura 9 gånger med lägre standard och det här hotellet var absolut det sämsta av alla. Jag kommer aldrig att sätta min där igen.

Bekräftad gäst: 2024-04-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


9 av 10

+
Fantastiskt poolområde fina rum trevliga städerskor
-
-

Bekräftad gäst: 2024-03-29


10 av 10

+
Allt var så fint Men…….slöseri med naturresurser att byta handdukar varje dag lakan var tredje. Vi hängde badlakan på torkställning och använde samma i 4-5 dagar. När vi la dem på badrumsgolvet byttes de direkt
-
Vissa dörrhandtag var lösa. De fungerade men gav en viss oro.

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


8 av 10

+
-
Hade inte räknat med att ha flygplan precis ovanför oss hela tiden 😄

Bekräftad gäst: 2024-02-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

4715 omdömen
Utmärkt
 
1150
Väldigt bra
 
1734
Bra
 
1100
Mindre bra
 
420
Underkänt
 
311

5 senaste omdömen

2023-02-04

av Alice B

Ett superhotell!

Hotellet är superfräscht och jättefint. Personalen är supertrevlig och du har alla bekvämligheter du behöver på hotellet och hotellrummet. Sängarna är hårda men man kunde sova väldigt bra ändå. Det fanns ingen AC, endast en fläkt i taket men rummet var förvånansvärt kallt ändå. Det var inte en enda dag jag tyckte det var varmt på rummet. Rummen är väldigt lyhörda så om du har svårt att sova skulle jag rekommendera öronproppar, men detta beror också helt på vad du har för grannar. Städningen var också toppen! Såg inte ett enda kryp eller smuts på hotell rummet under vistelsen. Hotellet är i allmänhet väldigt lugnt på kvällarna utan massa ljud vilket är väldigt skönt. Flygplanen som åker över både hörs och syns eftersom hotellet endast ligger 15 min från flygplatsen. Men tyckte personligen inte detta var ett problem då de hördes sällan och nästan inte flög alls på nätterna. Hotellets poolområde är alltid rent och fint. Poolerna är väldigt fina och lagom varma. Solstolarna är helt okej, men ingenting att klaga på! Hotellet ligger nära till centrum och havet. Centrum består dock av nästan enbart engelska restauranger, vilket jag tyckte var lite tråkigt. Hade gärna ätit en spansk måltid också. Men överlag var upplevelsen väldigt trivsam och jag kan starkt rekommendera detta hotell.

 
2020-01-20

av 709andrzejc

”Ett väldigt trevligt lägenhetshotell”

Hotellet var under renovering, men det märkte man inte alls (jobbet gjordes tyst och rent). Vi bodde där i två veckor i december det har vi aldrig ångrat. Vi fick tvårumslägenhet på andra våningen med balkong, väldigt stor solterrass med solsängar, bord, stolar, utsikt över både pool och hovet, sol från morgon till kväll. Lägenheten var inte renoverad, men var nymålad, gamla men rena möbler, köket tillräckligt bra utrustat. Ganska bekväma sängar, bra städning. Så klart fanns det sämre lägenheter (mest när det gäller läge). Man måste ha tur eller betala extra. Det finns stor livsmedelsbutik och restaurang (har aldrig testat maten). Pool område är enormt stort (två pooler), gott om solsängar (det fanns alltid lediga), väldigt bra städat. Hotellet ligger centralt och väldigt nära havet. Hotellets reception var en klass för sig. Personalen var tillmötesgående och väldigt hjälpsam. Strålande!!!!! Det finns alltid något minus och det var wi-fi. Det är år 2020 och nästan varje bar och restaurang har gratis wi-fi, men Broncemar Beach hotell ville ha betalt för wi-fi och det var inte billigt. Väldigt småaktigt !!! På andra sidan gatan finns ett köpcentrum med ett antal butiker, Super Dino livsmedelsbutik och massor av restauranger. På ungefär tjugo minuter promenadavstånd (väldigt fin promenad vid hovet) från hotellet ligger Centro Comercial Atlantico med olika butiker och enormt stor matbutik Euro Spar (billigare än Super Dino). Taxi till hotellet kostar inte mycket och det finns även gratis bussar till och från centrum. Jag rekommenderar varmt Broncemar Beach Hotell och hoppas komma tillbaka.

 
2019-04-24

av Sanna1962 Örebro län, Sverige

Charter

Det bodde kackerlackor på hotellet. Serveringspersonalen var uttråkade och gav ett likgiltigt intryck. Utbudet i baren skiljde sig väldigt om man var betalande eller hade all inklusive, även på glas eller plastglas! Maten var sådär men fylldes inte alltid på när den var slut. Jag rekommenderar inte hotellet.

 
2018-12-31

av Galenpann Caleta de Fuste, Spanien

Fru

Trevlig personal och ett fint poolområde. Du kan välja all inklusive eller köpa det du önskar. Rimliga priser för oss som inte valt all inklusive.frukostbuffen innehöll allt du önskar och lite till. All personal är tillmötesgående. Nära strand och restauranger.

 
2018-03-08

av ingerjanettesmed Falun, Sverige

Centralt läge

Bodde här sista veckan i februari. Då det inte finns värme kunde vissa nätter bli lite kyliga. Bra kök med micro och annan köksutrustning. Städningen var kanske inte den bästa men ok. Vill du bo bekvämt välj ett rum på övreplan. Enorm terass och en ganska stor balkong i sovrummet. Bodde nära polen så man fick höra en hel del oljud till midnatt. Inga kakkerlackor eller myror i vår lägenhet. Vill man ha lugn och ro ska man välja ett annat hotell.