Dubbelrum

Fräscha dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Kylskåp. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Bad/dusch och wc. Markterrass med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. En flaska vatten väntar i lägenheten vid ankomst. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med balkong och havsutsikt. En trappa upp finns sovloftet med två enkelsängar. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum och minikök med kylskåp, kokplattor och enkel köksutrustning. Vid ankomst väntar en flaska vatten i lägenheten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter med balkong och havsutsikt. Juniorsviterna består av två sovrum. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Tv med satellitkanaler. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd för en tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong och havsutsikt. Ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. En flaska vatten väntar i rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.