Resor till Skopelos

  • Här spelades Mamma Mia in
  • Strosa runt i stadens smala gränder.
  • Genuint grekiskt.

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Skopelos ö är en grön pärla som kantas av fantastiska stränder. Atmosfären är genuint grekisk och huvudstaden med sina vindlande gränder som kantas av vitkalkade hus är typiskt för den sporadiska arkitekturen. Att resa till Skopelos är både avkopplande och njutningsfullt. Här får du en lugn semester med god mat och många sköna timmar vid havet.

Viktig information gällande transfer till Skopelos.

Populära hotell – Skopelos

Hotell Maistros på Skopelos.

Maistros

Från 6 298 SEK

Skopelos Village

Från 8 098 SEK
Pension Soula på Skopelos i Grekland.

Pension Soula

Från 5 598 SEK

Fakta om Skopelos

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 200 kr per person.

Transfer

Viktig transferinformation: läs mer om transfer till Skopelos.

Stränder

I Skopelos stad finns en liten klapperstensstrand som ligger vid hamnen. Stranden är en offentligt strand och i början och slutet av säsongen finns det inga solstolar eller parasoll där. Under högsäsong finns det vissa tavernor som tar fram solstolar och parasoll för sina besökare. Från Skopelos stad går det bussar till många av öns fantastiska stränder. Missa inte chansen att besöka stränder som Stafylos, Glysteri, Limnonari och Kastani beach. Limnonari Beach, ca 10 km från Skopelos stad, är omtalad som den bästa stranden på ön med finkornig sand och kristallklart vatten. Den bästa möjligheten för att komma runt och se så mycket som möjligt av ön är att hyra en bil.

Mer fakta

Väder

jan 11°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 16°c
dec 12°c