Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


8 av 10

+
Fantastisk utsikt. Värmepump. Bra pool.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


10 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


7 av 10

+
Utsikten,personalen,och städningen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


10 av 10

+
Utsikten samt personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

185 omdömen
Utmärkt
 
109
Väldigt bra
 
37
Bra
 
15
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-06-07

av PelleH Stockholm, Sweden

Eftersom Apollo censurerar alla minus skriver jag här istället

Missförstå mig inte: detta är ett bra hotell men det har några minus (som Apollo censurerar i mitt omdöme på sin recensionssida) så jag skriver här istället (och kommer aldrig mer att skriva några omdömen hos Apollo eller för den delen läsa några andras omdömen eftersom Apollo bluffar). Nåväl, detta borde fixas på hotellet: 1) Man måste logga in på deras WiFi var 24:e timme. Har man 4 enheter med sig blir det till slut tokjobbigt. Fixa nytt system bums !!! 2) Temperaturen i poolen var 19-20 grader. I havet var det varmare, ca 22. 3) Trycket i duscharna var bedrövligt, det gick inte ens att använda den handhållna enheten. 4) Att köpa en BURKÖL I RECEPTIONEN kostade 6 Euro. Vafalls ? Samma burk kostade typ 75 cent i snabbköpen. Ta ett normalt pris på kanske 3 Euro istället så säljer ni fler, jag lovar. Nu blev det noll. För övrigt: ta rum 18, 19 eller 20 om Ni kan, de har egen uteterrass med solstolar. Eller rum 1-7, då är Ni högst upp på hotellet och mindre trappor att gå i plus bättre utsikt. Ta absolut inte rum 13, 14 eller 15, då får Ni dela uteterrass med era grannar. Jag ger ju ändå hotellet 4 av 5 eftersom rummet var bra, poolområdet var bra (bortsett från vattentemperaturen dårå) och personalen trevliga (även om deras engelska var bedrövlig)

 
2019-07-21

av KevinSjostrand

AMAZING!! đŸ™ŒđŸœđŸ€©

Allt var perfekt!! Vi älskade personalen för att dom var väldigt personliga! Lika trevliga varje dag đŸ™ŒđŸœ Utsikten var gudomlig från våran terrass 🏜 Hotellet låg perfekt i mitten av hela Santorini med en grym solnedgång samt nära till, buss, hyrfordon, stadskärnan Thira och massor med mer saker! đŸ™ŒđŸœđŸ˜Š Rekommenderar starkt! đŸ€™đŸœđŸ™ŒđŸœ

 
2018-07-18

av 905annakarinl Huddinge, Sverige

Fantastisk utsikt och ett bra hotell

Vi är jättenöjda med vår vecka här! Vid incheckningen fick vi dessutom välja mellan stort rum eller stor balkong med egna solstolar. Och frukost serverad till balkongen. Gissa vilket alternativ vi valde!! Känns precis så lyxigt som man vill ha det här på Santorini utan att ligga i den riktiga lyx-lyx klassen förstås. Läget på hotellet är dessutom jättebra om man vill bo nära men inte i den hysteriska turistsmeten. Fast... som överallt annars på den här sidan: ska man ha utsikten så måste man vara beredd att gå i trappor! Och... hotellet har en bra pool vilket känns som ett stort plus i juli!

 
2018-06-03

av bodycat

Besviken

Vi såg fram emot en lägenhet med egen balkong. Det är en balkongrad där man sitter nära grannen och grannarna måste gå förbi för att komma till sina rum. Det är ett pyttelitet rum och badrum. Det så kallade köket hade bara 2 kokplattor och ingen stekpanna. Man kunde inte laga mat. Inte heller äggkoppar. Kylskåpet var bra. Städningen var bra varje dag. Poolen o utsikten var också bra men till priset förväntar man sig mer.

 
2017-08-15

av Annika67 Falun, Sverige

Bästa läget

Ett mindre hotell med ca 20 lägenheter som ligger på det absolut bästa läget på Santorini. Foristefani ligger strax norr om Fira (byarna går ihop) med vidunderlig utsikt över Calderan. Hotellet var rent o snyggt, nyrenoverat och badrummet var jättefint. Städning 7 dgr i veckan och de höll rent och snyggt på allmänna ytor. Vi bodde högst upp i lgt nr 4 vilket gjorde att vi hade lika många trappor ner till poolen som upp på gatan. Resturanger och affärer finns alldeles intill så man behövde inte gå långt för att äta middag. Frukosten serverades nere vid poolen, den serverades på bricka så man fick gå ner och ta plats så kom de med frukost som innehöll, grekiskt yougurt, juice, ägg, ost, skinka, kaffe, frukt och avslutningsvis en kaka. Wi-Fi funkade perfekt, lite sämre inne på rummet men det kan ju bero på att vi bodde längst upp, ute på vår balkong/terrass fungerade det bra. Bra med platser vid poolen, ett extra plus för en dusch vid poolen. Personalen är få men trevliga och tillmötesgående, vi betalade extra för att få behålla rummet till kvällen vilket var skönt. Alternativet var bagagerum vid receptionen samt ett badrum. I receptionen fanns en del drycker att köpa, öl, läsk, vatten och vin. Jag rekommenderar detta hotell med glädje.