Enetiko

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Enetiko är ett mysigt hotell med en familjär atmosfär, beläget på en höjd i utkanten av Parga. Utsikten från hotellet och poolområdet är hänförande och såväl stranden som centrum ligger på gångavstånd från hotellet.


Rumstyper

Enrumslägenheter i etage för 2-4 personer. Enrumslägenheter för 2-3 personer. Dubbelrum för 1-2 personer. Större dubbelrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 114 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 900 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Enetiko är ett mindre hotell, byggt i traditionell stil och omgivet av olivträd, beläget på en höjd knappt en kilometer från centrum i Parga.

Läckert poolområde med utsikt över Panagia Island och hamnen i Parga. Pool med gratis solstolar och parasoller samt en jacuzzi. Pool-/snackbaren serveras varma och kalla drycker samt enklare rätter hela dagarna och en bit in på kvällarna.

Reception som är öppen från tidig morgon till sen kväll. Mindre gym. Ca 600 meter till grovkorniga sandstranden Krioneri där solstolar och parasoller finns att hyra. Brant backe upp till hotellet, vid ankomst/avresa stannar bussen av den anledningen en bit från hotellet, allt bagage transporteras till hotellet.

Måltider

Rummen: frukostbuffé ingår.
Lägenheterna: inga måltider ingår

Bra att veta

  • Brant backe upp till hotellet.