Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Utsikten, närheten till restauranger
-
Vårt rum fanns under poolen och hade mögel. Irriterande, skjuttande,pipande ljud. Det gick inte att sova. Vi fick bytta rum och betala 50 Euro extra/dag dvs 300 Euro för resterande dagar.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Uteplatsen med utsikt
-
Mycket "white noice" på nätterna, pumpar, motorer, kompressorer.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Läget med den strålande utsikten. Fin lägenhet med tom smörgåsgrill. Avspänd stämning.
-
Hotellet kunde tagit emot gästerna bättre med tanke på de branta trapporna. Man kunde bett gästen ringa innan ankomst för bärhjälp av väskorna.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


9 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal samt den fantastiska utsikten.
-
Dörren till toaletten i lägenheten lämnade några centimeter öppet till dörrposterna runtom, vilket gjorde det väldigt lyhört. Dörren var dessutom av glas, vilket gjorde att hela lägenheten lystes upp om man tände ljuset på natten på toaletten.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Underbar service och läge.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Enastående läge och underbar personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-24


9 av 10

+
Läget, servicen inget att klaga på
-
Vi var nöjda. Bra val av Er.

Bekräftad gäst: 2023-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

195 omdömen
Utmärkt
 
113
Väldigt bra
 
40
Bra
 
17
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2023-04-11

av BlomqvistAnette Sverige

En oslagbar utsikt och alldeles fantastiskt

Vi var här i oktober 2022. Hotellet ligger på calderan och utsikten är totalt oslagbar. Man befinner sig i princip på en klippavsats och du njuter av solnedgången över vattnet. Kryssningsfartygen ligger nedanför. Hotellet är ett lägenhetshotell. Inte speciellt lyxigt men är fullt utrustad med köksutrustning och om du vill kan du laga mat här. Det finns en pool och solstolar vid poolen. Utanför ditt rum har du tillgång till utemöbler. Här kan du njuta av dina måltider. De finns möjlighet att köpa till frukost men personligen skulle jag inte göra det igen utan fixa min egen. Läget är sanslöst! En härlig promenad till Fira längs med havet uppe på ’klippan’ .. men skön. Men du måste orka gå. Det var varmt. Fira är trevlig men turisttät. Där kan du ta olika bussar till olika utflykter på egen hand och kostar inte mycket. I FIRA finns all shopping! Santorini ligger mig varmt om hjärtat trots turisttätheten.

 
2022-06-07

av PelleH Stockholm, Sweden

Eftersom Apollo censurerar alla minus skriver jag här istället

Missförstå mig inte: detta är ett bra hotell men det har några minus (som Apollo censurerar i mitt omdöme på sin recensionssida) så jag skriver här istället (och kommer aldrig mer att skriva några omdömen hos Apollo eller för den delen läsa några andras omdömen eftersom Apollo bluffar). Nåväl, detta borde fixas på hotellet: 1) Man måste logga in på deras WiFi var 24:e timme. Har man 4 enheter med sig blir det till slut tokjobbigt. Fixa nytt system bums !!! 2) Temperaturen i poolen var 19-20 grader. I havet var det varmare, ca 22. 3) Trycket i duscharna var bedrövligt, det gick inte ens att använda den handhållna enheten. 4) Att köpa en BURKÖL I RECEPTIONEN kostade 6 Euro. Vafalls ? Samma burk kostade typ 75 cent i snabbköpen. Ta ett normalt pris på kanske 3 Euro istället så säljer ni fler, jag lovar. Nu blev det noll. För övrigt: ta rum 18, 19 eller 20 om Ni kan, de har egen uteterrass med solstolar. Eller rum 1-7, då är Ni högst upp på hotellet och mindre trappor att gå i plus bättre utsikt. Ta absolut inte rum 13, 14 eller 15, då får Ni dela uteterrass med era grannar. Jag ger ju ändå hotellet 4 av 5 eftersom rummet var bra, poolområdet var bra (bortsett från vattentemperaturen dårå) och personalen trevliga (även om deras engelska var bedrövlig)

 
2019-07-21

av KevinSjostrand

AMAZING!! 🙌🏽🤩

Allt var perfekt!! Vi älskade personalen för att dom var väldigt personliga! Lika trevliga varje dag 🙌🏽 Utsikten var gudomlig från våran terrass 🏜 Hotellet låg perfekt i mitten av hela Santorini med en grym solnedgång samt nära till, buss, hyrfordon, stadskärnan Thira och massor med mer saker! 🙌🏽😊 Rekommenderar starkt! 🤙🏽🙌🏽

 
2018-07-18

av 905annakarinl Huddinge, Sverige

Fantastisk utsikt och ett bra hotell

Vi är jättenöjda med vår vecka här! Vid incheckningen fick vi dessutom välja mellan stort rum eller stor balkong med egna solstolar. Och frukost serverad till balkongen. Gissa vilket alternativ vi valde!! Känns precis så lyxigt som man vill ha det här på Santorini utan att ligga i den riktiga lyx-lyx klassen förstås. Läget på hotellet är dessutom jättebra om man vill bo nära men inte i den hysteriska turistsmeten. Fast... som överallt annars på den här sidan: ska man ha utsikten så måste man vara beredd att gå i trappor! Och... hotellet har en bra pool vilket känns som ett stort plus i juli!

 
2018-06-03

av bodycat

Besviken

Vi såg fram emot en lägenhet med egen balkong. Det är en balkongrad där man sitter nära grannen och grannarna måste gå förbi för att komma till sina rum. Det är ett pyttelitet rum och badrum. Det så kallade köket hade bara 2 kokplattor och ingen stekpanna. Man kunde inte laga mat. Inte heller äggkoppar. Kylskåpet var bra. Städningen var bra varje dag. Poolen o utsikten var också bra men till priset förväntar man sig mer.