Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 435 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, rent och städat runt pool.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


9 av 10

+
Vid extra betalning, närhet till bad och fin havsutsikt
-
Vet inte hur, men hotellet borde vara rökfritt även ute på balkongen/terass. Är väldigt obehagligt att få grannens rök vid frukost o ev andra stunder samt in i sin lgh. Rökare tar sällan hänsyn till omgivningen tyvärr. Kanske ett eget rökrum/rökruta för dom? Gäller även poolområdet!

Bekräftad gäst: 2023-05-26


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-26


3 av 10

+
inget
-
torftigt

Bekräftad gäst: 2023-05-23


8 av 10

+
Läget och utsikten mot havet från rummet
-
Ostädade golv då vi anlände, med silverfiskar och myror. Trist med ofräscha och delvis trasiga dusch- och handfatskranar - borde ses över eller bytas ut. Synd att det saknas ett litet bord och 2 stolar i rummet för matintag, för de dagar det regnar utomhus och man inte kan sitta på balkongen. Trafiken stör också på gatan en del, särskilt av motorcyklister.

Bekräftad gäst: 2023-05-23


4 av 10

+
Läget centralt i byn
-
Fuktigt kallt ingen A/C

Bekräftad gäst: 2023-05-23


6 av 10

+
Nära till allt. Sköna sängar.
-
Väldigt slitet. Dags för totalrenovering. För litet köksutrymme. För lite sittmöbler. Badkar. Lyhört.

Bekräftad gäst: 2023-05-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-23


6 av 10

+
Utsikten
-
Om det är en lägenhet bör det finnas ett bord att sitta vid förutom på balkongen

Bekräftad gäst: 2023-05-23


9 av 10

+
Läget vid havet och den lugna stämningen.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

345 omdömen
Utmärkt
 
150
Väldigt bra
 
132
Bra
 
40
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2022-08-24

av llovisaring

Familjesemester

Helt klart värt hotell för att ”bara va”. Inget märkvärdigt med helt okej och mysigt. Har pool, går att bada i havet men finns ingen sandstrand om man nu måste ha det. Är här på familjesemester på 8 pers och vi trivs jättebra. Lugnt och skönt nere på hotellområdet och vid poolen, men en gata upp finns allt mycket nära såsom restauranger, butiker, nattliv mm. Mycket familjärt till en bra peng!

 
2021-08-12

av Annelie71 Stockholm, Sweden

Centralt lugnt hotell, rent o tryggt precis vid havet

Toppenhotell! Mycket bra läge på huvudgatan med flera bra restauranger precis intill, bageri tvärs över gatan och supermarket bredvid entrén. Inga fönster mot gatan utan alla mot havet. Lugnt och tryggt, familjär avkopplande stämning,”. Rent och fint, städning varje dag utan söndag. Poolområdet: Finns servering vid poolen för dryck och enklare rätter. Ren o fin pool, bra plats med solstolar. Ingen strandkant, men gör det när hotellet ligger precis vid havet. Finns en liten stenramp ned till havet. Är stenigt de första 2-3 metrarna, men de har tagit bort de största stenarna i en liten gång. Sen väntar mjuk sandbotten, långgrunt. Helt underbart ljuvligt kristallklart vatten. Känns som en enorm ändlös pool. Oftast var havet nästan helt stilla, och man kunde ligga och flyta på madrassen utan att flyta bort. Rekommenderar verkligen detta hotell!

 
2019-07-31

av Hans-Olof S Trollhättan, Sverige

Fräscht lägenhetshotell med bra läge!

Vid huvudgatan i Argassi (Zakynthos) ligger detta komplex. Alla rum har utsikt åt pool och hav. Inga balkonger utåt huvudgatan. Fräscht och rent och väldigt trevlig personal. En mysig poolsnackbar finns. Serverar väldigt goda rätter.

 
2019-07-14

av Ninaljun Göteborg, Sverige

Rent, fräscht och bra läge.

Hotellet visade sig vara över förväntan. Panoramautsikt över havet och sköna mjuka sängar. Rent och fräscht samt funktionellt med pentry och kylskåp. På balkongen fanns möjlighet att hänga badkläder, men också bord samt stolar. Ingen strand men det gick mycket bra att sola på hotellområdet och bada precis utanför. Långgrunt och fin sandbotten. Härlig musik vid poolbaren och trevlig hotellområde. Nära till allt och restauranger serverar mat fram till midnatt. Affär precis runt hörnet som också har generösa öppettider samt ett bageri mitt emot hotellet. Ingen safetybox på rummet och aircon kostade extra första veckan; andra veckan ingick det. Aircon var nödvändigt. Vi köpte utflykter via Mytours och de var mycket härliga och prisvärda. Vi såg både grottor, sköldpaddor och beskådade hela ön från det turkosblå havet på en heldagsutflykt med båt. God mat överallt i Argassi men en restaurang som utmärkte sig lite extra var Pepparmint med sin goda mat och fantastiska service. Är man i Argassi är även besök på Magic för en god cocktail, med eller utan alkohol, också ett måste och huvudstaden Zakhyntos ligger bara några kilometer bort. Besök även den fina stranden Banana Beach dit det går bussar som är gratis mot uppvisande av kvitto att man köpt något under badbesöket.

 
2019-05-27

av johannaf659 Zakynthos, Grekland

Tredje gången vi besöker detta hotell

Vi älskar detta hotell, perfekt läge i argassi. Fina och välstädade rum, precis som resten av hotellet. Mjukare sängar nu än de två tidigare gånger vi varit här. Vi har haft havsutsikt varje gång, trots att det står begränsad havsutsikt! I Rummen på övervåningen ut mot gatan hör man musik från hotellet på andra sidan gatan, detta stör vissa men inte oss. Du har allt du behöver utanför hotellet, super market precis bredvid hotellet är toppen med trevlig och hjälpsam personal! Vi hyr alltid en vespa och tar oss runt med på egen hand, lätt och smidigt! Cafet tvärsöver serverar en suverän café latte! Pool området på hotellet är fräscht och med tillräckligt många solbäddar, du har en Stenramp rakt ner till havet från poolområdet med fin sandbotten. Tidigare har det varit ganska mycket sten i början men upplevde denna gång att det var mycket mindre. Det serveras lättare måltider i poolbaren. Nina som jobbar i receptionen är fantastisk, otroligt service inriktad, hjälpsam och trevlig!! Delar med sig av bra tips och gör allt för att man ska trivas, stället vore otroligt tomt utan henne!! Hela personalgruppen i övrigt upplevs som glada och de verkar trivas tillsammans, atmosfären smittar av sig! Det enda minuset är att det var dyrt att behålla rummet några extra timmar på avresedagen denna gång, 50€ ! Tidigare har vi betalat 20€. Vi planerar redan att komma tillbaka en fjärde gång.