Rumstyper på Cook's Club Ialyssos Rhodes

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalower med markterrass. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med uteplats och delad pool. På uteplatsen finns två stolar och två solstolar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med jacuzzi

Dubbelrum med jacuzzi och balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer

Svit med privat pool

Svit med terrass och privat pool. En dubbelsäng. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.