Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 155 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Att det va rent
-
All alkohol va tillsatt med typ vinäger! Ingen kunde dricka något av alkoholen!! Och maten var under all kritik och snacksbaren var ett skämt

Bekräftad gäst: 2022-08-13


10 av 10

+
Helheten allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


10 av 10

+
Effektivitet, servicekänsla och omhändertagande - det er personal på Samos inte hade - mycket rent, bra läge, varierande bufféer och bra på alla sätt.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


7 av 10

+
Vet ej
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


8 av 10

+
Personalen
-
Fick inte det rum vi bokat och betalt för. Betala för pool handduk samt solstolar vi havet

Bekräftad gäst: 2022-08-06


5 av 10

+
Den trevliga personalen.
-
Att behöva betala för hyra av handdukar och solstolar vid havet då man betalat för ett all inclusive är otroligt märkligt och irriterande. Och tyvärr sådant som drar ned helhetsintrycket. Det är även svårt då man reser med barnen att behöva hålla sig till restaurangens öppettider. Det skulle behövas ha något enklare öppet dygnet runt med möjlighet att ge barnen något lättare att äta.

Bekräftad gäst: 2022-08-06


10 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


8 av 10

+
Mat och personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


9 av 10

+
Rent och fräscht, mycket trevlig personal, ordning vid buffén.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

359 omdömen
Utmärkt
 
199
Väldigt bra
 
111
Bra
 
33
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-07-04

av swed45 Ain Sukhna, Egypten

Midsommar 2022

Bra service, städningen funkade bra, sov skönt i sängarna som va aningen hårda. Rum 211 som vi blev tilldelade låg på hotellets baksida vilket va skönt då det va helt tyst dygnet runt. Maten som serverades va helt underbart god och varierande, lamm, kyckling, fisk, skaldjur och fläsk i olika former, till detta fanns ris, pasta och potatis, grönsaker och efterrätter i alla former (lunch, middag) frukost både vanlig och internationell. Närheten till stranden 5/5 solstolar, sandstrand men med lite sten, badskor behövs inte men kan va skönt för känsliga fötter, helt okej poolområde med solstolar och 2 barer, en för all-inclusive och en för den som inte nöjer sig med inhemska drycker som kostar.

 
2022-07-02

av Essemia76

Vi är okey nöjda

Vi reste veckan efter midsommar, 3 vuxna och 2 barn (6 och 12 år). Rummen är helt okey, extrasängarna dock väldigt hårda då bäddmadrass saknas. "Luftkonditioneringen" är dock under all kritik, det är någon inbyggd fläkt i taket vid ytterdörren och blåser lite men den kyler inte ner något. Nu var det bara drygt 30 grader när vi var där så vi överlevde utan, blev nästan bättre att inte ha den på och sova med balkongdörren öppen. Tv finns, hårtork likaså. Badkar med dusch. Vi hade rum 251 och 252 vilket var ett väldigt bra läge, högst upp med utsikt över poolen och restaurangen. Städning varje dag, inget att klaga på. Vill man kan man hyra badhandduk för 1 € per dag. Hotellskatten är för övrigt 3 € per rum och natt. Poolområdet är litet men har allt man behöver, en pool med ena halvan grunt och andra djupt sant en liten barnpool. Rejäla solsängar och parasoller. Baren serverar allt man kan tänka sig fram till kl 23. Väldigt goda snacks 16:45! (Iskaffe och slush finns men kostar extra). Frukosten är helt fantastiskt!! Den hade allt man kan tänka sig och lite till!! Lunch och middag helt ok, våra barn som är selektiva hade dock lite svårt att hitta maten då de sällan hade pommes och all mat var ihopblandad, de hade velat ha "ren" mat, alltså pasta och sås för sig. Vi gick även till havet varje dag, så klart! 😊Solsängar är gratis. Stranden är en blandning av sten och sand, sandbotten för det mesta. Mysigt med lummiga träd och virkade (!) parasoller. Kan blåsa rejält ibland, barnen älskade att plocka stenar och att bada i vågorna! Går man åt vänster bort mot hamnen kan man snorkla, inte fantastiskt men min 12-åring tyckte det var kul att se massa fiskar. Förutom hotellet fanns inget alls i närområdet, så inga souvenirbutiker eller annan shopping. En foodmarket finns, thats it. Då behöver man ta sig in till centrum, vilket är för långt för att gå. Vi hade en väldig bra vecka, sol och bad från morgon till kväll, kall öl, färgglada drinkar och god mat varje dag 😊👍Sista dagen stod en present på rummet, fin gest!

 
2022-05-27

av Bennywahlstr

Underbar semester.

Var på Samina inn i slutet på maj 2022. Detta är ett av dom bästa hotell jag har vart på med all inklusive. God mat för alla, både för vegetarian som icke vegetarian. God variation och var aldrig besviken på maten som alltid var vällagad. Underbar service och aldrig en sur min. Goda drinkar och alkoholfria alternativ. Gott om platser att sola på och stranden var underbar. Alltid välstädat och rena rum och ytterområden , sköna sängar. Om man vill åka till ett ställe där man bara vill njuta av lugnet och inte bo mitt i en turistattraktion ska man åka hit.

 
2021-10-03

av bucicmarin Sverige

All inclusive på Samos

Vi är i helhet väldigt nöjda med hotellet men det finns utrymme för några förbättringar och justeringar. Områden jag anser är bra och skall lyftas: - Serveringspersonalen, städerskorna och receptionpersonalen får högsta betyg för gästvänlighet. - Renligheten på hotellet är på annan nivå. Väldigt fräscht och rent. - Maten är bra för att vara all inclusive och man uppskattar medelhavsköket. - Rummen är relativt stora och har balkong. - Bra WiFi - Gott om solsängar både vid polen och stranden. Dock var vi bara ca 100 gäster medan hotellet rymmer runt 330. Områden jag tycker kan förbättras: - Kaffet är riktigt dåligt - Drinklistan behöver uppdateras - Ingen underhållning, men det beror troligtvis på den pågående pandemin - Borden i stora matsalen skulle ha bordsdukar i tyg vilket skulle höja lyxkänslan avsevärt. - Gymet är under all kritik

 
2021-09-19

av Johan W

Underbart hotell att slappna av på.

Underbart hotell med jättebra personal. Vi hade allinclusive och maten var bra och omväxlande. Lugnt och trevligt runt poolen trots fullsatt. Finns solstolar och parasoll vid havet, bara rakt över vägen. Hotellet är lugnt och skönt, men välj inte direkt havsutsikt om du störs av trafik, gatan nedanför är livligt trafikerad på nätterna. Covidrestriktionerna sköttes perfekt. Hotellet ligger i en ganska lugn stad som inte har ett stort utbud av restauranger odyl. Stränderna är av stensorten, så badskor är skönt att ha. Hyr gärna bil och åk runt och prova andra stränder eller besök små byar. Det är en fin ö att åka runt på.