Rumstyper på Suite Hotel Eden Mar

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med kombinerat sov- och vardagsrum med minikök. Kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. En enkelsäng och en större dubbelsäng med möjlighet till extrabädd i ordinarie sängar. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Tofflor och badrock. Badkar med dusch samt wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 24-26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsviter med sovrum och vardagsrum samt ett minikök. Kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. En enkelsäng och en större dubbelsäng med möjlighet till extrabädd i ordinarie sängar. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Tofflor och badrock Badkar med dusch samt wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 38-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenheter med kombinerat sov- och vardagsrum med minikök. Kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. En enkelsäng och en smalare dubbelsäng med möjlighet till extrabädd i ordinarie sängar. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Tofflor och badrock. Badkar med dusch samt wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 34-40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.