Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 216 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Allt!
-
Mjukare sängar, tex bäddmadrasser i sängar skulle sitta fint!

Bekräftad gäst: 2023-10-14


8 av 10

+
Bra mat och bra personal
-
TA BORT ALLA KATTR SOM FINNS VID MAT OCH POOLOMRÅDET

Bekräftad gäst: 2023-10-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-14


9 av 10

+
Personalen och maten
-
Borde finnas möjlighet att byta madrass till en mjukare vid behov då madrasserna var stenhårda på hotellet. Fick ta Ibuprofen för att kunna sova sista tiden på hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Maten, städningen.
-
Bättre tillgång till vatten. Större utbud av snacks på dagen. Inget Wifi på rummet, bara på balkongen, rum102.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Rent och snyggt trevlig personl.
-
Nästa omöjligt att få tag i en solstol. Folk går upp kl 04.00 och paxar stolar. En eftermiddag efter kl 15 fick jag i en stol. Borde gå att få lite mer rättvisa eller tydligare regler.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Att maten i resturangen var super god
-
Att det jag skrev tidigare ang vatten/läsk/kaffe o snacksen.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
All personal.
-
För litet poolområde för så många gäster.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Fräscht, trevlig personal, lugnt, god mat.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Rent och fräscht. God mat, frukt, grönsaker och efterrätt. Att de lånade ut cyklar gratis.
-
Att man fick röka på så många ställen runt barerna, jobbigt när man har besvär av astma.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

391 omdömen
Utmärkt
 
218
Väldigt bra
 
119
Bra
 
36
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-08-18

av GnestaBorat Södermanlands län, Sverige

Fint & Välskött hotell

Besökte Karlovasi och Samaina Inn Hotell 1 v med All Inclusive i Augusti. Hotellet är fint och välskött. Rummen fina med sköna sängar. Städning alldeles utmärkt. Maten är helt klart godkänt. Gott och mycket att välja på. Det som tyvärr drar ner betyget är att varje morgon så är i princip varenda solsäng runt poolen ”reserverad” av gäster som går ner tidigt och lägger sina handdukar på solsängen för att sen försvinna därifrån. Hotellets regler är att om ingen varit på sin plats på 45 min så ska handdukar etc tas bort. Detta efterföljs tyvärr inte. Vi som gäster tröttnade på detta redan andra dagen. Hyrde en Scooter och utforskade andra delar av ön. Skulle ha gett hotellet 4 plus OM dem varit konsekventa gällande nyttjandet av solsängar

 
2023-08-05

av Mia W

Helt okej för vandrare som oss

Super bra sängar,läget till stranden 100% staden var ingenting att uppleva,vill man vandra är det super bra läge vandringsleder finns att nå i närheten,negativt är att solstolar okuperades redan vid 6,30 på morgonen så sovmorgon är att glömma på semestern finns för få solstolar mot gäster även om man räknar med de på stranden. Hotellets regler är att om man inte varit vid sin solstol på 45 min tar de bort handdukar och personliga tillhörigheter och lägger i poolbaren men det görs ej av personalen så gäster tar stolar och går sedan och lägger sig igen eller åker iväg på utflykter flera timmar så andra gäster blir utan hela dagen. Drinkar ok men de borde kunna göra dom lite finare blandas i pumpar och blir då tråkiga i utseendet och det gör upplevelsen minde smaklig. Maten är som det står barn anpassad så räkna inte me några särskilt höjdare till måltider om du inte gillar sega köttgrytor som är smaklösa eller pasta rätter. Mycket trevlig personal rent å fint fick även små flaskor vatten en liten flaska vitt vin och lite nötter vid ankomst och vid avresa en liten present 🎁

