Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 102 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Personalen
-
Frukosten kunde vara lite mera varierad

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Läget och trevlig personal i frukostrummet och i pool-baren.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Helt nöjd jag äterkom ,var här i juni också jag
-
Jag är helt nöjd

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Trevlig personal. Välskött runt hela hotellet. Nära till stranden. Vi trivdes jättebra.
-
Testa inte wifi så kan inte ange ett svar.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Fantastiskt hotell där verkligen allt fanns. Allt från badrock och nya handdukar dagligen till strykjärn och ett bra utrustat kök. Överträffade alla våra förväntningar.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Ett bra hotell med bra sängar. Byte av handdukar varje dag. God frukost med trevlig personal.
-
Två av oss hade bra Wi-Fi men den tredje hade svårt att få kontakt. Alla blev vi utkastade emellanåt kanske för att det var många som var inne på wifin. Det var ingen fråga om maten på flyget. Vill ändå skriva att det var inte alls gott varken på nerresan eller hemresan. Det var konstiga blandningar. Trist när vi ändå betalar en del för det. Brödet räckte inte. Fick kaffet väldigt sent hann knappt dricka ut det. Hur hann personalen med förut de gick ut med dryckesvagnen, maten, brödet ett par gånger. Tog betalt för varor och hann gå ut med en vagn med lite försäljning av parfym, smink, örhängen mm. Detta på samma flygtid som den här resan.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Terassen
-
Uppvärmd jacuzzi, som den borde vara. Helkroppsspegel vore bra.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Lugnt och skönt.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Rent och snyggt
-
Det gäller bokningsnummer 32818908. Vi känner oss lurade på standarden på vårt rum. I beskrivningen står att varje rum har balkong eller terrass. Vi anser att vi har varken det ena eller det andra då vi har rum i "källaren". Vår uteplats är alltså själva nedgången till rummet. I rummet finns endast ett litet fönster som går att se igenom, men det ligger i höjd med promenadgången i markplan och har en utsikt mot en mur. Himlen kan vi bara se om vi öppnar ytterdörren. Vi har påpekat detta för receptionen och frågat efter annat rum men de kunde inte lösa detta. Det står också att det ska finnas plats för extra säng, men det är en omöjlighet i detta rum. En annan liten sak vi reagerat för är att vi inte fick reda på var poolen låg, receptionisten talade enbart om jaccuzin. Vi hittade poolen själva, men det kändes som om man har rum i källaren har man inte vid poolen att göra. Vi har åkt med Apollo tidigare och varit mycket nöjda, därför blev vi väldigt överraskade och besvikna över standarden på detta rum.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

250 omdömen
Utmärkt
 
156
Väldigt bra
 
73
Bra
 
17
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-05-27

av 199magdalenaw Göteborg, Sverige

Mysigt hotell med bästa läget

Mysigt hotell med bästa läget i Kamari, mitt i centrum och några steg från stranden. Det finns pool med många solsängar runt och en poolbar. Vi hade ett renoverat rum, vilket var fint men det låg mot gatan. Hade hellre bott in mot poolen. Frukosten var mycket bra med både varma och kalla rätter. De små pajerna var super. Kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2022-09-24

av kallek737

Pensionärer

Fint rum stor härlig balkong. Fint poolområde med underbart trevlig tjej i poolbaren. Där kunde man få sig en god sallad,hemmagjord pizza mm. Även goda drinkar o öl. Frukosten var suverän,städning av rummet varje dag,mycket hjälpsam personal i receptionen. Nära till Irish Pub (bästa) Allt va bara till 2 veckors belåtenhet kommer definitivt åka tillbaka. Said o Kalle Stockholm

 
2019-08-18

av Stefan E Kristianstad, Sverige

En veckas charter

Vi var på Polydefkis Apartment i Augusti 2019, och wow. Det var väldigt fint rum och det städades varje dag. läget är utmärkt om man vill på nära havet ( cirka 50 meters promenad) Det vi verkligen fastnade för på Polydefkis var vänligheten, vi fick tips om matställen som inte var turistfällor och dom hjälpte oss även med transport in till Oja och Fira. Dessutom hjälpte dom oss att boka resturang för kvällen, givetvis utan ersättning. När vi väl lämnade hotellet fick vi dessutom en present med lite souvenirer. Toppklass, och till ett väldigt bra pris. Vi skulle absolut återvända!

 
2017-10-01

av Maja J Stockholm, Sverige

Bra hotell med perfekt läge nära stranden

Vi bodde i rum 42 och hade en stor terass mot en parkering och mot strandpromenaden. Morgonsol, vilket var skönt. Jättefint badrum. Frukosten som ingår, var väldigt bra. Hotellet ligger mitt i Kamari så det var nära till allt. Stranden var bättre längre bort mot berget, där var det lätt att gå ner för att bada. Inte småbarnsvänligt eftersom det blir djupt på en gång. Skönt med badskor eftersom det är rätt stenigt. På hotellet finns en fin pool och det finns även en jacuzzi om man inte vill bada i havet. Vi kommer att bo här även nästa gång vi åker till Santorini.

 
2017-09-30

av Helene A

Nära till allt

Fantastiskt trevligt hotell nära stranden, affärer, restauranger och barer. Fina rum och vänlig personal. Lugn och skön atmosfär. Det enda man kan klaga lite på var frukosten, inga större variationer och ett begränsat utbud.