Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 519 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, fin utsikt. Att det inte finns en sandstrand gör ingenting, bekvämt att ha solsängarna vid poolen och ha så nära ner till havet. Lite stenigt någon meter ut i havet men sedan fin sandbotten. Fin och fräsch anläggning, fint runt poolen. Bra solsängar och gott om dem. Enkla rum med litet pentry, enkelt möblerat, som väntat. Helt ok sängar.
-
Köket kunde varit lite mer utrustat. En kökskniv och ett durkslag vore bra. Tråkigt att bilar parkerades vid poolutrymmet.

Bekräftad gäst: 2021-09-29


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-09-29


9 av 10

+
Läget, servicen, tillgänglighet (Hiss)
-
Tillgången till varmvatten, vilket löstes efter 5 dagar Underlätta ned/uppstigning vid "stranden" typ en extra trappa eller stege ner i vattnet. Har man problem med rygg/ben kan man inte komma i och upp utan hjälp

Bekräftad gäst: 2021-09-28


7 av 10

+
Läget
-
Att högtrycks tvätt o gräsklippning sker efter 09 man har ju semester

Bekräftad gäst: 2021-09-21


8 av 10

+
LÄGET
-
ATT DE INTE KÖR IN MED BILARNA , NÄSTAN ÄNDA FRAM TILL POOLEN .

Bekräftad gäst: 2021-09-21


9 av 10

+
Läget, utsikten
-

Bekräftad gäst: 2021-09-21


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-21


9 av 10

+
Fin utsikt. Bra balkongläge. Rent och snyggt på rummet varje dag. Städerskan var helt suverän och trevlig. Bra i Argassi att det låg centralt.
-
På hemsidan står det att det finns en mindre strand. Den var obefintlig. Betongramp full av sjögräs som ej rensades. Stenig botten 1:a meter. För att göra det till havsbad. Varför bygger man en brygga eller ramp så att man kan gå i den fina sandbottnen. Hotellets ansvarige ansträngde sig inte för att underlätta för havsbad. Vi åkte till stränder söderut. Peter o Ann-Kristin

Bekräftad gäst: 2021-09-15


8 av 10

+
-
Enligt beskrivningen liten sandstrand. Den var obefintlig. För att ta sig till havet var man tvungen att "klättra" ner från avsats som var fylld med sjögräs, och snitsla sig ut genom stenar på botten. En enkel stege eller en liten pir hade tagit bort det problemet helt. Plus kanske lite städning vid kanten.

Bekräftad gäst: 2021-09-15


7 av 10

+
Nära havet och centrum
-
Städning vid havet svårt att ta sig ner i vattnet

Bekräftad gäst: 2021-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

333 omdömen
Utmärkt
 
144
Väldigt bra
 
127
Bra
 
39
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-08-12

av Annelie71 Stockholm, Sweden

Centralt lugnt hotell, rent o tryggt precis vid havet

Toppenhotell! Mycket bra läge på huvudgatan med flera bra restauranger precis intill, bageri tvärs över gatan och supermarket bredvid entrén. Inga fönster mot gatan utan alla mot havet. Lugnt och tryggt, familjär avkopplande stämning,”. Rent och fint, städning varje dag utan söndag. Poolområdet: Finns servering vid poolen för dryck och enklare rätter. Ren o fin pool, bra plats med solstolar. Ingen strandkant, men gör det när hotellet ligger precis vid havet. Finns en liten stenramp ned till havet. Är stenigt de första 2-3 metrarna, men de har tagit bort de största stenarna i en liten gång. Sen väntar mjuk sandbotten, långgrunt. Helt underbart ljuvligt kristallklart vatten. Känns som en enorm ändlös pool. Oftast var havet nästan helt stilla, och man kunde ligga och flyta på madrassen utan att flyta bort. Rekommenderar verkligen detta hotell!

 
2019-07-31

av Hans-Olof S Trollhättan, Sverige

Fräscht lägenhetshotell med bra läge!

