Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 127 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


7 av 10

+
Servicen
-
Maten, allt smakade likadant. Samt ingen större variation. Inte det största hotellet så förstår att de inte kan göra allt, men här kan det förbättras.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


7 av 10

+
Personalen. Bra med morgonrockar på rummet.
-
Dryckerna i bar och matsal. Iskall pool - inte bra.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


8 av 10

+
Personalen, renligheten
-
Gymet, kaffet, drinkarna

Bekräftad gäst: 2021-10-02


8 av 10

+
Trevlig personal och rent.
-
Kuddarna

Bekräftad gäst: 2021-10-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-02


10 av 10

+
Maten
-
Antalet solsängar

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Buffén var varierad och allt smakade gott. Städningen var bra o noggrann. Personalen trevlig.
-
Akustiken i matsalen o övriga allmänna utrymmen inomhus.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Vi trivdes med hotellet och med Samos i det stora hela. Mycket trevligt resmål. Väldigt bra anpassat till Covid-19 situationen. Renlighet och hygien hade stort fokus vilket vi uppskattade! Det var en kvinna i receptionen (amerikansk bakgrund) som av förklarliga skäl pratade perfekt engelska och hade ett mycket proffsigt bemötande när vi ville byta rum på grund av det buller som kom från vägen. (Vi hade bokat direct sea view). AI maten var varierande och höll förväntad och stundtals över förväntad kvalitet. De var hyfsat duktiga på att hålla påfyllt också (åtminstone under de tider vi åt, som förvisso var relativt tidigt).
-
Någon sorts underhållning borde man kunna ha trots rådande läge. Skulle räcka med en trubadur, magiker eller helt enkelt bara ett bättre ljudsystem och spela lite musik efter middagstid fram till 22. AI drycken var riktigt undermålig. De flesta drinkar var absolut inte goda. Ölen var för svag och blaskig. Vinet var helt odrickbart, både rött och vitt. Poolen kunde vara lite renare. Det flöt omkring servetter och växtblad stundtals. Belysningen i restaurangens inomhusdel var otroligt stark. Man skulle absolut kunna göra mycket åt belysningen på många ställen i hotellet för att skapa en mycket trevligare atmosfär. Även ljudnivån i restaurangens inomhusdel var otrevlig. Här borde man definitivt satsa på ljudabsorberande lösningar.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

347 omdömen
Utmärkt
 
191
Väldigt bra
 
108
Bra
 
32
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-10-03

av bucicmarin Sverige

All inclusive på Samos

Vi är i helhet väldigt nöjda med hotellet men det finns utrymme för några förbättringar och justeringar. Områden jag anser är bra och skall lyftas: - Serveringspersonalen, städerskorna och receptionpersonalen får högsta betyg för gästvänlighet. - Renligheten på hotellet är på annan nivå. Väldigt fräscht och rent. - Maten är bra för att vara all inclusive och man uppskattar medelhavsköket. - Rummen är relativt stora och har balkong. - Bra WiFi - Gott om solsängar både vid polen och stranden. Dock var vi bara ca 100 gäster medan hotellet rymmer runt 330. Områden jag tycker kan förbättras: - Kaffet är riktigt dåligt - Drinklistan behöver uppdateras - Ingen underhållning, men det beror troligtvis på den pågående pandemin - Borden i stora matsalen skulle ha bordsdukar i tyg vilket skulle höja lyxkänslan avsevärt. - Gymet är under all kritik

 
2021-09-19

av Johan W

Underbart hotell att slappna av på.

Underbart hotell med jättebra personal. Vi hade allinclusive och maten var bra och omväxlande. Lugnt och trevligt runt poolen trots fullsatt. Finns solstolar och parasoll vid havet, bara rakt över vägen. Hotellet är lugnt och skönt, men välj inte direkt havsutsikt om du störs av trafik, gatan nedanför är livligt trafikerad på nätterna. Covidrestriktionerna sköttes perfekt. Hotellet ligger i en ganska lugn stad som inte har ett stort utbud av restauranger odyl. Stränderna är av stensorten, så badskor är skönt att ha. Hyr gärna bil och åk runt och prova andra stränder eller besök små byar. Det är en fin ö att åka runt på.

 
2021-09-19

av 67karina Göteborg, Sverige

Gästvänlighet

Om man bara är ute efter att sola, äta och gotta sig är Samaina inn perfekt. Maten är vällagad, god och väldigt fräsch. Hade dock önskat lite mer att välja på. Personalen är väldigt trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående. Det städas minutiöst i varenda lite vrå. Överallt är det rent. Covidsäkerhet; Mellan varje gäst vid borden spritas allt, inklusive stolar av. All personal har munskydd överallt. Plasthandskar och munskydd gäller vid buffén liksom stora avstånd. Detta med Covid har Samaina inn tagit på stort allvar, vi kände oss trygga.

 
2021-08-07

av Jenny A

Samaina Inn - pärlan du inte vill missa!

Vi tillbringade en vecka i augusti 2021 på Samaina Inn Hotel och hotellet är utan tvekan värt varenda en av de 5 stjärnor vi ger dem! Lagom stort hotell passande stora och små. Underbart poolområde med gott om solstolar - inte ens som sjusovare blev man utan! Stor och härlig pool! Fina rum med mysig balkong. Otroligt välskött och städningen var exemplarisk! Maten var fantastisk! All inclusive har ju ibland en tendens att bli enformig, men inte här! Varierat utbud av underbar grekisk mat och alltid extra rätter passande barn. Trevlig och engagerad personal var man än vände sig! Hit åker vi definitivt tillbaka!

 
2019-08-07

av Marie D

God mat

Vi blev mycket överraskade. Vid incheckning fick vi ett rum med havsutsikt, underbart! Rent och fräscht överallt. Maten var i en klass för sig, perfekt! Lagat från grunden, härliga grekiska rätter med god smak. Vi längtade varje dag efter både frukost, lunch och middag bara för att det var så gott. Fri transfer till stranden. Den var en mycket fin stenstrand med kristallklart vatten.Stranden närmast hotellet, ca 20 meter var också ok. Det fanns en liten hamn och ett litet torg i byn. Är du ute efter god mat, bra service och avkoppling då kommer du hamna rätt, vi kommer mer än gärna tillbaka.