Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service, rum och mat.
-

Bekräftad gäst: 2023-12-10


10 av 10

+
Allt. Läget, poolområdet, själva hotellet
-
Lite sen städning

Bekräftad gäst: 2023-11-19


10 av 10

+
Läget och service
-
ALLT VAR BRA

Bekräftad gäst: 2023-11-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

5532 omdömen
Utmärkt
 
4753
Väldigt bra
 
617
Bra
 
129
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2023-05-28

av hallahale Blekinge län, Sverige

Toppklass

Alla människor i världen tror eller hoppas på att när den dagen livet tar slut så kommer det något nytt. Om jag får frågan vad jag vill komma till i nästa liv i evighet så svarar jag snabbt Cliff Bay på MADEIRA. Känslan på hotellet är fantastisk kvalite in i minsta detalj

 
2022-11-12

av Lars N Örebro län, Sverige

Underbart hotell

Vi besökte Cliff Bay för femte gången. Lika bra som vanligt! Underbart trevlig och vänlig personal överallt. Fantastisk frukost med så stort urval av färsk frukt. Vi valde rum med Funchal view, så härlig utsikt över havet och Funchals hamn. Stora fina poolområden med gott om solsängar.

 
2022-08-02

av 984g_ranp Stockholms län, Sverige

Underbart hotell.

Rummet var trevligt, utsikten helt underbar, maten var god. Personalen var vänlig och hjälpsam. Poolerna och bubbelbaden var fina. Hotellets läge var mycket bra. Det låg flera restauranger och affärer i närheten. Det enda negativa var sängen som var något för hård.

 
2022-04-17

av BirgittaB-62 Västra Finland, Finland

Mrs

Vi hade 2 fina veckor här! Ett toppen hotell. Vänlig personal, bra läge och bra service! För de små barnen fanns bra pool utrymme och lekutrymme. Lekrummet borde ha någon form av ljuddämpare för allas bästa!

 
2021-11-07

av 282katarinae Sollentuna, Sverige

Upplevelse cliff bay

Jätte bra Hotel flera solsängar i olika nivåer. Fantastisk trädgård. Restaurangerna är hemskt bra med varierad mat. Man badar i havet som är Varmt . Jätte fint spa testade massage. Åt frukost på al Gallo varje dag med a la carte så enormt gott fastän långsam service