Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 154 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Så trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Den trevliga och tillmötesgående personalen. Rent och snyggt.
-
Hade varit trevligt med möjlighet att köpa något att dricka och lite snacks vid poolområdet. Utrymmet var ju begränsat vilket kanske inte tillåter det.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Bra standard, bra förvaring, utmärkt utsikt. Jättebra service.
-
Gärna fler duschar vid receptionen vid sen hämtning.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


8 av 10

+
Rent fräscht nära till stranden o restauranger trevlig personal
-
Betalade 500kr extra för havsutsik, skymtade endast vattnet mellan alla träd då lgh låg långt ner i byggnaden, inte ok att kalla det havsutsikt och att ta 500kr extra för det, hade lgh nr 12

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Läget och fint rum
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Läget, lägenheten, utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Läget Svarar inte på pkt 6 eftersom jag inte var i poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


10 av 10

+
Duschen i lobbyn.
-
Poolen tog till viss del bort havsutsikten

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Läget och personalen (receptionist och städerskor)
-
Hade önskat få bo högre upp i huset för finare utsikt men men

Bekräftad gäst: 2023-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
0
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-09-02

av Adam S

Baška Voda

Rent och fint hotell till ett överkomligt pris. Extra beröm till personalen och framförallt Joseph som visade otrolig servicekänsla och ordnade med hyrbil, tips på sevärdheter att åka till och bra restauranger.

 
2023-07-26

av peol04

Mycket trevligt lägenhetshotell

Jättefina lägenheter, fräscht och nyrenoverat, bra utrustat mindre kök och fin utsikt mot havet, mycket fina badrum och sköna sängar. Välstädade lägenheter och trevlig, hjälpsam personal. Läget är perfekt med stranden på andra sidan gatan och nära avstånd till centrum.

 
2023-06-10

av Rickard F

Fantastiskt lägenhetshotell

Fantastiskt lägenhetshotell med närhet till hav och supertrevlig pool på tak bla. Högsta betyg till all trevlig personal också. Vi var här kanske tidigt i juni så solstolsuthyrning, någon strandrestaurang inte riktigt hade kommit igång men öppnade upp mer i slutet på veckan. Inget som störde och löstes med inköp av strandmadrass.

 
2022-09-07

av Pandy17 Helsingborg, Sverige

Superfint lägenhetshotell på bästa läge

Modernt och fräscht lägenhetshotell med bästa läget nära stranden och några få minuters gångväg till centrum. Trevlig och serviceminded personal som gjorde vår vistelse till en underbar semestervecka. Kommer gärna hit igen nästa gång vi åker på tur

 
2022-06-15

av ensked

Superfint hotell och läge men se till att hamna högt upp i huset!

Nytt, fräscht och rent hotell. Perfekt läge 10 m från stranden (en väg emellan). Allt känns rent och helt. Lugnt. Pool på taket på främre huset. Det som drar ner betyget är att jag hade högre förväntningar då jag la till för att ha lägenhet mot havet. Vi hamnade i det bakre huset på första våningen. Poolvåningen skymmer havet till 90%. Har en glimt längst åt höger i alla fall. Utanför balkongen är husets 4 stora AC-anläggningar placerade som tidvis för ett väldigt liv. Ingen balkong man tar ett glas vin på en fin kväll alltså.