Rumstyper på Samaina Inn

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabäddar i vanlig säng, som också kan användas som soffor. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare. Stengolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum med direkt havsutsikt. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabäddar i vanlig sängar, som också kan användas som soffor. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare. Stengolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad och wc. Balkong med havsutsikt . Städning 6 ggr/vecka.

.

Rumsstorlek: ca 25-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Familjerum med två sovrum, vissa är i etage. Vissa har dörrar till sovrummen och andra har det inte. Två sängar i ena sovrummet och möjlighet till extrabäddar vanliga sängar, som också kan användas som soffa, i det andra. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare. Stengolv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45-60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.