Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 157 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Detta hotell lever inte upp till sina 4 stjärnor så inget var bra.
-
Renovera då det är slitet och förbättra maten som var rent dålig - vi åt på hotellet 1 ggr fast vi var tvungna att boka all inclusive. Miljön vid måltiderna var usel, skulle vara trevlig med ljus på bordet och dukar till middagen samt ha fler bort utomhus. Man kunde bara byta handdukar kl 10:00 och då vi valde att åka bort varje dag p.g.a miljön så fick vi ha samma handdukar i flera dagar.

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
Personalen och renligheten
-
Väldigt sterilt och trist. Dålig barnpool, totalt livsfarlig både hal och ingen avgränsning för små barn. Maten riktigt smaklös och tråkig alla mål.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


9 av 10

+
Fina rum, mycket trevlig personal.
-
Lite mer att välja på när det gäller maten.

Bekräftad gäst: 2021-08-28


7 av 10

+
mat och hygeien
-
bar ska bli 24 timmer

Bekräftad gäst: 2021-08-14


7 av 10

+
Personalen var fantastiks - enormt uppmärksam och väldigt trevlig.
-
Maten var otroligt tråkig och ganska smaklös. Om man hade fokuserat på färre rätter a la carte istället för buffé hade säkerligen saker förbättrats avsevärt.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
Allt i helhet var toppen från personalen till maten , service , poolen mm
-
Det är bästa hotellet i hela Samos

Bekräftad gäst: 2021-07-24


6 av 10

+
Personalen var otroligt vänliga och blev våra vänner snabbt. Maten var 10 poäng första veckan då vi var få gäster. Sedan bra då det var mycket folk på hotellet. (det brann nära hotell och gäster från de hotellen fick bo på vårt en natt).
-
Sängarna

Bekräftad gäst: 2021-07-24


6 av 10

+
Att det alltid fanns plats/solstolar.
-
Maten, och att de borde ta nya bilder och förnya sin hemsida där de lovar saker i onödan.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


9 av 10

+
Otroligt vänlig och trevlig personal
-
AC på rummet kändes inte riktigt som att den funkade helt fullt. Dock hade vi svalka, men hade gärna haft ännu lite svalare 😊

Bekräftad gäst: 2021-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

345 omdömen
Utmärkt
 
190
Väldigt bra
 
107
Bra
 
32
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-09-19

av Johan W

Underbart hotell att slappna av på.

Underbart hotell med jättebra personal. Vi hade allinclusive och maten var bra och omväxlande. Lugnt och trevligt runt poolen trots fullsatt. Finns solstolar och parasoll vid havet, bara rakt över vägen. Hotellet är lugnt och skönt, men välj inte direkt havsutsikt om du störs av trafik, gatan nedanför är livligt trafikerad på nätterna. Covidrestriktionerna sköttes perfekt. Hotellet ligger i en ganska lugn stad som inte har ett stort utbud av restauranger odyl. Stränderna är av stensorten, så badskor är skönt att ha. Hyr gärna bil och åk runt och prova andra stränder eller besök små byar. Det är en fin ö att åka runt på.

 
2021-09-19

av 67karina Göteborg, Sverige

Gästvänlighet

Om man bara är ute efter att sola, äta och gotta sig är Samaina inn perfekt. Maten är vällagad, god och väldigt fräsch. Hade dock önskat lite mer att välja på. Personalen är väldigt trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående. Det städas minutiöst i varenda lite vrå. Överallt är det rent. Covidsäkerhet; Mellan varje gäst vid borden spritas allt, inklusive stolar av. All personal har munskydd överallt. Plasthandskar och munskydd gäller vid buffén liksom stora avstånd. Detta med Covid har Samaina inn tagit på stort allvar, vi kände oss trygga.

 
2021-08-07

av Jenny A

Samaina Inn - pärlan du inte vill missa!

Vi tillbringade en vecka i augusti 2021 på Samaina Inn Hotel och hotellet är utan tvekan värt varenda en av de 5 stjärnor vi ger dem! Lagom stort hotell passande stora och små. Underbart poolområde med gott om solstolar - inte ens som sjusovare blev man utan! Stor och härlig pool! Fina rum med mysig balkong. Otroligt välskött och städningen var exemplarisk! Maten var fantastisk! All inclusive har ju ibland en tendens att bli enformig, men inte här! Varierat utbud av underbar grekisk mat och alltid extra rätter passande barn. Trevlig och engagerad personal var man än vände sig! Hit åker vi definitivt tillbaka!

 
2019-08-07

av Marie D

God mat

Vi blev mycket överraskade. Vid incheckning fick vi ett rum med havsutsikt, underbart! Rent och fräscht överallt. Maten var i en klass för sig, perfekt! Lagat från grunden, härliga grekiska rätter med god smak. Vi längtade varje dag efter både frukost, lunch och middag bara för att det var så gott. Fri transfer till stranden. Den var en mycket fin stenstrand med kristallklart vatten.Stranden närmast hotellet, ca 20 meter var också ok. Det fanns en liten hamn och ett litet torg i byn. Är du ute efter god mat, bra service och avkoppling då kommer du hamna rätt, vi kommer mer än gärna tillbaka.

 
2019-08-03

av anderse517

Bra hotell i dålig omgivning

Mycket vänlig och trevlig personal som är hjälpsamma på alla sätt. Wi-fi fungerar mycket dåligt (suger fullständigt..). Bra mat. Hotellet är fräscht men ligger i ett område/stad/by som är allt annat än trevligt. Slitet område med övergivna hus och ruffigt. Stranden likaså ruffig och vill Du inte enbart bada i poolen (Du måste vara uppe ganska tidigt för att ”paxa” solstol..) behöver Du hyra bil/mc för att ta Dig till ”riktiga” stränder. Finns några riktigt fina med kristallklart vatten inom 20-55 min avstånd med bil. Det finns en transferbuss som går från hotellet till en annan strand ca 10 min bort (fin strand). Den går kl 10 men tar inte många passagerare så räkna med lång kötid. Den går tillbaka redan vid kl 13 så ganska värdelöst arrangemang egentligen. Man kan ta lokalbuss kl 18 hem som passar bättre i tid. Kostade 2 eur per person. Vi kommer inte tillbaka trots den trevliga personalen.