Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Centralt läge, balkong mot havet
-
Strykjärn på rummet, dusch i bastu defekt

Bekräftad gäst: 2021-09-12


8 av 10

+
Trerätters halvpension, utmärkt läge i centrum av Tucepi
-
Missvisande bilder på den mycket lilla poolen, ingen kontroll av poolområdet, som helt togs över av en storfamilj och deras barn, som ockuperade alla solstolar, som hade parasoll, nästan alla dagar och hela dagarna. Kaffekokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


9 av 10

+
Personal
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2021-08-22


10 av 10

+
Personal
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

+
Fint och stort uterum för frukosten. Perfekt läge på hotellet. Lagom storlek. Fräscht och välordnat. Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen.
-
En större pool och poolområde.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

+
Hotellets läge, välisolerat, nattlivet i hamnen utanför hördes knappt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-26


8 av 10

+
Lugnt
-
Enformig frukost

Bekräftad gäst: 2019-06-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
71
Väldigt bra
 
24
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-27

av Malinofamilj Vaxholm, Sverige

Trevligt hotell med hjälpsam personal

Fint hotell med bra pool. Minus för heltäckningsmattorna i rummet och avsaknaden av torkställning på balkongen. Hjälpsam och trevlig personal som väger upp betyget. Fantastiskt läge vid hamnen. Frukosten är ok men köp till riktigt kaffe så blir den toppen.

 
2018-09-15

av Kristin U Stockholm, Sverige

Litet familjärt hotell

Trevligt hotell med trevlig och serviceinriktad personal. Fina och rena rum (minus med heltäckningsmatta). Tyvärr sprutade de någon form av doftspray överallt i hotellet vilket jag som är känslig mot lukter fick hosta och huvudvärk av. Sa till om det i receptionen så de slutade att spraya i vårat rum. Härlig balkong (saknade någon ställe att torka kläder på) Fräsch och god frukost. Åt även middag på hotellet vid två tillfällen och var nöjda. Mysigt och lugnt poolområde. Ligger centralt till både restauranger och stranden.

 
2013-06-30

av Martin E Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Familjär semester

Efter sju nätter på detta hotell i Kroatien är vi förvånade över hur familjär och vänskaplig en hotellvistelse kan vara. Personalen på Laurentum och i synnerhet Ivo i receptionen och Tonci i restaurangen gör ett bra hotell till ett toppenhotell. I övrigt ligger hotellet centralt beläget och mycket bra placerat i Tucepi med närhet till både stranden och restauranger. Vi kan varmt rekommendera Live musiken på hotellet vissa av kvällarna och missa inte att avnjuta en middag även på hotellets egen restaurang - den var suverän.

 
2021-09-20

av 353bentn Randaberg Municipality, Norge

Croatia??? Go here👍😊

Hvala😊nice room,no 407. Clean,big balcony and nice view . 14 days with excellent service from all. Would like to thank Evelin in the breakfast service especially. Keep up the good work. We would like to recommend this hotel if going to the Makarska riviera. Its perfect placed in middle ot the center,close to bus,taxi,restaurants and beaches. Also easy to visit the neighbour towns Podgora and Makarska either by foot,taxi or bus. We have had a GREAT stay after corona "lock down" was fantastic with two weeks in "freedom" at such a great place. Hvala from Bent and NinađŸ‡©đŸ‡°đŸ‡§đŸ‡» Dobre dan👋😊

 
2021-07-01

av scout1040 North Carolina

Hotel Laurentum for the Win!

This is the second time I’ve stayed at Hotel Laurentum. Just like my first stay, this past one was excellent. Traveling during Covid has stressful bits but there was no stress here. Corresponding, via email, with the staff about reservations was easy. I arrived earlier than the normal check in time and they allowed me to check right in. The room was spotless and deep cleaned for Covid. Every staff member I came in contact with was kind, helpful and comfortable speaking to me in English. Evelyn was especially great. The breakfast was really good. Coffee, tea, a selection of breads, cheeses, meats, fruit, cereals (hot and cold), juices, yogurt, sausages, bacon and three different kinds of eggs. Everything was fresh and tasty. The grounds of this hotel are beautiful. From the outdoor patio areas, to the flowers, to the pool area
all are very well kept. The pool isn’t big but it’s a good size for cooling off. The lounge chairs are nice and you can get fresh pool towels each day. If you’re traveling with kids this is a good option. The staff is friendly and they have several games that families can borrow. There’s a small bistro at the foot of the hotel that serves solid food. It’s nothing fancy but it’s got good selections and the service is great. Again, Evelyn is really great. You can sit inside or outside. It’s a good people watching spot. You can’t beat the location. There is a bank, pharmacy, market, money exchange and gelato stand within 100 feet. It’s steps from the sea, restaurants, a playground, the marina and a gorgeous promenade. Make sure to get a room with a balcony. It’s worth it! I can’t say enough about both of my experiences at Hotel Laurentum. I will definitely stay again when back in Croatia.