FRIENDCATION - DESTINATION OKÄND

Första resan i samarbetet mellan Friendcation och Apollo är en Live a little-resa till okänd destination. Vi går ut hårt och utmanar er att våga lite mer, för att få ännu mer tillbaka. Konceptet ”Live a little” kunde inta passa bättre in här. En vecka med värme, sol, träning, god mat och äventyr i regi av Joanna och Louise. Vågar du boka utan att veta mer än så?

Om veckans innehåll

Vi kommer som vanligt inte vilja avslöja för mycket. Men vi kan lova er ett varierat program av träning, aktiviteter och äventyr på en plats vi tror att många av er kanske inte varit i innan. Det kommer finnas tid för egentid och avkoppling samt en uppsjö av både fria aktiviteter och aktiviteter som alla är med på. Hotellet har fantastiskt fin infinitypool ut mot havet, det finns gym, SPA och gruppträning. Hike! Trail! Vi kommer åka på utflykter, vi kommer äta god mat och framför allt kommer vi umgås och ha det riktigt kul ihop.

Ni kan förvänta er att komma hem med otroligt mycket enerigi, nya vänner och minnen vi sent ska glömma.

Vem vill missa ett sådan spännade upplägg? Vi har skräddarsytt programmet speciellt efter Friendcation och vad vi står för. Med Apollo har vi möjlighet att växla upp och kunna erbjuda ännu mer och ännu bättre.

Veckans program

Vi avslöjar aldrig programmet men förutom träning så kommer det, som alltid, hända en del överraskningar.

Vem kan delta

Detta är likt alla andra resor vi sätter ihop, en resa för alla i Friendcation. Det finns något för alla och det finns alltid utrymme för att vara med efter egen förmåga och förutsättning. Ingen speciell utrustning behövs men badkläder, träningskläder, träningsskor för både klasser och hike/löp kan vara bra att ha med. Bekväma kläder, semesterkläder samt lite finstass för middagar om man vill det.

Om Friendcation

Joanna och Louise, som driver Friendcation och som många av er känner till sätter tillsammans med Apollo ihop programmen för alla resor. Varje resa är handplockad och skräddarsydd specifikt för Friendcation. Tanken är att utmana och ge en upplevelse utöver det vanliga. Precis som Joanna och Louise hittar balans i livet kommer resorna alltid spegla att man inte behöver göra avkall för nya upplevelser, träning och god mat och dryck.

Pris: 14 998 kr

Aktuellt resedatum:
13-20 oktober 2020

Begränsat antal platser:
20 st

Reslängd:
En vecka

Avresa från:
Stockholm

I priset ingår:        

  • Flyg tur/retur från Stockholm
  • Mat på flyget
  • 15+5 kg fri bagagevikt
  • Transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension 
  • Program tillsammans med Friendcation                        

Boka resan