 
2022-09-21

av amaloo333 Gävleborgs län, Sverige

Lugn och trivsamt semesterhotell

Maten: Buffen var riktigt bra och varierad, bättre än jag upplevt på större hotell. För att vara så liten buffe hade dem anpassat för att passa många målgrupper. Fanns barnalternativ(alltid pasta av något slag) fisk, kött, mkt grönsaker som var lagade. ett dietval för dem som ville äta kokt fisk/kyckling. Fanns även soppa på kvällarna. Efterrätterna var ok, väldigt mkt grädde. Det fanns glass att tillgå vid buffen. Salladsbaren hade mkt att välja mellan och det fanns alltid mkt frukt. melon, druvor, banan, äpple och frukter från deras egna trädgård. Visst kunde det vara mer kryddat ibland och desserterna hade gärna fått vara lite mer välkända snarare än gräddtårtor av olika slag. Men är väldigt nöjd med maten! Buffen var väldigt bra och det var inte kaos där trots alla som gick. Maten fylldes hela tidne på och såg fräsch ut. Boende: rummet var fina och vi hade rum mot baksidan med bebis och det var så lugnt och fint. Satt på altan på kvällarna och spelade spel. Rummet var rena. Som övriga skrivit är inställningen till bra städning optimal och det är rent överallt. I matsalen, vid poolen, vid stranden. Helt ok standard och väldigt rent! Kylskåpet fungerade väl coh gick defintitivt att få drickan/övrigt riktigt kalla vilket jag upplever inte funkar överallt. Poolbaren hade väl inte jättemkt förutom läsk och alkoholhalktiga drycker att erbjuda men läsken var ok! Stranden vid hotellet hade solstolar för 5 EURO/dag och betalades kontakt eller om det gick att sätta på rummet. Sen om man ville ha poolhanddukar var det 1 euro/dag och då fick man nya fräscha varhe dag vid poolbaren. Stranden fanns det både stenstrand, sandstrand, och gräs så går väldigt bra att variera sig och anpassa till olika behov. Vattnet var rent och det är väldigt lätt för att att bada små barn som äldre bara man tar sig förbi lite sten(badskor behövs inte men är bekvämt). Så länge det inte blåser kan man nyttja det relativt långgrunda badplatserna med pirer på båda siderna så det känns inte strömt alls. All personal var verkligen trevliga och hade man födelsedag kom dem och sjöng hållades på en tårta. Trevlig atmosfär helt enkelt. Massage fanns tyvärr inte att tillgå på hotellet utan hänvisades till ett hotell 500 meter därifrån och dem kunde inte heller boka åt en utan man var isf tvungen att gå dit själv. BARN: Hotellet hade en fin yta och lekplats för barn att leka på med gräs på baksidan, tror ej belyst. Fanns lite stolar och gunga och gungbräda. Det fanns ett eget rum för skötbord nära poolområdet för blöjbyten. Fanns barnpool som var liten och hade delvis skugga stora delar av dagen vilket är bra. Vi fick spjälsäng/resesäng och även den bäddades fint varje dag. Fanns barnrum invid poolområdet med rita/aktiviteter för barn över 4 år. Maten var väldigt barnvänlig då den inte var jättekryddad och fanns barnalternativ i form av pasta och köttfärssås, pommes, pizza på olika dagar. Fanns barnstolar att tillgå. På affären fanns det både blöjor och ersättning(nan). Läget: det fanns en riktig affär 150 meter bort med det mesta. en souvenirshop 100 meter bort. Hamnen med restaurangerna låg 10 min bort. Där fanns även lekplats. Det hände inte mkt runtom men vill man ta prommenader runt och upp till byn på berget bakom går det bra. Sen är det lite svårare att gå till pontami om man har barn. Många av utflykterna utgick ifrån andra ställen på ön. Så var man beredd på att åka 1 h med bil/buss går ju det. Men ett par timmars spenderade runt staden går iaf. Vattnet var inte speciellt attraktivt för den som vill snorkla men är man villig att leta lite finns det säkert något. Fanns flera biluthyrningsfirmor i området.

 
2022-07-04

av swed45 Ain Sukhna, Egypten

Midsommar 2022

Bra service, städningen funkade bra, sov skönt i sängarna som va aningen hårda. Rum 211 som vi blev tilldelade låg på hotellets baksida vilket va skönt då det va helt tyst dygnet runt. Maten som serverades va helt underbart god och varierande, lamm, kyckling, fisk, skaldjur och fläsk i olika former, till detta fanns ris, pasta och potatis, grönsaker och efterrätter i alla former (lunch, middag) frukost både vanlig och internationell. Närheten till stranden 5/5 solstolar, sandstrand men med lite sten, badskor behövs inte men kan va skönt för känsliga fötter, helt okej poolområde med solstolar och 2 barer, en för all-inclusive och en för den som inte nöjer sig med inhemska drycker som kostar.

 
2022-07-02

av Essemia76

Vi är okey nöjda

Vi reste veckan efter midsommar, 3 vuxna och 2 barn (6 och 12 år). Rummen är helt okey, extrasängarna dock väldigt hårda då bäddmadrass saknas. "Luftkonditioneringen" är dock under all kritik, det är någon inbyggd fläkt i taket vid ytterdörren och blåser lite men den kyler inte ner något. Nu var det bara drygt 30 grader när vi var där så vi överlevde utan, blev nästan bättre att inte ha den på och sova med balkongdörren öppen. Tv finns, hårtork likaså. Badkar med dusch. Vi hade rum 251 och 252 vilket var ett väldigt bra läge, högst upp med utsikt över poolen och restaurangen. Städning varje dag, inget att klaga på. Vill man kan man hyra badhandduk för 1 € per dag. Hotellskatten är för övrigt 3 € per rum och natt. Poolområdet är litet men har allt man behöver, en pool med ena halvan grunt och andra djupt sant en liten barnpool. Rejäla solsängar och parasoller. Baren serverar allt man kan tänka sig fram till kl 23. Väldigt goda snacks 16:45! (Iskaffe och slush finns men kostar extra). Frukosten är helt fantastiskt!! Den hade allt man kan tänka sig och lite till!! Lunch och middag helt ok, våra barn som är selektiva hade dock lite svårt att hitta maten då de sällan hade pommes och all mat var ihopblandad, de hade velat ha "ren" mat, alltså pasta och sås för sig. Vi gick även till havet varje dag, så klart! 😊Solsängar är gratis. Stranden är en blandning av sten och sand, sandbotten för det mesta. Mysigt med lummiga träd och virkade (!) parasoller. Kan blåsa rejält ibland, barnen älskade att plocka stenar och att bada i vågorna! Går man åt vänster bort mot hamnen kan man snorkla, inte fantastiskt men min 12-åring tyckte det var kul att se massa fiskar. Förutom hotellet fanns inget alls i närområdet, så inga souvenirbutiker eller annan shopping. En foodmarket finns, thats it. Då behöver man ta sig in till centrum, vilket är för långt för att gå. Vi hade en väldig bra vecka, sol och bad från morgon till kväll, kall öl, färgglada drinkar och god mat varje dag 😊👍Sista dagen stod en present på rummet, fin gest!