Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-01


10 av 10

+
Jättegod frukost, bekvämt och fint rum, bra service, väl underhållet och städat hotellområde, lugn gata men ändå nära till centrum, strand och restauranggata. Barnfritt.
-
Kanske lite få platser vid hotellpoolen som paxades upp jättetidigt varje morgon, men samtidigt kanske svårt att inrymma fler solsängar på det område som fanns.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Trevlig atmosfär och lugnt
-
.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Personalen är oerhört lyhörda och hjälpsamma
-
nyttiga alternativ till frukost

Bekräftad gäst: 2023-07-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


10 av 10

+
Oehört fint rum nära poolen.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


9 av 10

+
Fräscht, trevlig personal
-
För få solbäddar

Bekräftad gäst: 2023-06-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

180 omdömen
Utmärkt
 
120
Väldigt bra
 
52
Bra
 
6
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2024-06-06

av helenas469 Duved, Sverige

Lugnt och skönt och väldigt rent och fräscht.

Väldigt lugnt och fräscht hotell. Helt ok frukost med gott kaffe. Lite få platser kanske, att öppna frukosten en halvtimme tidigare hade nog rått bot på det. Tråkigt när solstolarna paxas från tidig morgon men det är nära till stranden så det gör inte så mycket. Trevligt hotell med trevlig receptionist som bokade 4hjuling billigare än på gatan. Kan absolut tänka mig åka tillbaka och jag är kräsen vad det gäller hotel.

 
2023-08-15

av MaaikeR Leiderdorp, Nederländerna

Voor deze prijs mag je meer verwachten

Bij aankomst in dit hotel zoet alles er prachtig uit. Kamers zijn netjes, schoon en nieuw. Zwembad ziet er mooi en schoon uit. Ontbijt is prima en ook hier alles wederom schoon. Het personeel is adequaat en reageert snel. Wij hebben echter 2 nachten gedoe gehad met een kapotte airconditioning. Steeds weer hij "gemaakt" door de stroom eraf te halen en de unit opnieuw op te starten. Dit loste het probleem niet op, maar zorgde er enkel voor dat de airconditioning een uurtje werkte. Wij kregen uiteindelijk een andere kamer. Wij zagen echter de nieuwe gasten in deze kamer hetzelfde probleem ervaren. Dit kan echt niet zo makkelijk afgedaan wouden in een hotel van dit niveau. Onze nieuwe kamer rook echter naar riool. Hier ook weer binnen 5 minuten een tijdelijke oplossing (schoonmaakmiddel door het putje in het toilet gooien), maar geen langdurige oplossing. Een uur later stonk het alweer. Dit was een ontluchtingsprobleem. Uiteindelijk het putje zelf afgedekt met een stuk plastic. Het zwembad is prachtig, alleen veel te klein voor het aantal gasten. Als je niet voor 7.30u aan het zwembad ligt, zijn alle bedjes bezet. Er zijn slechts 15 bedjes voor 40 kamers. Als je langer dan 30min niet op je bedje ligt, haalt het personeel je spullen weg. Fijn, op deze manier blijven bedjes niet ongebruikt. Echter dwingt het hotel je op deze manier ook om bij hun te lunchen. Prijzen voor de lunch gerechten zijn tussen de €15 en €20 per gerecht. Echter wel een kleine kaart en alleen maar grote gerechten op de kaart. Kleinere snacks zijn niet te bestellen. De prijzen van de drankjes daarintegen zijn belachelijk. De meeste mensen halen hierdoor zelf drankjes in de supermarktjes in de buurt. Sommige leden van het personeel kwamen vertellen dat dat niet mocht. Belachelijk! Voor het hotel inclusief gebruik van het zwembad is al voldoende betaald. Met zulke prijzen is het niet klantvriendelijk op mensen te dwingen alles aan de bar te bestellen. Een lauw doodgeslagen tapbiertje uit een plastic bekertje was rond de €7. Cocktails en sterkte dranken tussen de €13 en €15. Gelukkig waren er ook personeelsleden die dit lieten gaan. Al met al een prima hotel, maar niet totaal ontspannen door de hoge prijzen en het gebrek aan ligbedjes. Strand is ongeveer 500m lopen. Kiezels, bedjes gratis als je op het strand luncht, zee bijna niet toegankelijk door de gladde rotsen in combinatie met de golven. Waterschoenen zijn onmisbaar.

 
2024-06-02

av richards5401021958 Bognor Regis, Storbritannien

Great Hotel experience , great service ,

Excellent hotel, very clean and tidy, excellent service all over the hotel , especially bar staff, breakfast staff, cleaning staff, lovely rooms, great shower, nice beds, was upgraded to room with plunge pool, lovely swimming pool , great variety of breakfasts. Lovely bar . Kamari, very nice, loads of restaurants Only negatives :- No decaffinated coffee at breakfast ! Evening meals at restaurant 75 yards away , were ok , but next time we would eat in the town very nearby , so much choice Beach is 75 yards away, very pebbly , not overly clean and inviting

 
2024-05-13

av IanB114 Lincoln, Storbritannien

Great hotel

Amazing hotel, great location close to the restaurants and bars along the beachfront. Very quiet at night too. Beds were very comfortable and rooms were spotless as the cleaners do an amazing job each day. Breakfast is a typical buffet style but enough choice both hot and cold. Choice of drinks at the poolside bar was good too and the menu during the day looked great, although we didn't need to order anything. Staff are brilliant, such attention to detail and so helpful. My wife mislaid her prescription sunglasses in a taxi and Athina on reception took all the details, liaised with the taxi company who found the glasses and returned them to our hotel. What service all round! Special mentions to Athina & Dimitris (reception) Alice (bar) and Magda (bar) for their super service throughout. We will definitely come back, a really nice experience. I would recommend Kamari as a destination if you are visiting Santorini, a really nice place. Temperatures in May were around 22 average so really pleasant. A couple of days were windy but that's apparently standard for this time of year.

 
2023-10-23

av Susan B

Lovely ladies trip

Lovely friendly clean hotel and accommodation. Great breakfast and staff ,rooms are spacious ,no lifts but help carrying suitcases as some rooms have a good few steps Only downside is people putting towels on sun beds and not using them for a few hours ,we did personally remove some that weren’t being allocated as it seemed only fair ,the only other downside was not enough storage drawers in the rooms Close to the bars ,restaurants etc 4 ladies travelling together all enjoyed the hotel and resort we all said we would return ,