Kundomdömen om Suite Hotel Eden Mar

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

97% av resenärerna rekommenderar

2056 omdömen
Utmärkt
 
1614
Väldigt bra
 
388
Bra
 
42
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-08-06

av 951elisabetha Västervik, Sverige

Fantastisk vacker trädgård, mycket sköna sängar!

Vi sov här 2 nätter ångrade att jag inte bokade fler, fantastiskt sköna sängar . God frukost ! Det fanns 2 frukostställen att välja på bra frukost det ena lite större. Mycket vackra omgivningar fina träd och blommor. Gratis Transferbuss ner till hamnen Ronaldo museum el till gamla stan. Mycket trevlig tjej vid incheckning .

 
2016-11-22

av Birgitta J

Vi är alltid nöjda då vi bor på hotellet.

Personalen glad och trevlig allt från reception,städning poolservice.Nya fina moderna sköna sängar.rymliga barum.Nära till varierande resturanger,Bussservice till stan(city) Bokkningen genom Solresor fungerade bra.

 
2016-04-27

av Barkii Mariehamn, Finland

Fint läge, flera pooler, flera restauranger

Helheten utmärkt. Typiskt hotell för charter- och gruppresenärer i den övre ändan av skalan. Dock inte lyx och inte helt nytt och fräscht i alla avseenden. Personalen alltid vänlig. Gratis WiFi som fungerade bra också i vårt rum. Läget utmärkt med havsutsikt från balkongen och gångavstånd till Funchal. Många barer och restauranger i området (Lido) och också ett stort/nytt shoppingcenter. Flera olika pooler - inom- och utomhus, uppvärmda och ouppvärmda.

 
2015-11-21

av safe_84 Stockholm, Sverige

Bra hotell med trevlig personal

Vi hade bokat vår bröllopsresa här via Solresor. När vi kom fram fanns inget rum till oss och två sällskap till. Efter mycket om och men fick de fram ett rum till oss i det hotell vi bokat. Det var fel i hotellets bokningssystem. Vi fick dock kompensation i form av fri middag på hotellet och champagne på rummet. Det hade även gjort fint på rummet med rosenblad. Porto bay är bra då det här finns 3 hotell i samma anläggning och som delar faciliteter med 4 pooler och flera bra restauranger att välja emellan. Personalen var trevlig och hjälpsam.

 
2014-12-31

av Sofie8101 Lund, Sverige

Alltid bra

Blir alltid nöjd när man bor på Eden Mar. Trevlig och hjälpsam personal och fräscht överallt på hotellet. Imponerande att de lyckas hålla frukostbuffén (Atlantida) så fräsch med alla de människor som äter där var dag. Dock var inte rummets placering den bästa. Precis ovanför baren hördes all musik (men den slutade kl 23). Och balkongen fick ingen sol p g a palmerna utanför.