Kundomdömen om El Greco Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Det var alldeles för stimmigt runt frukost o pool. Hög musik hela tiden o väldigt mycket högljudda turister.

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Vänlig personal, samt fantastisk service.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
Pool areas, decor, landscaping, service personnel
-

Bekräftad gäst: 2022-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

2270 omdömen
Utmärkt
 
1063
Väldigt bra
 
799
Bra
 
270
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2022-09-04

av lotta_de_laval Kungsbaka

Topp

Stort hotellområde med mkt trevlig personal Gångavstånd till Fira 10 min med Taxi till flygplatsen Vi bodde i ett stort dubbelrum med balkong och utsikt mot havet Rent fräscht och mkt serviceminded personal Bra frukost. Vi åt även middag som smakade bra Vi stannade bara en natt innan hemfärd så utnyttjade inte deras spa, gym eller behandlingar Noterade vid en tidig morgonpromenad att dom flesta solstolarna var markerade med handdukar rean vid 07 på morgonen?

 
2017-07-29

av 562rebeccag Örebro, Sverige

Superhärligt

Det är andra gången vi är här. Vi kom tillbaka för att vi var så nöjda. Personalen är alltid hjälpsam och tycks nästan be om ursäkt för att de tvingas tillrättavisa någon som kör in i resorten med fyrhjuling. Städningen av rummen är utmärkt och sköts klanderfritt. Maten i poolbaren är en mer än ok lunch (håller svenska priser). Läget in till Fira är perfekt. Vi gillade utbudet av olika pooler och det skyddade området. Resorten är stor men så är också personalstyrkan. Vi rekomenderar mer än gärna denna lilla pärla!

 
2016-08-20

av Sandra H

Fantastiskt hotell

Fantastiskt service och personal. Väldigt god mat. Fräscha rum och övriga hotell. Flera fräscha pooler. Får kliva upp tidigt för att hinna få en solstol. Lite sämre wi-fi. Bra gym och spa. Nära till "centrum" ca 5 min promenad. Grym frukost.

 
2015-10-07

av 189lena Stockholm, Sverige

För många stjärnor på detta hotell ...Skulle räcka med max 3 1/2

Kom till detta hotell från Naxos där vi bodde på Nissaki Suites hotell. El Greco hotell ska anses vara jämförligt med detta hotell eftersom det till och med har en halv stjärna mer än Nissaki Suites. Alltså 4 1/2 stjärna! Inget kunde stämma sämre... Nissaki Suites var verkligen värt sina fyra stjärnor! Jättefräscha rum med WiFi som funkade jämt + jättefräscht badrum och dusch, kaffemaskin på rummet, frukt&vatten - ibland kakor från restaurangen när man kom hem från stranden på eftermiddagen! Sysaker, strykjärn+strykbräda, extra kuddar, modernt kassaskåp och fräsch garderob med badrockar+tofflor, nagelkit, tandborst-kit, extra handdukar för stranden, ALLT man begär av ett lyxigt hotell. Och dessutom underbart goda frukostar med variation varje dag! EL GRECO hotell ...ofräscht badrum, inget dricksvatten på rummet, inget av ovan nämda saker utom ett gammalmodigt kassaskåp + ett tomt kylskåp. Delvis ståltrådsgalgar som såg ut som hos kemtvätten i en helt i övrigt tom garderob. Rostfläckade duschdraperier vid badkaret (som man står och duschar i) och problem med avloppet där (vatten rann ut på golvet när vi duschade). Stark lukt av klor i badrummet och "basic" standardutrustning på allt. Hårda kuddar i sängen och smaklös standardfrukost utan finess. Jätteanläggning med 280 hotellrum som känns som ett semesterläger. Ser väldigt fint ut på ytan med alla vita hus och pooler men vid närmare påseende ganska slitet på sina håll. Men gillar man denna typ av anläggning kan det ju vara både trevligt och kul. Kanske inte skulle ha varit lika kritisk om vi inte fått uppleva hur det verkligen kan vara innan vi kom hit. Bör också nämnas att WiFi på El Greco bara fungerar i receptionen på hotellet och inte på rummen.

 
2015-09-17

av Linda A

Underbar vistelse på El Greco!

Vänlig personal, service i toppklass, rent och fräscht! Cirka 8 pooler på hela området, god mat i poolbarnen. Passar såväl barnfamiljer som kärlekspar.Det fanns pooler i avskildhet, barnpool och bubbelpool. Frukosten god.