Kundomdömen om Broncemar Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 161 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget i orten och poolerna
-
Lite väl mycket kakelackor tidvis.

Bekräftad gäst: 2024-02-16


8 av 10

+
Vår lägenhet Läget, nära centrum och inte så långt till strand, ca 5min
-
Mitt tycke är att det inte riktigt är ett all inklusive hotell, speciellt baren. Ofta bara en person i baren.

Bekräftad gäst: 2024-02-16


8 av 10

+
Rent o fräscht, nära centrum o strand
-
Bättre köksutrustning: stekspade, skärbräde etc

Bekräftad gäst: 2024-02-16


7 av 10

+
Frukosten.
-
En del personal kunde inte skilja på all inclusivegäster och andra. Några kunde inte hantera kortbetalning. Mycket var oklart när vi ville köpa till frukost. Endast EN person i receptionen kunde till slut fixa det. Gratis wifi - men det fungerade i stort sett inte. Fick surfa på 4G hela veckan. Lampa i trappen upp till rummet trasig liksom den utanför dörren. Även fler trasiga i området. Kackerlackor i trädgården.

Bekräftad gäst: 2024-02-16


6 av 10

+
Poolerna.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-12


8 av 10

+
Bra läge
-
Kackerlackor i massor

Bekräftad gäst: 2024-02-12


8 av 10

+
Läget till centrum och havet. Det mesta fanns inom området. Hotellområdet var fint förutom alla kackerlackor som fanns inne i lägenheten, altanen och gångarna inom hotellområdet.
-
Alldeles för dåligt utbud inom köket. Gärna vinglas och inte bara stora "grogglas". Saknade stekspade och sax. Uppmana gärna att man själv ska ha med t.ex kökshanddukar. Onödigt att behöva att gå och handla sådana saker. Som jag skrivit tidigare lättare städatteraljer eftersom städningen inte var bra. Personalen i baren var ganska dålig på engelska därför blev det missförstånd men måste även säga att de var trevliga och fixade till saker som blev fel.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-12


9 av 10

+
-
Inte hotellet, det gäller flygplanet! Katastrof att sitta så länge i ett plan som byggts för kortare resor. En person med långa ben fick en mycket obekväm resa.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


9 av 10

+
Väldigt fräscht, ny renoverat hotel. Mycket trevlig personal. Väldigt bra och stort rum/lägenhet. Kanske lite lite köksutrustning. Vi bad om ett lugnare läge ifrån pool-området i förväg via mail till receptionen och vi fick väldigt bra läge utifrån våra önskemål. Bra läge på hotellet nära strand och de lilla centrumet och nära till lokal busshållplats
-
Kan inte komma att änka på något förutom vårt påpekande om städningen.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

65% av resenärerna rekommenderar

4576 omdömen
Utmärkt
 
1068
Väldigt bra
 
1697
Bra
 
1092
Mindre bra
 
417
Underkänt
 
303

5 senaste omdömen

2023-02-04

av Alice B

Ett superhotell!

Hotellet är superfräscht och jättefint. Personalen är supertrevlig och du har alla bekvämligheter du behöver på hotellet och hotellrummet. Sängarna är hårda men man kunde sova väldigt bra ändå. Det fanns ingen AC, endast en fläkt i taket men rummet var förvånansvärt kallt ändå. Det var inte en enda dag jag tyckte det var varmt på rummet. Rummen är väldigt lyhörda så om du har svårt att sova skulle jag rekommendera öronproppar, men detta beror också helt på vad du har för grannar. Städningen var också toppen! Såg inte ett enda kryp eller smuts på hotell rummet under vistelsen. Hotellet är i allmänhet väldigt lugnt på kvällarna utan massa ljud vilket är väldigt skönt. Flygplanen som åker över både hörs och syns eftersom hotellet endast ligger 15 min från flygplatsen. Men tyckte personligen inte detta var ett problem då de hördes sällan och nästan inte flög alls på nätterna. Hotellets poolområde är alltid rent och fint. Poolerna är väldigt fina och lagom varma. Solstolarna är helt okej, men ingenting att klaga på! Hotellet ligger nära till centrum och havet. Centrum består dock av nästan enbart engelska restauranger, vilket jag tyckte var lite tråkigt. Hade gärna ätit en spansk måltid också. Men överlag var upplevelsen väldigt trivsam och jag kan starkt rekommendera detta hotell.

 
2020-01-20

av 709andrzejc

”Ett väldigt trevligt lägenhetshotell”

Hotellet var under renovering, men det märkte man inte alls (jobbet gjordes tyst och rent). Vi bodde där i två veckor i december det har vi aldrig ångrat. Vi fick tvårumslägenhet på andra våningen med balkong, väldigt stor solterrass med solsängar, bord, stolar, utsikt över både pool och hovet, sol från morgon till kväll. Lägenheten var inte renoverad, men var nymålad, gamla men rena möbler, köket tillräckligt bra utrustat. Ganska bekväma sängar, bra städning. Så klart fanns det sämre lägenheter (mest när det gäller läge). Man måste ha tur eller betala extra. Det finns stor livsmedelsbutik och restaurang (har aldrig testat maten). Pool område är enormt stort (två pooler), gott om solsängar (det fanns alltid lediga), väldigt bra städat. Hotellet ligger centralt och väldigt nära havet. Hotellets reception var en klass för sig. Personalen var tillmötesgående och väldigt hjälpsam. Strålande!!!!! Det finns alltid något minus och det var wi-fi. Det är år 2020 och nästan varje bar och restaurang har gratis wi-fi, men Broncemar Beach hotell ville ha betalt för wi-fi och det var inte billigt. Väldigt småaktigt !!! På andra sidan gatan finns ett köpcentrum med ett antal butiker, Super Dino livsmedelsbutik och massor av restauranger. På ungefär tjugo minuter promenadavstånd (väldigt fin promenad vid hovet) från hotellet ligger Centro Comercial Atlantico med olika butiker och enormt stor matbutik Euro Spar (billigare än Super Dino). Taxi till hotellet kostar inte mycket och det finns även gratis bussar till och från centrum. Jag rekommenderar varmt Broncemar Beach Hotell och hoppas komma tillbaka.

 
2019-04-24

av Sanna1962 Örebro län, Sverige

Charter

Det bodde kackerlackor på hotellet. Serveringspersonalen var uttråkade och gav ett likgiltigt intryck. Utbudet i baren skiljde sig väldigt om man var betalande eller hade all inklusive, även på glas eller plastglas! Maten var sådär men fylldes inte alltid på när den var slut. Jag rekommenderar inte hotellet.

 
2018-12-31

av Galenpann Caleta de Fuste, Spanien

Fru

Trevlig personal och ett fint poolområde. Du kan välja all inklusive eller köpa det du önskar. Rimliga priser för oss som inte valt all inklusive.frukostbuffen innehöll allt du önskar och lite till. All personal är tillmötesgående. Nära strand och restauranger.

 
2018-03-08

av ingerjanettesmed Falun, Sverige

Centralt läge

Bodde här sista veckan i februari. Då det inte finns värme kunde vissa nätter bli lite kyliga. Bra kök med micro och annan köksutrustning. Städningen var kanske inte den bästa men ok. Vill du bo bekvämt välj ett rum på övreplan. Enorm terass och en ganska stor balkong i sovrummet. Bodde nära polen så man fick höra en hel del oljud till midnatt. Inga kakkerlackor eller myror i vår lägenhet. Vill man ha lugn och ro ska man välja ett annat hotell.