Resor till Afandou & Kolymbia

  • Mythos Beach Resort – vårt bästa familjehotell!

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Boka nästa resa till någon av de härliga turistorterna Afandou eller Kolymbia. I Kolymbia kan du se fram emot moderna hotell och en eukalyptuskantad huvudgata. Afandou är en av öns äldsta byar och lockar med en av Rhodos längsta stränder – Afandoustranden. Vattnet i bukten är kristallklart och håller en skön badtemperatur. Närheten till Rhodos stad gör Afandou och Kolymbia till de perfekta resmålen – här kan du kombinera sol och bad med livligt stadsliv om kvällarna.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »Fakta om Afandou & Kolymbia

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Transfer till Kolymbia och Afandou från flygplatsen tar ca 40 min. Tiden kan variera något beroende på trafiken. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Stränderna i Afandou och Kolymbia består av sand och sten.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 28°c
okt 25°c
nov 21°c
dec 18°c
8,7 av 10 Afandou & Kolymbia
Våra gästers betyg, baserat på 3722 omdömen

Restips för Rhodos

På Rhodos finns mycket att se och göra. Här kan du ta del av våra bästa restips för Rhodos!

Restips för Rhodos

Upptäck Rhodos

Läs mer och upptäck den solsäkra semesterfavoriten Rhodos.

Upptäck Rhodos

Alla orter Rhodos

Ialyssos, Ixia & Kremasti

Res till Ialyssoskusten på Rhodos västsida och unna dig en skön semester på någon av våra hotell i Ialyssos, Ixia & Kremasti. Här väntar bra stränder, mysiga byar och storslagna solnedgångar!

Lardos, Kiotari & Pefkos

Res till någon av de mysiga byarna Lardos, Kiotari och Pefkos på Rhodos och upplev en avslappnad och lugn semester. De tre små byarna har alla nära till härliga bad – oavsett om det är i små badvikar eller vid långa klapperstensstränder. Vattnet är kristallklart och perfekt för dig som vill utforska livet under vattenytan.

Kalithea & Faliraki

Res till stillsamma Kalithea & Faliraki och förlora dig bland pittoreska kvarter och fina stränder som är som gjorda för fartfyllda vattenäventyr. Vill du bo intill den sköna Falirakistranden erbjuder vi flera bra hotellalternativ!

Rhodos stad

Rhodos stad är det perfekta resmålet om du är ute efter sol och bad i kombination med historia och trendigt stadsliv. Här kan du spendera dagarna vid stranden, strosa runt på shoppinggatorna eller slå dig ner i den livfulla Mandrakihamnen och spana på båtarna som lägger till. Missa inte heller att ta en promenad genom gamla stan.

Lindos

Res till vykortsvackra Lindos på semester. Byn är en av Rhodos, och hela Greklands, mest kända byar med vitkalkade små hus med blåa dörrar, smala gränder och ett antikt tempel. Dessutom finns det flera fina stränder i närheten. Med Apollo bor du på hotell av det lite lyxigare slaget som erbjuder mycket bekväma boenden.