Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Läget, nära strand och restauranger. Lugnt område
-
Tråkig personal

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
Läget och poolområdet samt trevlig personal i receptionen
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


6 av 10

+
Poolområdet och den centrala läget och nära stranden
-
Det behöver en allmän uppfräschning, rummen alltså och är extremt lyhört

Bekräftad gäst: 2023-09-02


10 av 10

+
Hotellet var över förväntan. Lugn ostressad trevlig varm genuin personlig personal som ger bra tips på utflykter etc. Läget är lugnt men nära allt man behöver. Mysigt poolhäng för stora och små.
-
Synd att hotellet inte erbjuder ett stort rum för tre-fyra personer. Kanske läge att installera dörr mellan två rum rum så att en familj kan umgås på rummet utan att behöva springa i korridorer.

Bekräftad gäst: 2023-06-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

277 omdömen
Utmärkt
 
118
Väldigt bra
 
81
Bra
 
31
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-09-02

av ChriRob Västra Frölunda, Sverige

Fräscht hotell.

Fräscht hotel med rena och fina rum. Gratis toalett artiklar. Bra wifi. Hårtork, kylskåp och säkerhet skåp på rummet. Kuddarna och sängarna var hårda. Frukosten skulle behöva förbättras. Juice, rostat bröd, kokt ägg och flingor erbjuds. Fin pool med sängar och poolhandduk. Hotellet erbjöd gratis transfer till och från båten.

 
2018-08-08

av emelie9008 Karlstad, Sverige

Trevligt

Vi hade hyrt Polos Private Villa och vår ankomst var lite tidigare än vad vi fick tillgång till huset så Marios (ägaren) lät oss hänga vid hotellet tills huset var redo. Trevligt hotell, med bra pool.

 
2012-02-13

av Matta60 Askersund, Sverige

Bästa stället på Paros

Fantastiskt bra ställe med bra pris. Nära till havet och restauranger. Fantastiskt poolområde som alltid var rent och snyggt. Trevlig och hjälpsam personal. Fina rum och toppenbra frukost. Åker jag till Paros igen så bor jag här helt klart.

 
2023-10-09

av ethanj373 Hampstead, New Hampshire

Staff was phenomenal

Great Experience. Staff was very friendly and accommodating. I felt very cared for here and would highly recommend. We were two 18 year olds traveling and the owner made us feel like her sons. Pool was great and rooms were clean.

 
2023-09-19

av AlisonLittle23

|Great experience

Lovely clean hotel with a great pool and friendly people. I was delayed arriving and phoned in a panic, to be told not to worry it would all be fine when I arrived. And it was. Despite booking room only, I was offered breakfast on my first morning - well worth the cost, I'll include that next time - and made to feel really welcome. The pool is a decent size and like everything else, really clean. Loads of hot water whenever I had a shower, plenty of toiletries and clean towels. For the price this is a lovely hotel in a great location, highly recommended.