Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-07-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-11


9 av 10

+
Mysigt, fräscht och läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-05


8 av 10

+
Familjärt, vänligt, småskaligt, läget, städningen, utsikten, poolen.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

120 omdömen
Utmärkt
 
66
Väldigt bra
 
32
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-06-17

av monas319

Familjärt litet hotell på idyllisk plats

Högt läge med härlig utsikt, vänlig och hjälpsam personal, rent och välstädat. Mysig pool där det aldrig var trängsel. I snacksbaren fanns ett mindre utbud förfriskningar som räckte alldeles utmärkt när vi inte var på stranden, i hamnen eller på båttur. Så nöjda med vår vecka här! Backen upp till hotellet kan vara kämpig för den som har svårt att gå men för oss var det ett okej träningspass. :-)

 
2019-08-08

av Ceskim

Parga Enetiko

Utmärkt och vår bästa strandresmål hittills. Mångar restauranger som ligger i fint läge vid stranden/hamnen. Parga strand är fin men med mest folk dagligen. Flera andra stränder nära med taxibåt och alla är fina på olika sätt. Super bra hotel, tyst med fin utsikt. Ligger högt så behöver gå upp och ner en backen men det var inget problem för oss. Sköna sängar och trevliga personal.

 
2018-09-22

av Sofia_hej Huskvarna, Sverige

Härlig utsikt

Vi bodde en vecka på Enetiko, i en lägenhet med sovloft. Vi trivdes jättebra! Sköna sängar, rent, tyst och fin utsikt när vi åt frukost på balkongen. Nära till livsmedelsaffärer och gångavstånd till centrum/hamnen. Det är en rejäl backe från gatan upp till hotellet, men för oss var det inget problem och vi fick hjälp att frakta bagaget både när vi kom dit och när vi reste hem. Trevlig personal. Minuset var att sänglamporna gav ifrån sig en högfrekvent ton när de släcktes. Detta gick dock att råda bot på genom att dra ur nyckelkortet ur "strömbrytaren" innanför dörren, där man satte i nyckelkortet för att få lamporna att lysa. Eftersom sängarna var på sovloftet och strömbrytaren där nere fick man lysa sig med ficklampa tillbaka upp, men utan nyckelkortet i strömbrytaren var sänglamporna tysta.

 
2017-06-19

av Klas k

Tveksam service

Trots utlovad skjuts upp för backen med bagaget fick vi släpa upp våra tunga väskor själva upp för en extremt brant och tung backe. I beskrivningen jag såg på hotellet skulle de ha Pargas störata pool, men jag upplevde den betydligt mindre än på bilden. Inom en 100m radie fanns minst 2 hotell med större pool. Ganska otrevlig personal och dålig service (gäller Parga över lag). Vi fick nya smutsiga lakan med stora fläckar var och vart annan dag. Ingen information om wifilösenord eller hotellets regler eller något någonstans. Däremot var det dyrt, men fin utsikt och fint hotell.

 
2016-08-23

av MaryGE16 Linköping, Sverige

Underbart hotell!

Jättemysigt och vackert hotell beläget på en höjd. Fint poolområde med underbar utsikt. Rena, fina rum, sköna sängar. Extremt brant backe upp till hotelle dock. Som tur är får man hjälp med väskorna när man kommer och när man ska åka hem. Vi hade ett rum med sovloft och balkong ut mot poolen. Trivdes hur bra som helst! Ägarna är mycket trevliga och hjälpsamma. De har även en restaurang vid hamnpromenaden i Parga som kan rekommenderas. Baros heter den. Vi kommer gärna tillbaka!