Jet Time (JTD)

jet-time.dk
Jet Time är ett danskt flygbolag, som blev certifierat av de danska luftfartsmyndigheterna 2006 och startade verksamheten samma år. Bakom bolaget står en rad danska företagare. Ledningen och personalen utgörs av, i de flesta fall, av medarbetare med erfarenhet i den danska luftfartsbranschen.

Bagage

För att få checka in en resväska på flygplatsen måste du köpa till bagage. Välj själv vad som passar dig och betala bara för så många väskor du vill checka in. Handbagage ingår alltid. Lägg till bagage.

  • Maxvikt och maxmått på incheckat bagage:

  • Incheckat bagage får max väga 20 kg.
  • Handbagaget får max väga 5 kg med maxmått: 55 x 40 x 20 cm.
  • Barn under 2 år får checka in 10kg inklusive handbagage.
  • Barnvagn får checkas in utan kostnad på alla flygningar med Jet Time.

Specialbagage

Läs mer om och boka specialbagage eller extra incheckat bagage här. 

Förboka sittplats

Bestäm själv var du vill sitta, boka din sittplats här från 180 dagar fram till tre dagar innan avresa.

Mat ombord

Mat beställes i samband med bokning eller i efterhand under Min bokning. Önskar du lättare förtäring finns även ett mindre utbud ombord. Jet Time erbjuder barn upp till två år ett glas puré, lite frukt och bröd ombord. 

Jet Time erbjuder vegetarisk mat, laktos- och glutenfri mat samt specialmat för diabetiker. Specialkost beställs och betalas via Min bokning. Vid allergier är det viktigt att du kontaktar Apollo i god tid före avresa. Om du önskar ta med egen mat på grund av allergi bör du kontakta Jet Times passagerarservice. Vänligen observera att Jet Time kan inte garantera att det inte finns spår av nötter i maten som serveras ombord. 

Uppgradering av plats

Inte möjligt hos Jet Time.

Taxfree

Kan förbeställas

Speciella behov

Kontakta Apollo så att vi kan hjälpa till att boka in rätt assistans.


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Incheckat bagage

Enklaste sättet, och snällast mot plånboken, blir det om du lägger du till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval