Vad är Powered by Playitas?

Vad är egentligen ett "Powered by Playitas-hotell" och hur skiljer sig dessa sporthotell ut jämfört med våra övriga sporthotell?

Varför Powered by Playitas?

Den aktiva semestern är inte någon fluga - den är här för att stanna, något Apollo förstod redan 2009 när de storsatsade på Playitas Resort på Fuerteventura, Spanien. Playitas Resort är en kolossal anläggning, med fyra boendealternativ och träningsfaciliteter i hjärtat av anläggningen.

– Tre år efter öppning hade vi runt 55 000 gäster årligen på Playitas Resort och succén var ett faktum. Det unika med alla våra anläggningar är att vår infrastruktur är just sportinfrastruktur som tillåter grenspecifik träning året om, oavsett åldersgrupp eller träningsnivå. Vi har både nybörjare, motionärer och OS-aktiva på våra hotell, förklarar Daniel Giray, Sportchef på Apollo.

Succén efter Playitas gav ringar på vattnet. Sporthotell-konceptet Powered by Playitas utökades till Sivota Retreat - powered by Playitas, Porto Myrina - powered by Playitas och Levante - powered by Playitas.

Vad kan du förvänta dig av ett Powered by Playitas-hotell?

Våra powered by Playitas-hotell garanterar hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat och de är skapade för såväl aktiva semesterfirare, proffsmotionärer och elitidrottare och de flesta aktiviteter ingår i vad vi kallar Sports Inclusive. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader. Läs mer om Sports inclusive här.

Träningsläger för de svenska Olympierna

Kvalitetssäkrade träningsytor 

På våra Powered by Playitas-hotell har vi ett bredare utbud av sport & träningsmöjligheter än våra övriga sporthotell, du finner alltid ett välutrustat gym, en WOD box för funktionell träning, bemannat cykelcenter, vår rosa plattform för gruppträning, racketsporter som padel- och/eller tennisplaner, vattensporter såsom SUP och kajak, utöver detta har vi alltid en sportshop där du kan hitta utrustningen du kanske glömt att packa ned i resväskan. Dessutom har vi ett handplockat team av instruktörer för respektive sport, så reser du till ett Powered by Playitas-hotell kan du alltid räkna med proffsiga instruktörer som brinner för det dem jobbar med!

Våra powered by Playitas-hotell håller dessutom olympisk standard på faciliteter och utrustning. Läs mer om samarbetet med Sveriges Olympiska Kommitté här.  


Hitta ditt Powered by Playitas-hotell 

Här kan du se alla våra Powered by Playitas-hotell samlade, läs mer om hotellen & boka din aktiva semester! 


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa träningsresa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här