Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med stor balkong och begränsad havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En bäddsoffa om ordinarie sängar. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med balkong och begränsad havsutsikt eller stor balkong med havsutsikt. Storleken på balkongen varierar från 1,5 kvadratmeter upp till ca 4 kvadratmeter. Den stora balkongen är från 4 kvadratmeter eller mer. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök och en trappa upp ett sovloft. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong, vissa med begränsad havsutsikt eller med havsutsikt, eller tvårumslägenheter med markbalkong, vissa vetter mot havet och vissa med begränsad havsutsikt alternativt tvårumslägenheter med stor balkong med begränsad havsutsikt. Storleken på balkongen varierar från 1,5 kvadratmeter upp till ca 4 kvadratmeter. Den stora balkongen är från 4 kvadratmeter eller mer.

Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.