Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med stor balkong och begränsad havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. En bäddsoffa som ordinarie sängar. Möjlighet till extrabädd för en tredje person. Minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong och begränsad havsutsikt eller stor balkong med havsutsikt. Storleken på balkongen varierar från 1,5 kvadratmeter upp till ca 4 kvadratmeter. Den stora balkongen är 4 kvadratmeter eller större. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök och en trappa upp ett sovloft. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong, vissa med begränsad havsutsikt eller havsutsikt, eller tvårumslägenheter med markbalkong, vissa vetter mot havet och vissa med begränsad havsutsikt alternativt tvårumslägenheter med stor balkong och begränsad havsutsikt. Storleken på balkongen varierar från 1,5 kvadratmeter upp till ca 4 kvadratmeter. Den stora balkongen är 4 kvadratmeter eller större.

Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.