Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

apollo mondo one of a kind

  • Prisbelönt exklusivt hotell i bergen
  • Ekologisk och närodlad mat
  • Avslappnad och naturnära semester

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa är ett exklusivt hotell i byggnader som daterar tillbaka till 1700-talet. Med sitt unika läge i en bergsby i Zagoria, med slående utsikt över Vikosravinen, är Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa ett av våra Apollo Mondo One of a Kind-hotell.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2 personer. Juniorsvit för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och miljön. Supercharmigt hotell.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 622 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa är ett högklassigt hotell med 15 rum och sviter, restaurang och spa. Form och inredning är väl genomtänkt för bästa upplevelse.

Hotellet ligger i Mikro Papigo, en bergsby i Zagoria, som lockar med massor av naturupplevelser och aktiviteter och efter en dag fylld av naturupplevelser är det skönt att återvända till bekväma rum och en restaurang där det serveras lokalproducerad, ekologisk mat.

Matupplevelsen
All mat, inklusive frukostbuffén, som serveras på hotellet är ekologisk och närodlad. På hotellet finns en à la carte-restaurang som serverar lunch och middag.

Spa
Inomhuspool med jacuzzidel finns i hotellets spa. Som gäst på hotellet får du använda poolen, bastu och hamam utan avgift. Massage och behandlingar mot avgift.

Övrigt om hotellet
Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet är prisvinnare i södra Europa i kategorin Luxury Mountain Resort. Nivåskillnader och trappor. Ingen trafik.

Hållbarhet på Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa ligger mitt i nationalparken Vikos - Aoos, ett av Unescos världsgeoparkområden. Tack vare sitt unika läge är hållbarhet och hållbar turism en hjärtefråga för hotellet. Hotellet är Green Key-certifierat och 2021 vann hotellet priset "Europas bästa hållbara hotell" vid Boutique Hotel Awards. Hotellet arbetar ständigt med kort- och långsiktiga hållbarhetsinitiativ, allt från att minska vattenförbrukningen till att sortera avfall och minska sitt koldioxidavtryck. Hotellet samarbetar också med lokala samhällen för att skapa en positiv påverkan på både miljön och lokalsamhällen.

Utforska omgivningarna
Vill du utforska resten av spännande Zagoria väntar flera utflykter med Apollo, som du kan läsa mer om här.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot avgift:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)
Apollo Mondo One of A Kind
  • Unika hotellupplevelser
  • Genomtänkt helhet och atmosfär
  • Noga utvalda av Apollo
  • Alltid minst 3 stjärnor

Alla hotell, Zagoria

Papigo Towers

Vill du ha en annorlunda semester i fantastisk natur är det charmiga lilla familjeägda hotellet Papigo Towers ett perfekt val! Hotellet ligger vackert i den lilla byn Mikro Papigo, mitt bland grönklädda bergstoppar i mäktiga Zagoria. Med endast några få rum, en härlig à la carte-restaurang som serverar närproducerade råvaror och en välkomnande ägarfamilj kommer du garanterat att få en minnesvärd semester.