Anna Noemia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Med sitt läge vid Baska Vodas klapperstensstrand har hotell Anna Noemia ett fantastiskt läge. Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter, på gångavstånd till den mysiga hamnpromenaden med alla restauranger och barer. Vill du upptäcka mer av Kroatien ligger flera charmiga små byar längs med kusten.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Enrumslägenheter i etage för 1-4 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 15 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Baska Voda-hotellet Anna Noemia är ett fräscht hotell med smakfull inredning, precis vid den fina klapperstensstranden och det kristallklara vattnet. Från hotellet har du en fantastisk utsikt ut över havet och de mäktiga bergen.

Föredrar du poolbad hittar du hotellets pool på taket, med en härlig utsikt, delvis över havet. Vid poolen finns ett fåtal solstolar och parasoller. Poolhanddukar vid ankomst. Vid havet finns det solstolar och parasoller att hyra.

Receptionen är öppen kl. 08.00-22.00. Begränsat antal parkeringsplatser vid hotellet, mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom hotellet, till strand och omgivningarna.

På grund av problem med framkomligheten för de stora bussarna, måste gästerna byta från den stora transferbussen til en minibuss vid en samlingspunkt, vanligen vid hotell Noemia Resort eller Horizont i Baska Voda för att slutligen nå Anna Noemia. Detta gäller vid såväl ankomst som avresa.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alla hotell, Baska Voda

Dijana

Lägenhetshotellet Dijana har ett lugnt men samtidigt centralt läge i mysiga Baska Voda. Från hotellet har du en vacker utsikt över havet. Lägenheterna är ljusa och moderna och här finns ett trevligt litet poolområde. Till både fina klapperstenstränder och strandpromenaden med barer och restauranger är det bara några minuters promenad.

Noemia Resort

Noemia Resort erbjuder moderna tvårumslägenheter i lugna omgivningar i Baska Vodas utkant. Dagarna tillbringar du med fördel vid hotellets pool eller också tar du hyrbilen och letar upp en vacker badvik eller klapperstensstrand. På kvällarna är strandpromenaden i Baska Voda ett måste – restauranger och barer ligger på rad och kvällen avslutas med fantastisk solnedgång!

Villa Anchor

Villa Anchor är ett fräscht lägenhetshotell i Baska Voda med endast tolv lägenheter. Hotellet ligger strax ovanför hamnen och strandpromenaden med ett myllrande folkliv och det finns flera fina klapperstenstränder på bekvämt promenadavstånd. Hyr gärna en cykel och upptäck omgivningarna, gå på marknader och njut av god mat och dryck.