Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

227 omdömen
Utmärkt
 
143
Väldigt bra
 
66
Bra
 
15
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-18

av Stefan E Kristianstad, Sverige

En veckas charter

Vi var på Polydefkis Apartment i Augusti 2019, och wow. Det var väldigt fint rum och det städades varje dag. läget är utmärkt om man vill på nära havet ( cirka 50 meters promenad) Det vi verkligen fastnade för på Polydefkis var vänligheten, vi fick tips om matställen som inte var turistfällor och dom hjälpte oss även med transport in till Oja och Fira. Dessutom hjälpte dom oss att boka resturang för kvällen, givetvis utan ersättning. När vi väl lämnade hotellet fick vi dessutom en present med lite souvenirer. Toppklass, och till ett väldigt bra pris. Vi skulle absolut återvända!

 
2017-10-01

av Maja J Stockholm, Sverige

Bra hotell med perfekt läge nära stranden

Vi bodde i rum 42 och hade en stor terass mot en parkering och mot strandpromenaden. Morgonsol, vilket var skönt. Jättefint badrum. Frukosten som ingår, var väldigt bra. Hotellet ligger mitt i Kamari så det var nära till allt. Stranden var bättre längre bort mot berget, där var det lätt att gå ner för att bada. Inte småbarnsvänligt eftersom det blir djupt på en gång. Skönt med badskor eftersom det är rätt stenigt. På hotellet finns en fin pool och det finns även en jacuzzi om man inte vill bada i havet. Vi kommer att bo här även nästa gång vi åker till Santorini.

 
2017-09-30

av Helene A

Nära till allt

Fantastiskt trevligt hotell nära stranden, affärer, restauranger och barer. Fina rum och vänlig personal. Lugn och skön atmosfär. Det enda man kan klaga lite på var frukosten, inga större variationer och ett begränsat utbud.

 
2017-07-13

av amandagustavsson Borås, Sverige

Nära och bra!

+ Nära till stranden, restauranger, souvenirbutiker och flera affärer som hade det mesta man kan tänkas behöva. + Fint hotell med moderna rum. Vi hade dessutom en ljuvlig liten terass ut mot en liten gullig gata med vackra blommor som växte från takbjälkarna. + Sköna sängar och kuddar. - Städningen var inte den bästa. Vi hade samma glas i flera dagar. När vi bad om nya började personalen istället skölja ur dem lite lätt varje morgon. Hur jobbigt är det egentligen att diska? - Det fanns inga skyltar med "don't disturb" eller där man kunde be om städning. Istället bankade personalen på dörren vid olika tider under förmiddagen för att kolla om man var hemma. Hemskt otrevligt att bli väckt på det viset! - Duschen växlade mellan iskallt och kokhett och ibland försvann till och med strålen. Frukosten var ok och internetuppkopplingen likaså. Jag rekommenderar att ligga nere vid havet istället för poolen, köper man något billigt får man låna en solsäng med parasoll hela dagen. Det fanns oändligt med restauranger utmed strandpromenaden samt flera bra vid det närliggande torget. Är överlag riktigt nöjd med resan!

 
2016-11-23

av mjardhage1973

Nice holliday

Fina rum med nära till fira.(2km) Polen och omgivningen är gemytlig och grönskande Dock ett litet minus för det dåliga utbudet på frukosten (Finns kyl på rummet om man vill ordna egen frukost.) Tips är att äta på gyrosen uppe i backen