Kundomdömen om Prime Plaza Sanur

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

1492 omdömen
Utmärkt
 
718
Väldigt bra
 
529
Bra
 
178
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2020-03-18

av Allaandranamnvauppta

Fantastiskt

Hotellet kändes som ett 5-stjärniga hotell med tanke på hur fint bygget var och hur professionella deras anställda var. Maten är god, poolen är fantastisk, rummen är mycket rena, servicen är utmärkt, bra shuttles till stan och stranden. Finns dock inte så mycket att göra utanför hotellet. Om jag någonsin kommer tillbaka till Sanur kommer jag absolut tillbaka till detta hotell.

 
2019-10-03

av I2516KAemma_ Kalmar, Sverige

Bra men inget wow

Fräscha och bra rum. Dock hade vi kackerlackor i badrummet på natten. Väldigt fint hotell i sig. Poolrestaurangen var bra. Frukostbuffén var sådär, inga flugskydd på frukt, pålägg, yoghurt eller något kallt? Inte mycket om man ville ha en hälsosam frukost.. Poolen var skitig. Plus för shuttlebuss till kuta och strandstolarna. Bästa var spa avdelningen!!parmassagen är värd att testa. Bra gym med. Dåligt wi-fi på kvällarna

 
2019-01-04

av Monica S

Mina bästa rekommendationer!

Detta hotell har allt man kan önska sig. Fina bekväma stora rum, perfekt städning, gratis vattenflaska på rummet varje dag, hygienartiklar i badrummet, mycket personal och trevlig personal, spa med gym, bastu, hetvatten pool, stor utomhus pool gratis pool/strand handduk, shuttle bus till hotellets del av stranden, nås även av en trevlig promenad utmed strandpromenaden, stort gym, frukost med allt man kan önska sig och lite till. Jag kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2019-01-01

av gunnaand

Gammalt och slitet

Hotellet känns inte som ett fyrstjärnigt, rummen är gamla och slitna, urdåligt wi-fi, dålig frukost, skitig och tråkig pool, dåligt med solsängar längs poolen. Skulle inte välja detta hotell igen. Personalen ok

 
2018-08-02

av fffstealth Stockholm, Sverige

Hotell

Elegant hotell med det mesta. När vi va här så hade dom i 4 dagar någon song/kör tävling som dom tidigt på morgonen övade på... Utöver det så är personalen mycket trevliga och lyhörda. En härlig pool med en poolbar.