Sentido Asterias Beach Resort

Välkommen till Sentido Asterias Beach Resort, ett fint hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer. Detta är ett modernt hotell i lugna omgivningar, direkt på den härliga Afandoustranden på Rhodos östkust. Här väntar ett härligt poolområde och lugna dagar i solen.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Barn äter för 0 kr

På det här hotellet äter barn för 0 kronor när en vuxen köper till en måltid, antingen frukost, halvpension, helpension eller All Inclusive. Erbjudandet gäller hela sommarsäsongen.  

Gäller när man adderar en måltid, ingår frukost behöver man lägga till en måltid

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter med delad pool för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Området med de vackra bonsai träden och pool området 👍
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 916 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sentido Asterias Beach Resort är beläget direkt på den fina Afandoustranden och har ett härligt poolområde med en pool, solstolar och parasoller. Här finns också en separat barnpool med en liten vattenrutschkana för de yngre barnen. Det finns också en pool bara för vuxna. Här erbjuds poolhanddukar och det finns en även en poolbar.

På hotellet finns en bufférestaurang, Erato, som serverar frukost, lunch och middag med rätter från såväl det lokala köket som från den internationella arenan, och à la carte-restaurangen Enotica. Det finns också flera olika barer. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangen.

På hotellet finns ett gym och en tennisbana, utrustning finns att låna i receptionen och belysning mot avgift. Boccia, basket, beach volleyboll och bordtennis erbjuds också. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats. Det finns finns även ett stort spa med sköna behandlingar och bastu - allt mot avgift. Den uppvärmda inomhuspoolen är öppen i april och till slutet av oktober och utan avgift.

Wifi ingår på hela hotellet. Hotellet består av flera byggnader; en huvudbyggnad och sex bungalowliknande byggnader där rummen är belägna. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Busshållplats vid hotellet.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år utan kostnad.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental frukost, kl. 10.00-10.30
 • Snacks i snacksstationen Triton, kl. 11.00-17.00
 • Glass, kl. 11.00-18.00
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach är med sitt utmärkta läge på stranden, sin trädgård och generösa poolområden, ett av våra bästa Mondo Family hotell. Lägenheterna och rum är smakfulla och välutrustade. Utbudet passar alla med sport- och träning, barnklubb, simskola och möjlighet till morgonyoga, en power walk på stranden eller lugnet vid vuxenpoolen. Mythos kök inkluderar både det grekiska köket och internationella rätter och smaker, vegetariskt, specialkost och en fin barnbuffé.

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flera härliga pooler, några vattenrutschkanor för såväl barn som vuxna, och All Inclusive ingår i priset. Låter inte det som ett toppenupplägg för en härlig familjesemester?

Kolymbia Bay Art Hotel

Vuxenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nära stranden och på promenadavstånd från centrum av Kolymbia. I hotellets restaurang kan du njuta av smakerna från det grekiska köket där de lokala producenterna och säsongen får bestämma innehållet på dagens meny. Luta dig tillbaka i en bekväm loungesoffa och lyssna på skön musik innan det bjuds på lite rockigare musik framåt kvällen. Hotellet har en åldersgräns på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos genomgår en renovering under vintern och välkomnar dig och familjen till en ny och uppdaterad version sommaren 2024. Detta All Inclusive-hotell ligger nära både stranden och centrum, men allt du behöver finns på hotellet - så stressa av och koppla på semesterläge. Välkommen!