Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med stor balkong med begränsad havsutsikt. En bäddsoffa om ordinarie sängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med balkong eller stor balkong, båda alternativen med havsutsikt. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök och en trappa upp ett sovloft. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med uteplats som markbalkong eller markbalkong som vetter mot havet, balkong med havsutsikt eller som vetter mot havet. alternativt stor balkong med begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.