FRIENDCATION x LESVOS

Följ med på äventyr till Ouzons huvudstad Plomari! Tillsammans har vi satt ihop en upplevelse som innehåller alltifrån vandring, grekisk matlagningskurs, träning, små dagsutflykter som vi håller hemliga tills det är dags och så klart sol och bad.

Om veckans innehåll

Vi bor på nybyggda Mondo Boutique - Porto Plomari och kommer, för de som vill starta morgonen med yoga, utomhus, med utsikt mot havet.. Eller varför inte padel på hotellets nybyggda padelbana.
Det som är speciellt med denna resan är att vi är den första gruppen någonsin på Apollos nya Mondo Boutique-hotell. Här bor vi med havet som närmsta granne och vill man inte gå de få metrarna till stranden så kan man njuta av hotellets infinitypool. Vi kommer dagligen göra någon form av aktivitet men har lämnat en del luft åt egna aktiviteter. Vi vill att alla ska känna sig välkomna, vare sig man vill fylla sina dagar med avkoppling i solstolen eller träning samt andra utflykter.

Våra resor är precis som alltid något för alla

Ingen speciell utrustning behövs men badkläder, träningskläder, träningsskor för både klasser och hike/löp kan vara bra att ha med. Bekväma kläder, semesterkläder samt lite finstass för middagar om man vill det.   

Veckans program

Vi avslöjar aldrig programmet men förutom träning så kommer det, som alltid, hända en del överraskningar.

Om Friendcation

Joanna och Louise, som driver Friendcation och som många av er känner till sätter tillsammans med Apollo ihop programmen för alla resor. Varje resa är handplockad och skräddarsydd specifikt för Friendcation. Tanken är att utmana och ge en upplevelse utöver det vanliga. Precis som Joanna och Louise hittar balans i livet kommer resorna alltid spegla att man inte behöver göra avkall för att ta in nya upplevelser i livet och njuta av både träning och god mat/dryck.

Pris: 12 498 kr

Datum: 13 juni – 20 juni 2020

Avreseorter: Stockholm (13-20 juni)  eller Köpenhamn (14-21 juni)

Antal platser: 20

Detta ingår:

  • Flyg tur /retur samt mat på flyget och bagage
  • Transfer
  • Del i dubbelrum på Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari
  • Halvpension
  • Aktiviteter enligt program

Boka resan


 

Porto Plomari på Lesvos

Om hotellet

Porto Plomari är Apollos senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen. Med respekt och kärlek till platsens historia har vi skapat ett unikt boutique hotell i industriell design med moderna inslag. Här samsas unik design med en autentisk och genuin känsla. Hotellet ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand. Hotellet har restaurang och en poolbar.