Vid huvudgatan i Argassi (Zakynthos) ligger detta komplex. Alla rum har utsikt åt pool och hav. Inga balkonger utåt huvudgatan. Fräscht och rent och väldigt trevlig personal. En mysig poolsnackbar finns. Serverar väldigt goda rätter.

 
2019-07-14

av Ninaljun Göteborg, Sverige

Rent, fräscht och bra läge.

Hotellet visade sig vara över förväntan. Panoramautsikt över havet och sköna mjuka sängar. Rent och fräscht samt funktionellt med pentry och kylskåp. På balkongen fanns möjlighet att hänga badkläder, men också bord samt stolar. Ingen strand men det gick mycket bra att sola på hotellområdet och bada precis utanför. Långgrunt och fin sandbotten. Härlig musik vid poolbaren och trevlig hotellområde. Nära till allt och restauranger serverar mat fram till midnatt. Affär precis runt hörnet som också har generösa öppettider samt ett bageri mitt emot hotellet. Ingen safetybox på rummet och aircon kostade extra första veckan; andra veckan ingick det. Aircon var nödvändigt. Vi köpte utflykter via Mytours och de var mycket härliga och prisvärda. Vi såg både grottor, sköldpaddor och beskådade hela ön från det turkosblå havet på en heldagsutflykt med båt. God mat överallt i Argassi men en restaurang som utmärkte sig lite extra var Pepparmint med sin goda mat och fantastiska service. Är man i Argassi är även besök på Magic för en god cocktail, med eller utan alkohol, också ett måste och huvudstaden Zakhyntos ligger bara några kilometer bort. Besök även den fina stranden Banana Beach dit det går bussar som är gratis mot uppvisande av kvitto att man köpt något under badbesöket.

 
2019-05-27

av johannaf659 Zakynthos, Grekland

Tredje gången vi besöker detta hotell

Vi älskar detta hotell, perfekt läge i argassi. Fina och välstädade rum, precis som resten av hotellet. Mjukare sängar nu än de två tidigare gånger vi varit här. Vi har haft havsutsikt varje gång, trots att det står begränsad havsutsikt! I Rummen på övervåningen ut mot gatan hör man musik från hotellet på andra sidan gatan, detta stör vissa men inte oss. Du har allt du behöver utanför hotellet, super market precis bredvid hotellet är toppen med trevlig och hjälpsam personal! Vi hyr alltid en vespa och tar oss runt med på egen hand, lätt och smidigt! Cafet tvärsöver serverar en suverän café latte! Pool området på hotellet är fräscht och med tillräckligt många solbäddar, du har en Stenramp rakt ner till havet från poolområdet med fin sandbotten. Tidigare har det varit ganska mycket sten i början men upplevde denna gång att det var mycket mindre. Det serveras lättare måltider i poolbaren. Nina som jobbar i receptionen är fantastisk, otroligt service inriktad, hjälpsam och trevlig!! Delar med sig av bra tips och gör allt för att man ska trivas, stället vore otroligt tomt utan henne!! Hela personalgruppen i övrigt upplevs som glada och de verkar trivas tillsammans, atmosfären smittar av sig! Det enda minuset är att det var dyrt att behålla rummet några extra timmar på avresedagen denna gång, 50€ ! Tidigare har vi betalat 20€. Vi planerar redan att komma tillbaka en fjärde gång.

 
2018-09-10

av Pia B

Nästan helt nöjd

Fint hotell med bra läge, trevlig personal förutom hon som lagar maten i poolbaren. Bra läge när till restauranger och butiker. Synd att dessa stenar i början av stranden ska dra ner mitt betyg, måste vara lätt att ta bort. Saknar hängare på badrmmet och nåt att hänga blöta badkläder på balkongen. Tips om en fantastisk restaurant som heter Pepparmint, där var vi 4 ggr hade gått fler om vi inte upptäckt den försent. Jättegod mat bra priser och fantastisk service och sen ett jättemysigt läge.