Rumstyper på Electra Apartments

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. När extrabädden används blir det trångt i rummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenhet med markterrass i en inhägnad liten trädgård med staket, gräsmatta samt solstolar och matplats. Lägenheten ligger i direkt anslutning till poolområdet. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. En tv med internationella kanaler i varje rum. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.