Kundomdömen om Aristidis Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-
Köket var undermåligt för att vara ett lägenhetshotell

Bekräftad gäst: 2023-10-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-25


4 av 10

+
Grönt omgivning
-
Personalen var lite sur duchen funkade inte så när domlagade det blev den inte lagad har problem med händerna så min man fick hjälås mig

Bekräftad gäst: 2023-09-18


10 av 10

+
Allt var fräscht, bra städning, skön säng, fridfullt lantligt läge, parkering.
-
Hotellet var mycket bättre än förväntat.

Bekräftad gäst: 2023-09-04


8 av 10

+
Lungt å fint läge ,, vi var ute efter lung och ro. Ligger lite lummigt och fint i en trädgård ,helt perfekt.
-
Går inte å jämföra med större hotell .. vi var nöjda med den service, mat och dryck man kunde köpa , man får ju tänka att det är ett litet familjehotell. Dåligt med info från Apollo ingen pärm på svenska .

Bekräftad gäst: 2023-08-25


10 av 10

+
Avskiilt, lugnt läge utan genomfartstrafik. Fantastisk utsikt mot poolen och olivträden på berget (från just vårt rum nr 16). Stor trädgård m fint poolområde och bar. Stor balkong. Fräsch lägenhet.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-21


9 av 10

+
Trevligt, familjärt, bra läge, bra städat. Lugn omgivning, skön promenad till ”centrum ” fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-14


10 av 10

+
Det vat fresh
-
Ingen

Bekräftad gäst: 2023-08-14


6 av 10

+
-
Spis fungerade inte första dagarna. Fladdermöss på balkongen. AC tog extra avgift för. Det var inte tydligt beskrivet hur långt det var till stranden.

Bekräftad gäst: 2023-08-14


9 av 10

+
Lantlig, mysigt och tryggt. Väl omhändertaget, rent och trivsamt. Mysigt poolområde och trädgård, fin utsikt från balkong
-
Det överträffade förväntningarna. Hade varit bra med en information på rummet om öppettider, pris för air-condition o liknande

Bekräftad gäst: 2023-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

111 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
40
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-08-20

av John M

Mysigt

Hotellet är riktigt fint och städat. Man får en go känsla på stället. Kan varmt rekommendera detta hotell. Kommer garanterat åka tillbaka till hotellet. Go och enkel mat var det. Poolen var precis lagom varm Mvh John mielonen

 
2023-07-19

av James H Sheffield, Storbritannien

Lovely peaceful hotel ❤️

This is now my 5th time to Parga and 5th time staying at this hotel. For me it’s honestly perfect! Peaceful and quiet at the top of the hill away from the main town. (20 mins walk €5 in a taxi) It’s family run, lovely family. Rooms are cleaned daily. What I love is the pool area, it’s quiet, it not over looked by the hotel it self so you get sun all day and can stare peacefully looking at the mountains listening to the crickets. I always book with Olympic Holidays. You can’t go wrong here ❤️

 
2022-06-09

av julia k Salisbury, Storbritannien

Fabulous pool in garden setting , 10 minute walk from Parga harbour.

We were put here by Jet 2 who overbooked our accommodation, but have to say we were pleasantly surprised . A lovely quiet back road away from the centre , yet close enough to a few tavernas and the e tre. The rooms are larger and better equipped than most , very clean and excellent bathrooms. The pool and gardens are superb

 
2020-10-05

av Leicestercouple007 Leicester

Lovely clean hotel

I travelled alone from 18th September until the 2nd October. I booked this hotel through Olympic Holidays and a last minute decision I made on the 14th September ! Well I wasn’t disappointed, it’s a good walk up hill to Aristidis Gardens, which I found very hard at first, ( if you have difficulty walking, I’m afraid this lovely apartment block isn’t for you.). But after walking it at least 4 times a day I jogged up hill by the second week! But well worth the money. Very clean, everything you need, nice comfortable bed, bedsheets changed every day, a very large balcony, beautiful views of the mountains, very quiet and a beautiful swimming pool that I had to myself most days! My intention was to write a book on my adventures, walk at least 10 miles a day, meet as many Greek people as possible, eat Greek food and drink Greek coffee and wine and take a few day trips. Inland Para is just as lovely and very isolated with millions of olive trees growing across the mountains. On my walks I was always welcomed with a coffee or biscuits, fruit and even given flowers from the locals gardens as I walked by! I know I truly did find my heaven and I’ll be back next year to write my second book!

 
2020-08-18

av Bike_a_h0lic München, Tyskland

Fantastic!

Great experience overall! Very nice and clean rooms and a good location if you want to be close to Parga, but away from the overcrowded center. Amazing mornings in by the pool and lots of space for the kids to play. Also important that there is private parking area, which seems to be invaluable in Parga. We will surely come back the next time we visit Parga!