Sivota Retreat - powered by Playitas

Allt om Sports Inclusive

På våra powered by Playitas-hotell väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris i vad vi kallar Sports Inclusive. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader!

  • Träna fritt

  • Testa nya sporter

  • Dela träningsglädjen

Träna mer och betala mindre med Sports Inclusive

På våra powered by Playitas-hotell erbjuder vi Sports Inclusive, vilket betyder att nästan all träning på hela hotellet ingår i priset. Exempelvis kan du delta i ledarledd gruppträning eller cykelturer, svettas i WOD-boxen, delta i gruppcoaching i padel eller låna en SUP och ge dig ut på havet en sväng. Utbudet är brett och det finns träningsmöjligheter för hela familjen. 

Varför Sports Inclusive?

Att träna under semestern ska vara roligt, lättillgängligt för alla nivåer och generera nya upplevelser. 

– I Sports Inclusive ingår det mesta av den träning vi har att erbjuda. All gruppträning, tennis, gym, cykling och mycket annat ingår i resans pris. Det betyder att du kan träna fritt och testa nya, spännande träningsformer, säger Daniel Giray, Sportchef på Apollo.

Ta med dig ny inspiration och motivation hem 

Sports Inclusive är som en buffé av sport och träning på semestern, med Sports Inclusive får du allt det där du brukar ha på ditt vanliga gym där hemma, plus en massa extra grejer som du kanske aldrig testat förut! Var med på en klass du aldrig testat förut, jobba på brännan på en stand up paddle board eller slipa på din löpteknik med en av hotellets duktiga löpcoacher.

Sporthotellen erbjuder ett brett utbud av sporter och klasser samlat på ett och samma ställe - så passa på att testa någon ny träningsform när du besöker något av Powered by Playitas hotellen, kanske kommer du hem från din semester med nya erfarenheter, inspiration och motivation för din träning.


Boka ett hotell med Sports Inclusive

Här kan du se vilka hotell som har Sports Inclusive och på respektive hotell ser du vad som ingår i Sports Inclusive på just det hotellet. 


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa träningsresa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här