Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 549 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Den fantastiska utsikten över havet. Åt min frukost på balkong och njöt av utsikten. För övrigt rent och snyggt. Fin pool.
-
Har inget att klaga på.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Att det låg så nära havet.
-
Mycket av både mat o dryck var slut i poolbaren så det var synd. Dessutom borde hotellet stoppa folk från att lägga ut handdukar kl 7 på solstolarna o sedan inte dyka upp förrän vid 10-11 eller t.om på eftermiddagen. AC borde ingått i hotellvistelsen, det kostade 50 euro för en vecka.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Läget vid havet och närheten till centrum. Sköna sängar.
-
Borde inte kallas lägenhet, dubbelrum med kokmöjlighet skulle passa bättre. Var bara ett trinettkök ingen matplats inomhus. Svårt att gå på den hala rampen ner till havet. Ett trappsteg i vattnet och något att hålla i borde vara enkelt att ordna. Nu fixade gästerna en sten att trampa på och sopade bort sjögräs mm,

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Utsikten och närheten till havet och alla restauranger som håller hög kvalitet.
-
Rummen mot gatan med den intensiva trafiken gör att man störs nattetid.

Bekräftad gäst: 2023-10-06


7 av 10

+
Läget och närheten till havet.
-
Fixa till omklädning- och duschutrymmet under restaurangen och rengör (ta bort alger) från rampen till havet.

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Bra städning läget centralt trevlig personal
-
Stranden var svår att komma ner till då stenarna var hala o inget räcke att hålla sig i vissa solsängar var dåliga

Bekräftad gäst: 2023-10-04


7 av 10

+
Clean and organised.
-
The kitchenette had minimal cooking utensils...even after asking if I could borrow one from their own kitchen, I had to buy a rice strainer for example. I had to ask the cleaners for dish cleaning materials. The water cooker didn't reach boiling point and I was told it was best to buy bottled water. The fridge/freezer was full of ice so the freezer door wouldn't close if it was actually there? The taxes at £1.50/day?

Bekräftad gäst: 2023-10-04


10 av 10

+
Service
-
Saknade restaurang!

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Läget. Vi fick hotellets bästa rum. Helt fantastiskt med havet utanför. Lugnt och tyst hotell. Fint att lätt kunna gå ner i havet.
-
Lite svår trappa ner i vattnet. Kunde vara lite mer trappsteg, rädd att ramla/halka

Bekräftad gäst: 2023-10-04


8 av 10

+
Läget. Centralt och bra. Fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

353 omdömen
Utmärkt
 
153
Väldigt bra
 
133
Bra
 
42
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2023-07-19

av Åsa N

Besvikelse

Rummen på övervåningen i huvudbyggnaden är extremt störda av ljud från gatan. Ingen ljudisolering alls. ACn fungerade mycket dåligt. Dels väldigt bullrig, dels blev den inte kall. Vi hade två rum, efter halva resan lyckades vi fått byta ett av dem till ett annat. Stegen i poolen var lös, poolbarens mat var amatörmässigt tillagad. Läget är fint med närheten till havet och restauranger, men det finns mycket finare hotell (i samma kategori) lite längre bort på gatan som är mycket finare.

 
2023-06-05

av frokenagge Trollhättan, Sverige

Bästa läget om man vill ha lugnt.

Ett perfekt hotell om ni är ett par som söker lugn och ro. Enkelt, men har det väsentligaste. Dock är köksdelen endast en kokplatta och vattenkokare. Ta med diskmedel och Wettex. Supermarket dörr i dörr billigast. Prövade flera restauranger, men Dinysos tvärs över gatan är bäst, alla kategorier. Deras Stifado, tzatziki och Saganaki- finns inga ord…..

 
2023-05-31

av Jet47397322813

Familjen Johansson

Mycket trevligt hotell , rent och snyggt på rummen Fin trädgård med solstolar och pool Ett stenkast för att bada i havet Ett extra plus för att det fanns dörrar att öppna mellan rummen då vi var flera och behövde inte ut i korridoren för att gå in till varandra

 
2022-08-24

av llovisaring

Familjesemester

Helt klart värt hotell för att ”bara va”. Inget märkvärdigt med helt okej och mysigt. Har pool, går att bada i havet men finns ingen sandstrand om man nu måste ha det. Är här på familjesemester på 8 pers och vi trivs jättebra. Lugnt och skönt nere på hotellområdet och vid poolen, men en gata upp finns allt mycket nära såsom restauranger, butiker, nattliv mm. Mycket familjärt till en bra peng!

 
2021-08-12

av Annelie71 Stockholm, Sweden

Centralt lugnt hotell, rent o tryggt precis vid havet

Toppenhotell! Mycket bra läge på huvudgatan med flera bra restauranger precis intill, bageri tvärs över gatan och supermarket bredvid entrén. Inga fönster mot gatan utan alla mot havet. Lugnt och tryggt, familjär avkopplande stämning,”. Rent och fint, städning varje dag utan söndag. Poolområdet: Finns servering vid poolen för dryck och enklare rätter. Ren o fin pool, bra plats med solstolar. Ingen strandkant, men gör det när hotellet ligger precis vid havet. Finns en liten stenramp ned till havet. Är stenigt de första 2-3 metrarna, men de har tagit bort de största stenarna i en liten gång. Sen väntar mjuk sandbotten, långgrunt. Helt underbart ljuvligt kristallklart vatten. Känns som en enorm ändlös pool. Oftast var havet nästan helt stilla, och man kunde ligga och flyta på madrassen utan att flyta bort. Rekommenderar verkligen detta hotell!