Kundomdömen om Orkos Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det var supertrevligt. Fint och med bara trevliga miljöer både ute och inne. Rent och fräscht. Trevlig personal. God frukost.
-
Saknade möjligen täcken, det vara bara bäddat med lakan. Det var ju varmt så det kan jag förstå, men jag gillar täcken ändå...

Bekräftad gäst: 2019-08-10


7 av 10

+
Fint fräscht hotell, bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


5 av 10

+
Snyggt och rent.
-
Framgår inte tydligt i beskrivningen hur avskilt detta hotell faktiskt ligger. T ex att hyrbil krävs eftersom kommunikationen är obefintlig. Närhet till strand stämmer inte heller helt eftersom den närmsta stranden inte är lämplig för bad. Närhet till mindre centrum är en rejäl överdrift då det enbart omfattar ett mindre supermarket och två enkla tavernor. Poolområdet saknar parasoller och är i princip enbart inbjudande för barn och lek.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

+
Lugnt, fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
48
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-07

Inlägg av 670elisabeth_ Växjö, Sverige

Semester

Jättefint hotel, trevligt bemötande. Fin strand va 500 Maria från hotellet. Var medveten om att man måste ha någon typ av motorfordon för att ta sig någonstans. Finns inga tavernor med godkänd mat runt hotellet. 3 km till närmaste hotellområde där man kan äta o roa sig. 20 km till naxos stad

 
2016-07-06

Inlägg av 879robert_ Stockholm, Sverige

Bra, anspråkslöst hotell med fint läge

Detta är ett ganska enkelt och anspråkslöst hotell med rena och fräscha rum. Vårt rum hade balkong med väldigt fin utsikt. Det är en blandning av surfare och barnfamiljer som bor på hotellet. Det blåser mycket, vilket surfare gillar, men kanske kan vara till besvär om det inte är så varmt i luften. I så fall söker man sig till den mycket fina stranden några hundra meter söderut där det är vindskyddat. Frukosten är okej, men inte mer. Läget i Mikri Vigla är perfekt, nära de få restauranger som finns och en supermarket tvärs över gatan. Personalen är hjälpsam, men engelskan lite knackig vilket resulterade i att vi missade bussen till stan.

 
2012-06-28

Inlägg av Niklas D Stockholm, Sverige

Fräscht, trevligt och bra hotell vid stranden

Detta trevliga hotell vid stranden i Mikri Vigla är ett bra ställe, inte minst om man är intresserad av kite- och vindsurfing. Fräscha rum med, som i vårt fall, tre balkonger (!) och rena lakan och handukar varje dag. Frukost ingår. Trevlig personal som är hjälpsam på alla sätt. Lugnt och trevligt ställe med nära till bad och trevliga tavernor.

 
2021-07-19

Inlägg av 488P_Bob Maggie Valley

Misbehaving loud kids + terrible internet = bad time.

Hotel staff was friendly. Room was clean and nice size. Had a very good massage in the spa. The experience at the pool was awful! Loads and loads of unsupervised screaming misbehaving children allowed to roam the pool disturbing many people. I had to police other unsupervised kids in the pool - hated it!! Not quiet, not relaxing, like a zoo. Hotel’s internet did not function! Extremely disappointing & very frustrating considering the room rate. We couldn’t fill in necessary online forms, we couldn’t make and confirm future bookings, we couldn’t send pics or check the news. We don’t need the Internet all day long, but we do need it for a few basic things in the evening when you expect to have it. Was truly horrible like the dark ages. We had to leave early because we were so disappointed. Nothing like a proper quiet cozy Greek vacation at all. Definitely cannot recommend.

 
2020-07-30

Inlägg av sg_pixel Lausanne, Schweiz

The place to stay for kiting

We always like to be on the spot when kiting so that we don’t have to take a car to go kiting. This hotel is about a 50m walk from the upwind portion of the kiting beach. You can literally check out the kiting from your balcony. The staff is super friendly and helpful, there is a lovely spa. Nice breakfast although it is a bit long to get as they are avoiding buffets due to Covid. The Flisvos kite center and the restaurant which is located in the hotel are top notch.