Dubbelrum

Fräscha dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Kylskåp. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Bad/dusch och wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Rymliga enrumslägenheter med en dubbelsäng eller två separata sängar. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. En flaska vatten väntar i lägenheten vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med två sängar på sovloftet och ett minikök/vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa på entréplan. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. En flaska vatten väntar i lägenheten vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter med balkong och havsutsikt. Juniorsviterna består av två sovrum. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med en bekväm dubbelsäng. Kylskåp. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst.Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer