Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Tjejen i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


8 av 10

+
Läget personal mat trevligt och lugnt
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


10 av 10

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2022-07-24


6 av 10

+
Läget och den mycket trevliga receptionisten Ivo och de flesta andra som arbetade på hotellet och restaurangen som tillhörde hotellet.
-
Heltäckningsmattor överallt känns ofräscht och dammigt, de sprutande med någon hemsk stark doftspray vid städning som gjorde att man nästan fick ont i huvudet, sängarna var stenhårda och den enda kudde som man fick. Hotellet behöver en uppfräschning och bla nya sängar. Poolen och poolområdet var jättelitet och folk paxade solsängar tidigt på morgonen så det fanns aldrig plats där.

Bekräftad gäst: 2022-07-17


10 av 10

+
Rummet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-10


5 av 10

+
Läget.
-
AC på rummet var inte tillräckligt bra och rummet blev knappt påverkat av AC:n. Frukosten var mycket sparsam och det var för få alternativ både vad gäller varmt och kallt, tex pålägg, bröd och yoghurt.

Bekräftad gäst: 2022-07-10


10 av 10

+
Rent och fint, trevlig och hjälpsam personal, bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


6 av 10

+
Frukosten o services
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


8 av 10

+
Centralt läge, balkong mot havet
-
Strykjärn på rummet, dusch i bastu defekt

Bekräftad gäst: 2021-09-12


8 av 10

+
Trerätters halvpension, utmärkt läge i centrum av Tucepi
-
Missvisande bilder på den mycket lilla poolen, ingen kontroll av poolområdet, som helt togs över av en storfamilj och deras barn, som ockuperade alla solstolar, som hade parasoll, nästan alla dagar och hela dagarna. Kaffekokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

102 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
25
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-08-05

av Kjetil s

Bra hotell med bra läge

Kanon läge mitt i Tucepi. Nära till allt, restauranger stranden mataffär etc. Stort rum, tyst o skönt. Bra ac på rummet som gav bra svalka. Fin balkong. Liten men bra pool. Sängarna var hårda och WiFi fungerade inte så bra. Bra frukost, som varierades lite under veckan. Bra service o hjälpsam personal.

 
2019-07-27

av Malinofamilj Vaxholm, Sverige

Trevligt hotell med hjälpsam personal

Fint hotell med bra pool. Minus för heltäckningsmattorna i rummet och avsaknaden av torkställning på balkongen. Hjälpsam och trevlig personal som väger upp betyget. Fantastiskt läge vid hamnen. Frukosten är ok men köp till riktigt kaffe så blir den toppen.

 
2018-09-15

av Kristin U Stockholm, Sverige

Litet familjärt hotell

Trevligt hotell med trevlig och serviceinriktad personal. Fina och rena rum (minus med heltäckningsmatta). Tyvärr sprutade de någon form av doftspray överallt i hotellet vilket jag som är känslig mot lukter fick hosta och huvudvärk av. Sa till om det i receptionen så de slutade att spraya i vårat rum. Härlig balkong (saknade någon ställe att torka kläder på) Fräsch och god frukost. Åt även middag på hotellet vid två tillfällen och var nöjda. Mysigt och lugnt poolområde. Ligger centralt till både restauranger och stranden.

 
2013-06-30

av Martin E Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Familjär semester

Efter sju nätter på detta hotell i Kroatien är vi förvånade över hur familjär och vänskaplig en hotellvistelse kan vara. Personalen på Laurentum och i synnerhet Ivo i receptionen och Tonci i restaurangen gör ett bra hotell till ett toppenhotell. I övrigt ligger hotellet centralt beläget och mycket bra placerat i Tucepi med närhet till både stranden och restauranger. Vi kan varmt rekommendera Live musiken på hotellet vissa av kvällarna och missa inte att avnjuta en middag även på hotellets egen restaurang - den var suverän.

 
2022-08-02

av olemingebo

Couple on vacation

So, me and my fiancé ordered a two week vacation here. The facilities were great, location was great, but there's always a 'but'. One of the receptionists, and the hotel manager, was more then enough to give this hotel a negative review. The one receptionist was rude to us on several occations, the hotel manager was a lying, money grabbing piece of human whom you wouldn't want to meet or experience during your summer holiday. At checkout, he tried to hustle me with making threats of calling the local police when I refused to pay 500 Kunas (~70 Euros) for an allegedly stain of wine on one of the carpets of our room. I had prepared my own list of unfulfilled services during our stay (including the one female receptionist, whom I will not go into further details about, just trust me on this one), but then he hid from me beyond the reception, and when I responded to him like; "Yeah, let's get the police to come here! Should I perhaps make the call to them for you?", my better and smarter half managed to stealthy provide her payment card to their terminal, ending the whole dispute. My end point is that this hotel "manager" is an absolute AH, caring only of himself, not the tourists who are coming to stay there, paying 4.000 Euros beforehand. Stay away. Find one of the smaller, cozier hotels in Tucepi, they seemed much better :)