Kundomdömen om Caretta Paradise

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Vattenparken
-

Bekräftad gäst: 2023-07-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

392 omdömen
Utmärkt
 
88
Väldigt bra
 
101
Bra
 
91
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2019-08-06

av Karina S Falun, Sverige

Kul för barnen men lever inte upp till 4-stjärnig status

+ rummet var fint och fräscht + hotellområdet hade det mesta + vattenland var lagomt stort + solstolar var sköna + pooler var lättillgängliga och flera - maten var inte alls kul - viss personal i reception behöver charmkurs - matsalen var mycket stökig och o-charmig, sitt ute - barnklubbspersonalen pratade helst polska Summering: Kul hotell för barnfamiljer. Nytt och fräscht. Bra planerat hotellområde. Tyvärr sänker matsalens miljö samt maten betyget en hel del. Hoppas de jobbar på ett bättre matutbud och försöker göra något åt den bullriga miljön i restaurangen. En duk och ett ljus på bordet till middagen hade varit trevligt. Jag reste som ensam vuxen med två barn 14 och 11år.

 
2019-07-22

av simonaP2363NG

Semester

Ett toppen hotel för barnfamiljer med Vattenland. Bra personal som sliter med allt om dagarna. Vill tacka Marinos för allt han gjort under vår vistelse på hotellet. Men maten på hotellet är under all kritik. Det serveras samma mat varje dag, inga teman. Det sänker hotellet till mycket låg nivå. Vill tacka all personal från oss.

 
2018-11-03

av Hunderum Gottröra

Välj INTE all inclusive!!!

Ett nybyggt och fräscht hotell med ett roligt vattenland, som uppskattas mycket av barn. Nu till det riktigt negativa... Maten på detta hotell (hade all inclusive) är under all kritik. Slabbigt och smaklöst, inga grekiska specialiteter som man är van vid. Det enda som var ok var den s.k. grekiska salladen. Den var ok, men innehöll inte ingredienserna som ska ingå. EXTREMT högljudd miljö inne i matsalen. Tur att det fanns platser att sitta utomhus. Även dom snackbarer som fanns tillgängliga på området var värdelösa och innehöll bara torra mackor och pommes frites samt nån torr hamburgare. På hotellet bodde i huvudsak polacker, och hela hotellets aktiviteter och underhållning skedde på polska, även barnaktiviteter. Detta kan upplevas som ganska jobbigt i längden. Slutsats: Välj inte all inclusive, bered dig på mycket polska, annars ett fräscht hotell och ett roligt vattenland.

 
2018-10-02

av berkowich22 Strängnäs, Sverige

Grymt hotell

Bara älskade detta hotell,, har åkt ca 3 resor per år med all-inclusive och detta hotell var bland det bättre <3 åker gärna tillbaka :-) grym personal och ett tips är att boka rum med egen pool :-) Grymt vattenland för grabben på 14 månader <3

 
2018-08-04

av lindapersson74 Stockholm, Sverige

Fräscht och barnvänligt

Våra tjejer 8 och 6 år tyckte att hotellet var fantastiskt, egen poolaccess, fint vattenland, roliga barnaktiviteter kvällstid. Vi vuxna tyckte att det var rent och fräscht och var mycket nöjda med både ”vår” pool och vattenlandet. Dock var vi inte nöjda med all-inklusive, smaklöst och budgetkvalitet. Minus var också att det pratades lite för mycket polska, detta då underhållningspersonalen alla var från Polen. Stranden nedanför hotellet var liten och lite smutsig. Dock fanns det fina långgrunda sandstränder in mot Tsilivi.