Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
poolområde, frukost
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Väldigt trevlig personal, det måste komma fram, så hjälpsamma och snälla. Nära till strand, bad, restauranger och affärer.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

490 omdömen
Utmärkt
 
242
Väldigt bra
 
178
Bra
 
39
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2016-07-12

av Fredrik S Hamburg, Tyskland

Mysigt hotell

Väldigt välskött och trevligt hotell nära stranden. Perfekt för den som vill ta det lugnt. Alltid lediga solstolar. Bra frukost. Supertrevlig personal som alltid hade ett leende på läpparna. Låg i änden på kamari men spelade ingen roll då det inte är några avstånd i Kamari.

 
2011-04-10

av Fridellan Lund, Sverige

Ett litet, mysigt, mycket fräscht hotell med bra läge.

Hotellet ligger i Kamari. Det ligger inte på strandpromenaden men endast ett par meter från denna vilket är bra om man vill undvika att bo mitt bland restauranger och barer men ändå vill ha nära till detta och havet. Hotellrummen är mycket mysiga, fräscha och relativt rymliga. De har alla kylskåp. Nya rum med sovloft finns, dock ligger dessa inte, som de andra rummen, i direkt anslutning till poolen (ca 50 m). Poolområdet är lugnt, mysigt och mycket fint och passar dem som vill sola och bada och läsa en bok i lugn och ro. Servicen på hotellet är utmärkt med mycket trevlig och personlig personal. Allt som allt ett riktigt toppenhotell!

 
2022-10-27

av Emma1352 lancashire

Disappointing

This hotels manager lets this hotel down by over charging to keep rooms on for the last day .After staying for a week there was a charge of €50 to keep the room until we left . There is no curtesy room to have a shower , as mentioned before an outdoor shower next to the pool is offered .It is the last few days before the hotel closes , there are many empty rooms . It would have been good customer service to allow guests to keep their rooms free of charge . Left feeling disappointed.

 
2022-10-26

av Parsatw

Rosebay Hotel, Kamari

Decent and clean hotel, closer to airport, near Kamari beach. They arrange for airport transfer at a low costs. Staff is very nice. Especially, Christina at the reception is very warm, welcoming, and helpful. She helped me find and arrange a private tour, understanding my needs for the day. I ask her any questions she’s always happy to answer as she has good knowledge to make recommendations. It is the end of the season for 2022 soon at the end of October. The staff seems like hardworking and needs appreciation so little kindness goes a long way and keep them motivated through their slow season in winter.

 
2022-10-24

av Santorinii22

Perfect in every way

Staying for half term , Everything about this hotel is quality . It’s so central to restaurants and the beach . Still plenty going on in the resort . Clear blue cloudless skies . Beautiful room overlooking the pool . Breakfast is so good it gets my teenager up !!! I wouldn’t hesitate to recommend this hotel 💕💕