Dubbelrum

Dubbelrum med dubbelsäng. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Heltäckningsmatta. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med hel eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Vissa av rummen på översta våningen har snedtak. Vissa av dessa rum har även skymd utsikt när man sitter ner på grund av högt balkongräcke.

Rumsstorlek: Ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Enkelrum med tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Heltäckningsmatta. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Vissa av rummen på översta våningen har snedtak. Vissa av dessa rum har även skymd utsikt när man sitter ner på grund av högt balkongräcke.

Rumsstorlek: Ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Superiorrum

Superiorrum med dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Heltäckningsmatta. Bad och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Vissa av rummen på översta våningen har snedtak. Vissa av dessa rum har även skymd utsikt när man sitter ner på grund av högt balkongräcke.

Rumsstorlek: Ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.