Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i vanlig säng, som också kan användas som soffor. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter, mot förfrågan. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum med direkt havsutsikt, av hotellet kallade Seafront. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i vanlig sängar, som också kan användas som soffor. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badkar med dusch och wc. Balkong med direkt havsutsikt Städning 6 ggr/vecka.

.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Familjerum med två sovrum, vissa är i etage. Vissa har dörrar till sovrummen och andra har det inte. Två enkelsängar i ena sovrummet och möjlighet till extrabäddar vanliga sängar, som också kan användas som soffa, i det andra. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badkar med dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45-60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.