Rumstyper på Bluesun Holiday Village Bonaca

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 19 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum

Familjerum med markbalkong. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Standardrum

Standardrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 19 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.