Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. Hotellet kallar rummen för Seafront. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badkar med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med med balkong. Familjerummen har två sovrum och vissa är i etage. Familjerummen i etage har ett sovrum per våning. Vissa har dörrar till sovrummen och andra har det inte. Två enkelsängar i ena sovrummet och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i det andra. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badkar med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45-60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.