Kundomdömen om Bluesun Holiday Village Bonaca

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

652 omdömen
Utmärkt
 
218
Väldigt bra
 
248
Bra
 
121
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2022-07-26

av Barbikaa Stockholm, Sverige

Helt okej hotell men behov av uppfräschning

Vi bokade fyra nätter med all inclusive. Receptionen var väldigt fin och fräsch. Rummet var stort och rymligt men behöver fräschas upp. Byggnaderna är väldigt slitna och även möblerna i rummet. Det som sänker betyget är att det behövs mer service vid poolområdet. Varje dag när vi kom ner var varenda solbädd paxad av folk som gick upp tidigt och paxade solsängar. Detta borde inte vara okej och vi sa till flera gånger. Vissa sällskap tog 8-10 stolar men använde bara några stycken. Antingen bör man köpa in fler solbäddar eller så får personalen försöka hålla lite koll. Alla måltider ingick, det var bra variation på Maten men jag saknade fler vegetariska alternativ. Stort plus till personalen i matsalen som alltid höll efter så bra! De var verkligen superduktiga, de flesta var väldigt unga men trots den unga åldern väldigt duktiga och trevliga

 
2019-07-15

av djidja2016 Göteborg, Sverige

Rekommenderas ej

Hotellet är inte anpassad för andra gäster, utan bara för fransmännen. Aktiviteter för barn och vuxna sker bara på franska. Musik från underhållningen hörs tills halv tolv på natten och på så hög volym att man tror att sängen är platserad i en konserthus. Det hjälper inte att stänga balkongdörrar för de är lyhörda. Om man kommer inte i tid till maten, dvs första timmen, är det inte säkert att du få samma mat som andra. Det kan ta slut och då blir ingen påfyllning av denna mat. Då får du något annat. Ofta är maten snabbt slut och kö väldig lång. Problemet med sittplatser är pålitlig. Man har inte bestämda plats och då får man leta sig fram. Bord ligger så nära varandra att en vuxen personer har svårt att sätta sig tillrätta utan att knuffa granne bakom sig. Mycket hög ljud nivå i matsalen Jag vet att det har inget med hotellet att göra, men vill nämna att en hel del av gäster har inte bra bord skick. De plockar maten med fingrarna istället för gafflar, tränger sig i kön etc. Hotellet har avtal med en fransk turist byrå och andra gäster verkar inte vara välkomna.

 
2018-07-29

av Maud5707 Härnösand, Sverige

Fru

Ett slitet hotell med väldigt trevlig restaurangpersonal, tyvärr mindre trevlig personal i reception. Stojigt hotell med liten pool. Ett hotell för fransktalande. Små rum med utslitna sängar. Ett hotell som jag aldrig skulle bo på igen. Jag kommer inte att rekommendera hotellet.

 
2018-06-14

av yvonnen956 Borlänge, Sverige

I huvudsak för franska gäster

Frukost.lunch och middagen var mycket bra varje dag men mellanmål(snacks) som serverades var mycket dåligt. Vinet till maten var mycket dåligt och även s.k juicer läsken var avslagen. Servicen var bra och även städningen. Det verkliga bottennappet med hotellet var att allt var till för att tillfredsställa de franska gästerna.Vid till exempel vid alla aktiviteter och underhållning på kvällarna så talades det enbart franska, så kan man ej franska så begriper man ingenting.Till och med musiken som spelades var fransk musik. I början av veckan gjorde det inte så mycket, men sedan blev man mer och mer irriterad och besviken.

 
2017-07-07

av tommyw56 Uppsala, Sverige

Semester

Ett väldigt trevligt hotell med trevlig personal från carpe diem Ett bra resmål Trevlig pool och nära till havet Kvällarna var fyllda med shower med flera lite pinsamma men roliga fransmän /kvinnor Jag återkommer gärna hit igen