Kundomdömen om Suite Hotel Eden Mar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 46 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Läget
-
Standard på rummet. Unkna sängkläder.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


8 av 10

+
Utsikten. Lugnt och tyst. Hela hotellområdet. Gott om plats överallt.
-
I receptionen är man helt ointresserad av sina gäster. Inget leende, ingen ögonkontakt, inte en enda fråga när vi checkade ut. Skärpning.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


9 av 10

+
Utsikten från balkongen, frukosten.
-
Det luktade avlopp ibland i hotellkorridoren

Bekräftad gäst: 2024-04-07


10 av 10

+
Mycket utbud och rent.
-

Bekräftad gäst: 2023-12-31


10 av 10

+
Trevlig personal, fint poolområde, allt va toppen ❤️
-
Fanns inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-11-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-19


9 av 10

+
Utsikten, sängarna.
-
.

Bekräftad gäst: 2023-11-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


9 av 10

+
Helheten
-
Alla

Bekräftad gäst: 2023-04-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

2679 omdömen
Utmärkt
 
2086
Väldigt bra
 
517
Bra
 
54
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2023-12-27

av Merab967 Linköping, Sverige

Jag är klar med Eden Mar

Det var min andra vistelse i den fina, 4-stjärniga hotell. Studion var något sliten men bekväm, med makalös utsikt mot deras tropiska trädgård och havet. Men något hände med städningen sedan förra året. Vid incheckningen var heltäckningsmattan fläckig, frysboxen nedisad och det var flottigt runt badrumshandtaget. Det städades ytterst slarvigt och ytligt, badrumsgolvet våttorkades aldrig och ”diskade” glas lämnades fläckiga på smutsig kökshandduk. Påpekanden hjälpte inte, med undantag att myrorna som mumsade på brödet förgiftades effektivt. Tråkigt, tråkigt.

 
2018-08-06

av 951elisabetha Västervik, Sverige

Fantastisk vacker trädgård, mycket sköna sängar!

Vi sov här 2 nätter ångrade att jag inte bokade fler, fantastiskt sköna sängar . God frukost ! Det fanns 2 frukostställen att välja på bra frukost det ena lite större. Mycket vackra omgivningar fina träd och blommor. Gratis Transferbuss ner till hamnen Ronaldo museum el till gamla stan. Mycket trevlig tjej vid incheckning .

 
2016-11-22

av Birgitta J

Vi är alltid nöjda då vi bor på hotellet.

Personalen glad och trevlig allt från reception,städning poolservice.Nya fina moderna sköna sängar.rymliga barum.Nära till varierande resturanger,Bussservice till stan(city) Bokkningen genom Solresor fungerade bra.

 
2016-04-27

av Barkii Mariehamn, Finland

Fint läge, flera pooler, flera restauranger

Helheten utmärkt. Typiskt hotell för charter- och gruppresenärer i den övre ändan av skalan. Dock inte lyx och inte helt nytt och fräscht i alla avseenden. Personalen alltid vänlig. Gratis WiFi som fungerade bra också i vårt rum. Läget utmärkt med havsutsikt från balkongen och gångavstånd till Funchal. Många barer och restauranger i området (Lido) och också ett stort/nytt shoppingcenter. Flera olika pooler - inom- och utomhus, uppvärmda och ouppvärmda.

 
2015-11-21

av safe_84 Stockholm, Sverige

Bra hotell med trevlig personal

Vi hade bokat vår bröllopsresa här via Solresor. När vi kom fram fanns inget rum till oss och två sällskap till. Efter mycket om och men fick de fram ett rum till oss i det hotell vi bokat. Det var fel i hotellets bokningssystem. Vi fick dock kompensation i form av fri middag på hotellet och champagne på rummet. Det hade även gjort fint på rummet med rosenblad. Porto bay är bra då det här finns 3 hotell i samma anläggning och som delar faciliteter med 4 pooler och flera bra restauranger att välja emellan. Personalen var trevlig och hjälpsam.