Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Vissa av rummen på översta våningen har snedtak, och vissa av dessa rum har även skymd utsikt när man sitter ner på grund av högt balkongräcke. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong och havsutsikt. Vissa av rummen på översta våningen har snedtak, och vissa av dessa rum har även skymd utsikt när man sitter ner på grund av högt balkongräcke. En säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Heltäckningsmatta. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Vissa av rummen på översta våningen har snedtak. Vissa av dessa rum har även skymd utsikt när man sitter ner på grund av högt balkongräcke. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler och minibar. Heltäckningsmatta. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.