Rumstyper på Suite Hotel Eden Mar

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare med kaffe och te och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Heltäckningsmatta. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 24-26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Heltäckningsmatta. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 38-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Heltäckningsmatta. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 34-40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.