Kundomdömen om Caretta Paradise

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
4,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
5,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Kul med vattenland. Relativt gott om plats
-
Maten är under all kritik. Smaklöst och dålig variation. Väldigt mycket reserverade solstolar så svårt om man inte är uppe tidigt

Bekräftad gäst: 2021-08-24


4 av 10

+
Rummen och en uppgradering till poolrum som vi fick för att vi klagade på flera saker. Städningen var bra när det väl blev städat men vid två tillfällen på en vecka fick vi tjata för att få en städning då vårt rum ej var med på en lista. Allt som allt fick vi 4 städningar på 6 dagar.
-
Servicen. Speciellt i receptionen. Men på hela anläggningen. Mottagandet när gäster anländer. Att vi får visat var rummet vi ska bo i ligger. Vatten och ngt att äta om gäster kommer sent. Kommunikationen mellan olika instanser som arbetar på hotellet. Ett mer effektivt sätt att tillhandahålla snacks, dryck och glass. Som det är idag blir det långa kö-bildningar och folk samlas i klungor vilket är onödigt mtp covid plus att vi inte åker på semester för att köa. Alkoholen och drinkarna var rakt igenom billig sprit och koncentrat. Cola och fanta var sådär kul i smaken, vattning. Snacksen var oätlig, torrt bröd m osmakligt pålägg. Buffé i matsalen var väl ok ibland men även där köer, tex. En grillstation på flera hundra gäster. Matsalen var bullrig och omöjlig att få en lugn stund för att äta i. Vi hade rum med pool och det var underbart. Hade önskat längre öppettider för poolen som tillhörde rummen. Nuvarande var 09-19. Hade gärna badat till 20 iom så otroligt varmt. Helt omöjligt att få täckning och wifi mot betalning eller gratis i receptionen, vilket är så kass 2021. Folk satt i receptionen på golvet mot väggarna. Tråkig syn. Detta hotell har potential men är inte fyra stjärnor så som det är nu. Vi kan rada upp mer men detta får räcka.

Bekräftad gäst: 2021-08-17


Something went wrong when loading reviews.