Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 20 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Närhet till stranden och strandpromenaden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


5 av 10

+
Personalen var underbar frukostbuffen fantastisk läget är nära till allt
-
Det luktade avlopp i rummet sade till i receptionen men de skyllde på den höga luftfuktigheten,kylskåpet var gammalt och litet fick inte plats med många vattenflaskor,

Bekräftad gäst: 2022-09-03


7 av 10

+
Centrala läget
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


9 av 10

+
Läget. Frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

241 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
85
Bra
 
41
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-08-31

av jonash297 Västerås, Sverige

Trevligt hotell

Fina rum sköna sängar och trevlig personal. Poolen var lite sliten men med havet så nära är inte poolen så intressant. Åt man lunch på hotellet var solsängarna på stranden gratis. Vilket var ett stort pluss!

 
2017-07-11

av helenafriman Stockholms län, Sverige

Underbara Santorini men ...

... hotellet var lite av en besvikelse faktiskt. Ganska litet rum med utsikt mot en åker och en stenmur. Frukosten var bra men inte överdådig. Receptionisten som jobbade dagtid var ganska sur och tråkig, medan hon som jabbade natt var glad och trevlig. Några av gästerna var trista och snobbiga och verkade tro att de ägde stället.

 
2016-07-26

av danfreed Göteborg, Sverige

Bra läge och toppenpersonal.

Hotellet ligger precis vad stranden. Bra rum med bra sängar. Hjälpsam personal som gjorde det där lilla extra. Bra pool och bra restaurang. Åker vi till Kamari på Santorini igen kommer vi är det här vi kommer stt bo.

 
2011-09-26

av CRH642 Växjö, Sverige

Roussos Beach Hotell

Ett enkelt mellanklasshotell som funkar bra. Rymliga men enkla rum. Jättebra städning och ett bra poolområde. Även poolen dammsugs och hålls ren och fräsch varje dag. Dock lite halvtaskig frukost. Men suveränt läge precis vid havet! Har bott här flera gånger.

 
2022-08-20

av clairerL6830FQ Clevedon, Storbritannien

Excellent location beautiful pool, basic but enjoyable.

Gem of a find in a great little corner of Santorini. Don’t get me wrong we had serious reservations reading reviews but we found it to be great - although basic- amongst an array of IG Hotels. Rooms are clean, pool area is lovely, proximity to beach is excellent. Negatives we experienced on our stay were unfortunately a pair of shorts were stolen from balcony, and staff not interested ( other reviews said this too) breakfast is basic, and again unfortunately staff not very friendly.. but that’s not always a bad thing! Who likes that overly friendly approach! Perfect for our less than well behaved teenagers!